Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hard Rock & Heavy Metal
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Hard Rock & Heavy Metal
Te bizonyára az utolsó korszakából ismered, de talán nem az öregkori marhaságai alapján kell megítélni egy életpályát és a hitelességet.
:lol!:
Ozzy egy legenda. Pataki egy lemezgyáros, megélhetési zenész
az biztos, a 90es években több válogatás/koncertlemezt adtak ki, mint a deep purple és hendrix örökösei összesen
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- oriza triznyák
- V.I.P.

Hard Rock & Heavy Metal
A Theatre of Tragedy feladta...
THE THEATRE IS CLOSING DOWN
kár az énekesnőért, jó kis bőr, remélem még látom valahol
zeneileg azért az első két lemez volt az ászság, azóta inkább a névből éltek ők is, már ha ezen a szinten lehet ilyent mondani
Hard Rock & Heavy Metal
azért Ozzynak is vannak gyökérségei . pl a Zakk ügy mostanában
Ozzfest-en is voltak gondok pl maiden botrány. bár az inkább sharon..
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
Hard Rock & Heavy Metal
Te bizonyára az utolsó korszakából ismered, de talán nem az öregkori marhaságai alapján kell megítélni egy életpályát és a hitelességet.
Ozzy egy legenda. Pataki egy lemezgyáros, megélhetési zenész, aki évtizedekkel ezelőtt volt utoljára hiteles. Nonszensz az összevetés.
-
Vendég
Hard Rock & Heavy Metal
]A Theatre of Tragedy feladta...[/url]
.
Az Aegis a kedvencem tőlük.Sajnálom . hogy abbahagyják.
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 550
Hard Rock & Heavy Metal
A Theatre of Tragedy feladta...
THE THEATRE IS CLOSING DOWN
After nearly 17 years in existence Theatre of Tragedy has decided to call it a day and close down.
This has not been an easy decision to make and we have thought about this for a long long time. We finally agreed to this during the production of our latest album "Forever is the world".
Theatre of Tragedy will come to an end on October 2nd 2010, exactly 17 years after we started making music together.
Over the years all of us have strived to combine the Theatre with everyday life but in the end it has proven more and more difficult.
We have come to appreciate our family lives and jobs, which makes it very hard to continue this life of rock'n'roll on the road.
We know that some of you will probably be very disappointed, but we also hope you will continue to listen to our music, which all of you learned to appreciate and love so much.
We want to thank everyone of you for all your support over the past 17 years!
Theatre of Tragedy wouldn't have been possible without you!
Be sure to catch us on the last Theatre of Tragedy shows ever this year! The final gig will take place on October 2nd in Stavanger, where it all began.
Our music will live on... and forever is the world.
Theatre of Tragedy
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Hard Rock & Heavy Metal
Egy keresztény templomba járó pogány (táltos) már önmagában is tudathasadásos állapotot feltételez.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Hard Rock & Heavy Metal
Mintha lenne valami Ozzfest nevű bohóckodás is ami a Heavy Metalt próbált(j)a visszaemelni méltó helyére az Egyesült Államokban...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11154
- Kapcsolat:
Hard Rock & Heavy Metal
Pataki magánélete rá tartozik és a médiahiénákra. Ozzy hitelesebb?
Jelzem, mikor Pataky még az udvaron tologatta a csattogós lepkét, Ozzy egy Earth, később Black Sabbath néven ismertté vált zenekar élén megteremtett egy Heavy Metal nevezetű műfajt. Mikor az Edda első 3 lemeze után kifulladt és gyakorlatilag feloszlott, Ozzy leépülés, több évnyi börtön és elvonókúra hegyek után olyan lemezeket adott ki, mint pl. No More Tears. Mikor Pataky zálogházban harácsolta össze szegényemberek utolsó értékeit, Ozzy igen sikeres világturnékat nyomott. Mikor az újraalapított Edda 10 évvel korábbi amerikai nótákat adott el saját nevük alatt, Ozzy fiatal zenészeket és a rákkutatást támogató alapítványokba öntötte amúgy nem kevés jogdíját. Mikor Ati nótashowkban taposta szét saját korábbi elveit, Ozzy az MTV-ben hülyéskedett önmagát adva. Te bizonyára az utolsó korszakából ismered, de talán nem az öregkori marhaságai alapján kell megítélni egy életpályát és a hitelességet.
