Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vinyl - amit hallgatunk

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Modern Jazz Quartet "No sun in Venice"..filmzene '56/'57-böl..az MJQ talán 1-ik masterpiece-e..third stream jazz,nagyon fincsi,pöpec zene :lol!: ..ez egy eredeti Atlantic/USA kiadás :lol!:

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: fis_5691 »

No végre megérkezett a "kicsike". 5 LP box, fantasztikus muzsikával. Ha valaki esetleg meg akarná venni, akkor figyelmébe ajánlom az amazon.fr.-t, ahol az általam ismert források közül a legolcsóbban lehet megkapni.
Hú az enyém is végre megjött!!! Kezdtem izgulni, hogy már nem lesz...

A Genesis-t még mindig várom...
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 413

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Sziasztok! 
Hol lehetne beszerezni külső átlátszó tasakokat, hogy az LP borítók gyönyörü képeit megvédjük, és hogy a por ne menjen bele??  :lol!:

Concerto lemezbolt.

Köszi :lol!:

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: csövi »

Sziasztok! 
Hol lehetne beszerezni külső átlátszó tasakokat, hogy az LP borítók gyönyörü képeit megvédjük, és hogy a por ne menjen bele?? :lol!:

Concerto lemezbolt.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég

Vinyl - amit hallgatunk

Sziasztok!

Hol lehetne beszerezni külső átlátszó tasakokat, hogy az LP borítók gyönyörü képeit megvédjük, és hogy a por ne menjen bele?? :lol!:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Mai szerzemények(PeCsa)

Charlie Musselwhite "Memphis,Tennessee"
Muddy Waters "(Live) at Newport 1960"

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

* ROULETTE - ARMSTRONG - ELLINGTON - 45rpm - 4LP *  
:lol!: :lol!: Duke's place... :lol!:

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Most irigykedek rendesen...
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Még pár lemez:
A McDonald and Giles LP-t én épp most várom Japánból... :lol!: még egy pár dologgal együtt (pl. Janis Joplin dupla koncert). Amint látom, a Zep dobozt te is megvetted. :lol!:

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Még csak Pesten hallgattam meg. A kivitele, gyártás kiváló a lemez átlátszó "vaj" szinű a hangzása remek! 
  :kiraly:  :lol!:
Belülről így néz ki, eredeti LP borító, 4 db fél oldalas 45 RPM-es lemez. Ami jó pofa, hogy a nem nyomott oldalra, a cimkére stroboszkóp jelete tettek!

:lol!:
Kiwi wok én is, remélem egy szép napon....ha az árfolyam ís úgy engedi... :lol!:
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

dominique29
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

A bal alsó borító olyan ismerős, nem ugrik be, melyik lemez ez?
Porcupine Tree - Fear Of The Blank Planet

Stimmt :lol!:
Csak MP3-ban van meg...
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

Porcupine Tree - Fear Of The Blank Planet
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

Jött egy jó adag lemzem, köztük van az első (nekem legalább is) Classic Records Clarity SV P II 200 Gram 45 RPM-es kiadvány!!!
Hmmmmm :kiraly:
Van már tapasztalatod új Classic recepturával kapcsolatosan?

Még csak Pesten hallgattam meg. A kivitele, gyártás kiváló a lemez átlátszó "vaj" szinű a hangzása remek!

:lol!: :lol!: :lol!:
Belülről így néz ki, eredeti LP borító, 4 db fél oldalas 45 RPM-es lemez. Ami jó pofa, hogy a nem nyomott oldalra, a cimkére stroboszkóp jelete tettek!

dominique29
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Még pár lemez:
Anne-sophie "mama" milyen vékony volt :lol!:

dominique29
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Jött egy jó adag lemzem, köztük van az első (nekem legalább is) Classic Records Clarity SV P II 200 Gram 45 RPM-es kiadvány!!!
Hmmmmm :lol!:
Van már tapasztalatod új Classic recepturával kapcsolatosan?

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

Még pár lemez:

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

* ROULETTE - ARMSTRONG - ELLINGTON - 45rpm - 4LP *

:lol!: :lol!: :lol!:

fis_5691
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Vinyl - amit hallgatunk

Japán nyomásokat megszégyenítő hangzás
Az összes halacskás Lp nagyon jó anyag… mind meg van. :lol!:

Nekem megvan még a Bassface Swing Trio is.
A David Roth milyen? :lol!:

Nagyon jó, nekem tetszik!
:lol!:

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

stockfish tábor félre :lol!: ..Captain "Beefheart"(and his magic band) érkezik :lol!:

csövi
V.I.P.
V.I.P.

Vinyl - amit hallgatunk

Az összes halacskás Lp nagyon jó anyag… mind meg van. :lol!:

Bassface Swing Trio pont nincs meg, ill. meghallgattam, de nem ért meg annyit nekem. :lol!:
David Roth ...egyik legtöbbször forgott lemez nálam az utóbbi időkben. Jó anyag.

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég

Vinyl - amit hallgatunk

Az összes halacskás Lp nagyon jó anyag… mind meg van.

attila64
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: attila64 »

Igen sajna ez volt az UTOLSÓ darab, szerencsére nem nyomták fel az árát, ami remény Neked is mert ez azt szokta jelenteni, hogy tényleg fog még érkezni!!!
Ma este vendégségbe jártam egy kedves fórumtársnál, és váratlanul feltette nekem ezt a lemezt, mert olvasta itt a fórumon, hogy ideiglenesen lecsúsztam róla.

Igaz digitális forrásból szólt, de ez a kedves gesztus igazán jól esett, köszi Attila :lol!:

És a pre-order természetesen továbbra is él

Szívesen. Jó volt dumálni, na meg hallgatózni is egy kicsit

Vendég

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vagy találtam egy hasonló Dualt amit te linkeltél csak az 506-ot ...Ortofon fejjel ...Ez 10 rugó lenne
OFF
…szerintem Tigriskoma te rossz totyikba kérdezel, mert ennek a helye a lemezjátszókba lenne.

ON

Ja ok bocsi elnéztem, sorry...mentem amoda :lol!:

attila64
Értékelés: 0

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: attila64 »

Sziasztok, érdekelne az LP-t használók véleménye, h melyik az az LP amit használtan kis összegből érdemes megvenni, és utána költeni rá egy keveset, és egy viszonylag jó gép lenne belőle? Van létjogosultsága itt ezeknek a Dual, meg régebbi Thorens karcolóknak? Ezeket láttam 20-40 ezer ft közt. Köszi a tanácsokat észrevételeket.
Nem tudom, megvan-e még ez a Thorens TD-160 Super:

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=12899

Ha igen és jó állapotban van, akkor érdemes rá beruházni. Ami viszont még jobb: van most a német eBay-en egy Thorens TD-125 MKII, ma jár le a licit, erre érdemes lenne rámenni:

http://cgi.ebay.de/Thorens-TD-125-MKII- ... dZViewItem

A Dualok közül mondjuk egy CS 505-2 OK lehet, pl ez:

http://cgi.ebay.de/DUAL-CS-505-2_W0QQit ... dZViewItem

Igen, megvan!

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Vinyl - amit hallgatunk

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Vagy találtam egy hasonló Dualt amit te linkeltél csak az 506-ot ...Ortofon fejjel ...Ez 10 rugó lenne
OFF
…szerintem Tigriskoma te rossz totyikba kérdezel, mert ennek a helye a lemezjátszókba lenne.

ON

OFFTOPIC:

Ott válaszoltam.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”