Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Ne irjatok ilyent mert Béla komolyan vesz mindent!
ha már pf, a dark side of the moon egy isten lemez, sacd-n hallgatva egy orgazmus(nem röhögni!)
Holnap meghallgatom,mert nekem is megvan.
Legalább lesz egy jó napunk.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
ha már pf, a dark side of the moon egy isten lemez, sacd-n hallgatva egy orgazmus(nem röhögni!)
bocs, de még ilyen érzést csak 1 fórumtárstól olvastam de jó
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
a dream theater is kiadta dvd-n a dark side-ot, most be is tolom és megnézem esti buli előtt a bónuszvideóját, az echoes-t szintén a dream theater-től
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- oriza triznyák
- V.I.P.
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
2004-ben kiadták az USA-ban a PF Final Cut albumát.
Van valakinek tapasztalata az új és a régi verzióról is?
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
A következő évben Maske búcsúmeccsén hangzott el a '90-es évek talán legnépszerűbb és legszebb duettje, a Time To Say Goodbye, melyet Sarah a világtalan tenor, Andrea Bocelli társaságában énekelt.
Ez a szám a CAV lemezen is rajta van imádom hallgatni.
Elég sok DVD-m is van tőle.
Webáruház:
De jó rég jártunk erre
Sarah Brightman
(1960. augusztus 14.)
angol énekesnő.
Gyerekkorától kezdve készült a show világába. A '70-es évek végén diszkólemezeivel vált népszerűvé a műfaj kedvelői körében. A '80-as években musicalekben lépett fel nagy sikerrel. A '90-es évektől szólistaként dolgozik, s változatlanul a világ egyik legkedveltebb előadóművészének számít. A '80-as években akkori férjével, Andrew Lloyd Webberrel járt Magyarországon. 2004. szeptember 8-án koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában.
Sarah tulajdonképpeni szólókarrierje a '90-es években kezdődött, amikor találkozott új menedzserével és barátjával, Frank Petersonnal. Peterson korábban például Michael Cretu világhírű projektje, az Enigma munkájában vett részt, s a formáció zenei világa inspirálóan hatott Sarah szólóénekesnői pályájára is. Együttműködésük első állomása a Dive (1993) című album volt. Ezt követte a Fly (1995) című nagylemez, melynek egyik szerzeménye, az A Question Of Honour világsláger lett részben annak köszönhetően, hogy az akkori bokszvilágbajnokságon Henri Maske és Graciano Rocchigiani nagy érdeklődéssel várt mérkőzésének felvezető zenéje volt. A következő évben Maske búcsúmeccsén hangzott el a '90-es évek talán legnépszerűbb és legszebb duettje, a Time To Say Goodbye, melyet Sarah a világtalan tenor, Andrea Bocelli társaságában énekelt. A felvétel óriási sikernek bizonyult, csak Németországban több mint hárommilliót adtak el belőle. Az énekesnő szólókarrierje töretlenül ívelt felfelé: az Eden (1998) és a La Luna (2000) című lemezei ugyancsak világsikert arattak. 2001-ben megjelent Classics című albumán operaáriákat és más klasszikusokat énekelt. (Ez a lemez 2006 végén Európában ismét megjelent.) A Harem (2003) című CD-jén a Közel-Kelet zenéjét a pop műfajjal párosította. Az új évezredben világ körüli turnén vett részt, melynek legemlékezetesebb pillanatait DVD-n is kiadták.
S.B.
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Bécset lehet, hogy megcélozzuk.
A Gilmour DVD tényleg frankó
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- bendeguz76
- Nincs visszaút
sajna mi nem vagyunk benn a turné utvonalban.de kinn leszek
És a közelünkben lesz vhol koncert?
De jó lesz Neked, Angliában MK koncert
lesz bécs,zágráb,belgrád de budapest nem tudom miért nem .már én is nagyon várom.jobb lett volna a royal albert hall-ban mert sok dvd zeném van amit ott vettek fel köztük az egyik kedvencem david gilmour:in concert.valami eszméletlen igényes zenei minőségű korong.szept 18 délután 2 után lehetett jegyeket rendelni de 4 orakor már nem volt 4 egymás mellé hely.
sajna mi nem vagyunk benn a turné utvonalban.de kinn leszek
És a közelünkben lesz vhol koncert?
De jó lesz Neked, Angliában MK koncert
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- bendeguz76
- Nincs visszaút
nekem a kedvencem a"punish the monkey" 18.-án megjött az eredeti azota csak ezt hallgatom.bármennyire lassu nyugodt a hangvétel nekem egyre jobban bejön az album.kiváncsi leszek milyen lesz élőben.sajna mi nem vagyunk benn a turné utvonalban.de kinn leszek májusban angliában megnézem ott,sajna a londonban tartando három koncertjére a royal albert hall-ban 2 ora elkapkodták a jegyet.maradt a Brighton-i aréna de remélem ott is jo lesz majd beszámolok rola.
