Nem emlékszem ilyenre, hogy itt bárki kiutálta L5S1-et.chord írta: ↑2019.12.17., kedd 10:57Figyelj,
nálad is lehet csevegni, akárhol lehet csevegni, de az van, hogy az avx-en ez a Komolyzenei ajánló, én erről nem tehetek...
Nem kell féltékenynek lenni; és amit te az 'én vezényletemnek' gondolsz, az a te lustaságodból és kényelmedből is származik, hogy sokkal könnyebb csak olvasni és felszívni a dolgokat, ami esetleg érdekel; ha te is írogatnál, nem csak szökőévente, akkor a te vezényleted is lenne, meg bárkié is, aki veszi a bátorságot, hogy ide beír.
Te kényelmesen elvagy a saját birodalmadban, védve a trolloktól, bárkit törölhetsz, te vagy a főnök, ez itt velem nem áll, nagyon nem áll, és ez így jó.
L5S1-et pár ember innen kiutálta, emigrált hozzád. Tökjókat ír szerintem, nyilván, vissza akartam téríteni ide, mert ez igazságtalanság, nem ment, az írásai most ott landolnak a Dunaudio kereskedelmi cég saját topikjában, itt nem szerepelnek.
Ne legyek már gonosztevő, ha érdekességeket a tollából beidézek ide, a Komolyzenei ajánlóba.
Vagy akkor, B terv, testületileg vonuljon mindenki hozzád, velem együtt, a Komolyzenei ajánló zárjon be, és nálad menjen minden, berakunk egy linket, ami hozzád vezeti az olvasóközönséget,- ez is megoldás, szerintem még a forgalmadnak is jót tenne, hogy ez mennyire etikus, az meg nem az én problémám lesz.
Nincs kizárva, hogy ez lesz.
Ő saját maga hangoztatta felsőbbrendűségét, kérkedett a "szakmai" tapasztalatával (persze messziről jött sokadik nick az mond, amit akar

Az is tény, hogy eljátszotta a nagy sértődést, hogy itt senki nem vevő az ő tanítására, törli a nickjét az adminoknál, közben meg már be is regisztrált ezalatt másik névvel. Fura, hogy az illetékesek nem vették észre a dupla regisztrációt.
És ez ment regisztrációról-regisztrációra, egyik név után jött a következő, egészen addig, amíg L5S1-ként önkéntes száműzetésbe nem vonult. Ezek a tények, ha tetszik, ha nem. Visszakereshető itt a topikban.

Ettől függetlenül ír jó ajánlókat, posztokat, én is szoktam olvasni. Aztán idetévedek, és megint olvashatom ugyanazt.
A hifi témakörben előfordulnak átfedések a zenehallgatással kapcsolatban, néha előkerül a "komolyzene" is, meg egyéb műfajok, témák. Mekkora katyvasz lenne már, ha mindenki elkezdené duplázni a hozzászólásokat egy másik topikban, mert oda is illik?
Peace

youtu.be/XFQ2oTYp5Z8