Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kedvenc zenei felvételeim
Hallgatom itthon a pörgetőt, amin éppen Blondie Autoamerica albuma szól – amit naponta min. egyszer muszáj meghallgatnom – a baj csak az, hogy a lemezt még valamikor a megjelenésekor édesapám vett, és azóta jó sokat hallgatta(tuk) egy öreg philips lemezjátszón. Szóval szegény lemez nagyon készen van, a kérdés, hogy nem tudja-e valaki hol szerezhetnék be egy jobb állapotút.
SSS,
Ebből a lemezből jó sokat találsz akár a német, akár az amerikai e-Bay-en, a legkülönbözőbb állapotban.
Pl.:
http://cgi.ebay.de/BLONDIE-Autoamerican ... dZViewItem
Direkt egy japán nyomásút választottam, mert ha ennyire kedveled ezt a lemezt, talán megéri, hogy többet fizess érte.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Ez vagy egy hamisitott lemez, vagy nemtom, de az összes honlapot átnéztem, de nem találom.
Annó a TB 2003-as kiadását már 3 hónappal elöbb lehetett tudni, mert fenn volt a hivatalos oldalon, ahol most erről egy szó nem sok annyi sincs
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11042
- Kapcsolat:
Mike Oldfield kedvelők!
Új lemez: New Times
Én már félek Tőle. Régebben nagyon tiszteltem, szerettem, de amit az elmúlt 6-8 évben produkál, beleértve a budapesti koncertet is, hát... Remélem, magára talál még.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 95
Borító
- fenyő
- V.I.P.
Borító:
- fenyő
- V.I.P.
Mike Oldfield kedvelők!
Új lemez: New Times
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Már nem emlékszem ki ajánlotta Katie Melua-t, de köszönöm.
Nagyon tetszik a hangja és a Piece by piece album...
én voltam. örülök, hogy másnak is tetszik és nem csak elfogult vagyok. nekem a kedvencem arról a nine million bicycles. pazar az a szám
Piece by piece és a Spieder's web is csodás!!!
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
- Declan.Delfino
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 0
én voltam. örülök, hogy másnak is tetszik és nem csak elfogult vagyok. nekem a kedvencem arról a nine million bicycles. pazar az a szám
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp
Szóval szegény lemez nagyon készen van, a kérdés, hogy nem tudja-e valaki hol szerezhetnék be egy jobb állapotút.
Hozd át, azt jol megmossuk.
Köszi remélem az segít rajta.
Holnap Vadász után kiugrok, holnap hívlak!
Holnap Truck Triál Europa Rally lex Sóskuton. Ha ott megtalálx, akko sem biztos, h nálam lex a lemezmosom, de ha wéletlen winném is, me ki tudhatja az igy elöre, akko is howa gyugjuk be? :kiraly:
Szóval szegény lemez nagyon készen van, a kérdés, hogy nem tudja-e valaki hol szerezhetnék be egy jobb állapotút.
Köszi remélem az segít rajta.
Holnap Vadász után kiugrok, holnap hívlak!
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Vége: Neat Petite, Epos ES14
Közepe: 1. (MFA Classic + QUAD520f) 2. (QUAD34 + 306) 3. (Naim Nac32+ HC+ Nap 250)
Hallgatom itthon a pörgetőt, amin éppen Blondie Autoamerica albuma szól – amit naponta min. egyszer muszáj meghallgatnom – a baj csak az, hogy a lemezt még valamikor a megjelenésekor édesapám vett, és azóta jó sokat hallgatta(tuk) egy öreg philips lemezjátszón. Szóval szegény lemez nagyon készen van, a kérdés, hogy nem tudja-e valaki hol szerezhetnék be egy jobb állapotút.
Eleje: TIDAL -> 2x(RPI + Volumio) ->Chord qtest/2qute
David Benoit ismeri vki???