Egy kis ízelítő (talán már pár nap és én is nézhetem nagyban )
http://www.quinlanroad.com/videos/nfta_en.mov
előrendeltem mark knopfler új albumát ami 18-án jelenik meg.de csak nem birtam magammal gondoltam utánnézek a világhálon neki hátha.megtaláltam, 2 napja ismerkedek vele.első benyomások:hát ez sem lett egy adrenalin bomba,úgy érzem ezzel az anyaggal nem lenne nagy durranás egy koncert körut,persze a régiekkel együtt ász lesz.maga a zene finom nyugis semmi kapkodás.hiányoltam belőle a régi knopflerre jellemző gitárszolokat.nagyon kiérlelt kiforott zene.persze azért ajánlom mindenkinek jo zene ez csak hát telhetetlen az ember
Nos, közben én is megvásároltam.
Azt hittem, a Shangi-La-nál nem lehet lassabb albumot csinálni, de Mark tudja fokozni (lassítani)
Különösen az album vége lassul le. De ettől függetlenül továbbra is nagyon jó zenéről van szó.
Található az albumon néhol Mark-ra nem jellemző dallamvezetés is, valamint örömteli, hogy belecsempésződött néhány kedves hangszer a zenébe.
Vibrafon, harmónika, hegedű, fuvola, szoprán szaxofon. A fuvolának külön örülök
A "Scaffolder"s Wife" pl. kifejezetten más, bátor hangszerkezelés és dallamvezetés jellemzi, ilyenből még sokat kérünk!!!
A harmónika-hegedű kombináció pedig sok esetben a Golden Heart lemezre emlékeztet.
Ezt hallgatom mostanában.Nagyon jó kis funkys zene.Olyan a hangulata mintha régi amerikai krimi sorozatot nézne az ember.
41S43DGMBYL._AA240_
Sziasztok!
Most ismerkedem a Takáts Eszter féle szerzeményekkel.
Nagyon jópofa.
Ügyes és helyes leány! Szerintem értelmes szövegeket is el tud énekelni, csak hajrá!
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Sziasztok!
Most ismerkedem a Takáts Eszter féle szerzeményekkel.
Nagyon jópofa.
http://www.hotdog.hu/band_prof.hot?user_id=594440
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Köszönjük Sentinel, ez tényleg fantasztikus!
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2658
Stephan Micus "To the evening child"..nyugis,de mégis valamilyen belső energiával rendelkező felvétel...ethno/world,jazz,minimalista rajongóknak okvetlenül belehallgatni...kedvenc Micus-om
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
És megjött a felmentő sereg...
Nagyon köszönöm dodelijk,
már egy jó ideje keresem,
és ha nem lett volna ez a reklámfilm szerintem az életben nem tudom meg a címét.
Karthago!
Nem tudom hogy megtaláltad-e már de:
Isaac Albeniz-Suites Espanolas-Asturias(Leyenda)
Itt bele is tudsz hallgatni:
http://www.amazon.com/Alb%C3%A9niz-Iber ... 283&sr=8-2
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
vmikor a múlt héten hallottam a rádióban egy amorf ördögök számot fapados űrutazás, ami annyira megtetszett, hogy vettem egy lemezt is tőlük (molylepke minibár). mint már a címből is látszik ők nem a populáris hangzásvilágot képviselik a dalok szövegei olyan szókapcsolatokat és értelmezéseket tartalmaznak amiknek 1. semmi értelme 2. mély értelmük van. de így egyben a 2 tulajdonság egyszerre megmosolyogtat és ezzel együtt vidámságot áraszt.
azt azért hozzá kell tenni, hogy nekem a zenéjük olyan mint egy közepes opera. hosszú távon nehezen viselhető el anélkül, hogy az ember ne hozná magát a megfelelő hangulatba előtte
Lehet, hogy ezt kimondottan ehhez a reklámhoz írták
Egyébként pl. a Fates Warning Pleasent Shades Of Grey c. lemezén vannak hasonló témák.
Ezt nem a reklámhoz írták az egészen biztos.
Szerintem ez egy klasszikus mű, ebben az esetben éppen zongorával,
de nagyzenekari előadásban is halottam már.
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Meg tudnátok mondani az alábbi Lexus reklámfilm alatt futó zenemű címét:
Lehet, hogy ezt kimondottan ehhez a reklámhoz írták
Egyébként pl. a Fates Warning Pleasent Shades Of Grey c. lemezén vannak hasonló témák.