Hard Rock & Heavy Metal
Ozzy egy rom. egy drogról lejött belassult rom. de a színpadon ő a király!
emlékszem a musorában mikor drogot talált a srácnál leültette és mondta h "úgy akarsz kinézni mint én?" Sharon is: "nézz rá apádra"
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
Hard Rock & Heavy Metal
Tényleg a többiek vették észre a kulcsszót. Bizony Ozzy hitelesebb. Lehet, hogy buta mint a föld, de ha összeveted 30 évvel ezelőtti önmagával, nagyjából konstans, csak az évei száma gyarapodott. És manapság sem akarja megtisztult léleknek eladni magát.
- oriza triznyák
- V.I.P.

Hard Rock & Heavy Metal
30 év 30 lemez. Követendő példa. Pataki magánélete rá tartozik és a médiahiénákra. Ozzy hitelesebb? 300 szavas szókinccsel bír és istenítik Neki az a pozitív ha a leletei negatívok
ozzy viszont nem kezdett el cigányzenét tolni, mikor kicsit kifulladt a rockzene :lol!:
a valóságshowjában meg az volt a jó, hogy ők tényleg ilyen hülyék :kiraly:
Hard Rock & Heavy Metal
30 év 30 lemez. Követendő példa. Pataki magánélete rá tartozik és a médiahiénákra. Ozzy hitelesebb? 300 szavas szókinccsel bír és istenítik Neki az a pozitív ha a leletei negatívok
Az Akela 1992-1998 között 9 lemezt adott ki. az Akela tehát jobb zenekar mint az Edda. :lol!:
Jól kivagy te is.... :kiraly:
Én azt vallom, hogy örülök, hogyha bárki is tud valamit találni az Eddában, még akkor is, ha számomra már ez az új dolog nem jelenti azt az érzést, ami miatt én elkezdtem ezt az egészet és ami miatt mondjuk most itt is vagyok...
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Hard Rock & Heavy Metal
Az Akela 1992-1998 között 9 lemezt adott ki. az Akela tehát jobb zenekar mint az Edda. :lol!:
Hard Rock & Heavy Metal
Már jön is le a Sinner .ape formátumban, örök hálám!
Hard Rock & Heavy Metal
Helló!Próbálkozz a rutracker.org cimen.Ez egy orosz oldal,csak regelni kell és ráadásul április 1-ig freeleech van.Valóságos kincsesbánya,az emlitett banda (Sinner) teljes diszkográfiája fenn van losslessben és persze még sok-sok egyéb.Én is a Te általad irt stilusokban utazok leginkább (bár tucc-tucc-on kivül minden jöhet) és azt kell mondjam még nem tudtam olyat beirni a keresőbe amire ne lett volna találat (szigorúan lossless).Nagy öröm volt pl. a 80-as évek Girlschool lemezeit leszedni (sehol a net-en nem láttam még ezidáig).De ez csak egy példa volt a sok közül.Amire viszont felhivnám a figyelmet az arányrendszerük.Én már rég jártam suliba,emiatt kissé megkopott az annak idején se túl fényes orosz tudásom.
Remélem tudtam segiteni.
Köszi, megnézem. Az orosszal majdcsak elboldogulok valahogy.
Hard Rock & Heavy Metal
A vidám vasárnapon is csápol a közönség....Te amúgy olvastad amit írtam/írtunk? Tristisnek az összes Edda megvan...nekem csak a 20.-ig (ugye utána volt a Nekem nem kell más album amire sok régi eddás mondta, hogy Nekem meg más kell) Mi szerettük az Eddát mert jelképezett valamit, most is jelképez valamit, csak az már egészen más.
Mikor és hol olvastad, hogy a rocknak pozitív kicsengésűnek kell lennie és attól lesz jó? :kiraly: Pláne még hogy követendő példa. Nézd meg a Rocksulit, nagy igazságok vannak benne. :lol!:
...közben beugrott mire hasolít az Eddát védő írásod. Olyan mint amikor Cartmanék ráálltak a Ritalinra és elkezdtek Phil Collinsért lelkesedni. :kiraly:
Hard Rock & Heavy Metal
semmi baj nincs a mai ossiánnal. modern maidenre hajaz a zenéjük
vége a cikis korszaknak.
Hard Rock & Heavy Metal
Segítség!A Sinner együttes Danger Zone és Touch of Sin albumát keresem tömörítetlen vagy lossless formában. CD lemez vagy link is érdekel.