Én az american landscape albumát ismerem és az lenne a kérdésem, hogy a többi lemeze is olyan jellegű-e?? Próbáltam neten keresni olyan helyet ahol bele lehet hallgatni, de még el sem indul a szám és máris vége a demonak
Amit azért leszűrtem, hogy van olyan albuma is ami mondjuk úgy feldolgozás, tehát nem saját számait játsza. Ez jellemző többi lemezére is???
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Tudom, hogy ez itt nem az adás vétel topic, de hátha itt többen olvassák:
Eladó 1 db bontatlan csomagolású Carmina Burana CD.
A lemez kiadója a BIS, egy klasszikus zenére szakosodott svéd kiadó. A felvétel érdekessége, hogy kamara zenekar adja elő a művet, két hangverseny zongora kiséretében! Egyedi és szórakoztató, ráadásúl megszólalását tekintve is kiemelkedő színvonalat képvisel. A felvétel dinamikája rendkívüli, amire maga a kiadó is utal a borítón: "A BIS Original dynamics recording".
Ára: 4.400,- Ft
Érd.: 30/438-9727
Mail: csodotamas@t-online.hu
Elkelt.
Szemét vagy, nem mondtad, hogy eladod. Ezért most szerezned kell nekem egy újat.;-))
Majd átmásolom neked!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11042
- Kapcsolat:
Az egyik kedvenc lemezem:Charlie Hunter-self titled
http://www.charliehunter.com/discs/index.htm
Charlie Hunter rulz
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Naim-ZU
nem tudom, hányan rajonganak a norvég jazzért de egy norvég barátom ajánlására beszereztem egy silje nergaard -a hölgy neve- lemezt és nagyon jól szól. a hölgy oldala
Azért ajánlod, mert jól szól?
a "jól szól" kifejezés mint már rájöhettem volna mást jelent a hifi-s társadalomban és mást az én fejemben.
Félreértesz, én arra a sajnálatos és abszurd jelenségre céloztam, hogy hifis körökben sajnos előrébb való lett a felvétel hangzása, mint a felvétel maga. Ezt persze a hifisták egytől-egyig vadúl tagadják, a polcaikon általában mégis ugyanaz a 20-30 "audiofil" lemez sorakozik.
Kezdő hifistaként persze szinte mindenki átesik ezen a fázison, csak sajnos vannak, akik megrekednek ezen a szinten. Ezekből lesznek az effektvadász, készülék imádó hifisták, vagy ahogy egyik kedves ismerősöm hívja őket, a "kütyüsök"
sokolon is meghallom, ha ismerős karmester vagy felvétel, vagy zongorista játszik. nem kell ultra hájtek kütyü hozzá. maga a zene a legfontosabb. nekem. van akinek a technika szenvedélye fontosabb. az se baj, csak tény
ez si egy kötelező darab:
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Szemét vagy, nem mondtad, hogy eladod. Ezért most szerezned kell nekem egy újat.;-))
Bocsánat, én vagyok a mocsok, hogy figyelmetlenül olvasok. Azt hittem, a tiédtől akarsz megválni.
Megválni a sajátomtól? Noooooooooormális?
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Bocsánat, én vagyok a mocsok, hogy figyelmetlenül olvasok. Azt hittem, a tiédtől akarsz megválni.
A lemez kiadója a BIS, egy klasszikus zenére szakosodott svéd kiadó. A felvétel érdekessége, hogy kamara zenekar adja elő a művet, két hangverseny zongora kiséretében! Egyedi és szórakoztató, ráadásúl megszólalását tekintve is kiemelkedő színvonalat képvisel. A felvétel dinamikája rendkívüli, amire maga a kiadó is utal a borítón: "A BIS Original dynamics recording".
Elkelt.
Elkelt.
... A felvétel dinamikája rendkívüli...
Mindezt honnan tudod, ha bontatlan?
Mert van neki egy saját is, már régebbről.
Meg annak a jó pár embernek, akinek meg kellett rendelnem, miután hallották