A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Picit más.
Páromtól megkaptam a The Cure Disintegration című dupla lp-t
Nyílván újranyomás 180g kisf...om.
Olyan szánalmasan topán szól.
Ha nem szeretném magát a zenét és nem ajándék lenne már dobnám a kandallóba
Ez az album megvan nekem egy első reprint verzióban.
Picit patzog serceg de fényévekkel jobb hallgatni.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Nagyon szeretem ezt a lemezt és most a 2001-es CD-s megjelenése után elősször vinyl formátumban is kiadásra került az ECM Luminessence sorozatában, amely sorozat 2023-ban kelt életre és audiofil vinyl újrakiadásokat tartalmaz. A zene mellett hangra is ajánlom .
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
Az RSD2024 kínálatából ezzel én is szemztem. Milyen minőségű?
az én példányom hibátlan (igaz SAS profilt használok ) ...az MM-ben volt (Mammut) ...nem vagyok vlmi extra rajongója a "szines" lemezeknek,de fehér és az átlátszó barmikor jöhet...
[Az eredeti fekete kiadvány nem zajos. Nekem a megjelenés óta megvan, kiváló a hangja.
Igen, köszi a jelzést, tudom, az is megvolt nekem - de, ez egy hosszabb történet - már nincs és ezt gondoltam megvásárolni, hogy újra meglegyen, de kissé zavaró, ez van :). Köszi mégegyszer.
Linn Majik DS
JBL 4333
Steven Wilson - The Raven That Refused To Sing (And Other Stories) Limited Edition, glow in the dark version.
Gondolkodtam rajta, hogy az olcsóbb kiadást, vagy a drágább limitált kiadást vásároljam meg, de úgy érzem ezzel picit mellényúltam, függetlenül, hogy a discogson pozitív kommentek vannak hozzá (https://www.discogs.com/release/3022760 ... er-Stories)
Bár hiba nincs a lemezen, sehol nem pattog, ne adj isten ugrana, cserébe kissé zajos. Nem hallgathathatatlanul, de nem ezt várnám Steven Wilson lemez esetében, én inkább nem ajánlom.
IMG_0184.jpeg
Az eredeti fekete kiadvány nem zajos. Nekem a megjelenés óta megvan, kiváló a hangja.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Nick Cave & Bad Seeds "Wild God"...az utolsó Cave+Bad seeds felvétel,egy irányváltást mutat az elöző 3 felvételhez viszonyitva ahol inkább a melankólia volt (talán) előtérben (Push the sky away,Skeleton tree,Ghosteen)...ez most komplexebb zenei anyag,szélesebb hangszerelés...a felvételek egy részét a top high tech Miraval studióban készitették,de nem csap át felesleges, zavaró "audifilitiszbe" a felvétel (szerencsére )
Jóhann Jóhannsson – The Miners' Hymns
Deutsche Grammophon – 45 RPM, Reissue, 180g
(2021)
Jóhann Jóhannsson izlandi zeneszerző és Bill Morrison filmrendező együttműködése 16 fős rézfúvóshoz, templomi orgonához és elektronikához. 2021-es újrakiadás egy bónusz számmal. A The Miners' Hymns élő koncertjei Bill Morrison filmje kíséretében a durhami katedrálisban mutatták be 2010. július 15-én és 16-án. A felvétel itt került rögzítésre, míg a bónuszszám az izlandi Masterkey Studiosban készült, 2021 júniusában.
Szerintem kíváló nyomás, csendes és hiba nélküli, 45 rpm-en.
IMG_0226.jpeg
Szép az a Dual(Saba)!
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Jóhann Jóhannsson – The Miners' Hymns
Deutsche Grammophon – 45 RPM, Reissue, 180g
(2021)
Jóhann Jóhannsson izlandi zeneszerző és Bill Morrison filmrendező együttműködése 16 fős rézfúvóshoz, templomi orgonához és elektronikához. 2021-es újrakiadás egy bónusz számmal. A The Miners' Hymns élő koncertjei Bill Morrison filmje kíséretében a durhami katedrálisban mutatták be 2010. július 15-én és 16-án. A felvétel itt került rögzítésre, míg a bónuszszám az izlandi Masterkey Studiosban készült, 2021 júniusában.
Szerintem kíváló nyomás, csendes és hiba nélküli, 45 rpm-en.
Linn Majik DS
JBL 4333
Steven Wilson - The Raven That Refused To Sing (And Other Stories) Limited Edition, glow in the dark version.
Gondolkodtam rajta, hogy az olcsóbb kiadást, vagy a drágább limitált kiadást vásároljam meg, de úgy érzem ezzel picit mellényúltam, függetlenül, hogy a discogson pozitív kommentek vannak hozzá (https://www.discogs.com/release/3022760 ... er-Stories)
Bár hiba nincs a lemezen, sehol nem pattog, ne adj isten ugrana, cserébe kissé zajos. Nem hallgathathatatlanul, de nem ezt várnám Steven Wilson lemez esetében, én inkább nem ajánlom.
Linn Majik DS
JBL 4333