Helló!
Próbálkozz a rutracker.org cimen.Ez egy orosz oldal,csak regelni kell és ráadásul április 1-ig freeleech van.Valóságos kincsesbánya,az emlitett banda (Sinner) teljes diszkográfiája fenn van losslessben és persze még sok-sok egyéb.Én is a Te általad irt stilusokban utazok leginkább (bár tucc-tucc-on kivül minden jöhet) és azt kell mondjam még nem tudtam olyat beirni a keresőbe amire ne lett volna találat (szigorúan lossless).Nagy öröm volt pl. a 80-as évek Girlschool lemezeit leszedni (sehol a net-en nem láttam még ezidáig).De ez csak egy példa volt a sok közül.Amire viszont felhivnám a figyelmet az arányrendszerük.Én már rég jártam suliba,emiatt kissé megkopott az annak idején se túl fényes orosz tudásom.
Remélem tudtam segiteni.
Hard Rock & Heavy Metal
Erről jut eszembe, hogy Akela turné van elméletileg, így Miskolcon is lesznek. Haver ma deríti ki, hogy igaz-e a hír.
ápr. 03 - Miskolc, Bartók Béla MH (Score, Blades, HHCC, Bloody Roots, Kalapács, Ossian, Akela)
Na erre kíváncsi leszek, bár az Ossiantól kiver a víz, meg a Kalapács sem a szívem csücske, de attól még el kell nézni rá.
Na erre tudod milyen irígy vagyok??!! :kiraly: Nálatok kezdődik a Bloody Roots lemezbemutató körútja és nincsen debreceni állomás :lol!: Pedig csak értük is elmennék most koncertre.
Sajnos valami azt súgja, hogy a Moby Dick nem fogja kibírni az újabb plusz bandát és ha nem is szakadáshoz, de minőségeséshez fog vezetni. Smici a thrashes ötleteit elviszi a Bloody Rootsba (és csinálja a jobbnál jobb lemezeket) a többiek meg futtatják a Hungaricát és védik a nemzetet
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Hard Rock & Heavy Metal
A követendő példához meg annyit, hogy Pataky simán otthagyta a feleségét és a gyerekét egy cirka 20 évvel fiatalabb nőért, persze aztán ezt a nőt is otthagyta. Tényleg pozitív kicsengésű, szép keresztényi utat mutat.Az egyetlen hiteles arc a magyar rockéletben Katona Főnök. Na ő tényleg nem akart többnek látszani mint ami (mondjuk nem is sikerült volna neki )
Erről jut eszembe, hogy Akela turné van elméletileg, így Miskolcon is lesznek. Haver ma deríti ki, hogy igaz-e a hír.
ápr. 03 - Miskolc, Bartók Béla MH (Score, Blades, HHCC, Bloody Roots, Kalapács, Ossian, Akela)
Na erre kíváncsi leszek, bár az Ossiantól kiver a víz, meg a Kalapács sem a szívem csücske, de attól még el kell nézni rá.
Naim-ZU
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 550
Hard Rock & Heavy Metal
A követendő példához meg annyit, hogy Pataky simán otthagyta a feleségét és a gyerekét egy cirka 20 évvel fiatalabb nőért, persze aztán ezt a nőt is otthagyta. Tényleg pozitív kicsengésű, szép keresztényi utat mutat.Az egyetlen hiteles arc a magyar rockéletben Katona Főnök. Na ő tényleg nem akart többnek látszani mint ami (mondjuk nem is sikerült volna neki )
Én emlékszem egy dokumentumfilmre, valami vajda 50. születésnapjáról készült, még Jimmynk is ott volt, Attissal egyetemben, üveggel szolgálták fel a whiskey-t. Ez min. 10 éve volt, valahol akkor kezdődhetett az átalakulása.
Én még voltam olyan Edda táborban, amikor még Kunos volt a gitáros, az még egy őszinte korszak volt.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Hard Rock & Heavy Metal
A követendő példához meg annyit, hogy Pataky simán otthagyta a feleségét és a gyerekét egy cirka 20 évvel fiatalabb nőért, persze aztán ezt a nőt is otthagyta. Tényleg pozitív kicsengésű, szép keresztényi utat mutat.
Az egyetlen hiteles arc a magyar rockéletben Katona Főnök. Na ő tényleg nem akart többnek látszani mint ami (mondjuk nem is sikerült volna neki )