Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Progresszív Rock
Hát ez nagyon ott van!
Ez az albumuk is No1.
(nem éppen prog-rock)
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 88
Progresszív Rock
Hát ez nagyon ott van!
Ez az albumuk is No1.
(nem éppen prog-rock)
Progresszív Rock
Csak ma olvastam, hogy John Wetton január 31-én elhunyt. Végtelenül sajnálom, nagyon kedveltem.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- rastamahakala
- Nincs visszaút
- Értékelés: 24
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 543
Progresszív Rock
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 272
Progresszív Rock
A P.F.M. Cook albubán tetszik a legjobban az Alta Loma Nine Till Five klasszikus felvételük. Elképesztő összhang a zenészek között, szédületes gitár és hegedű szóló, majd a végén Rossini-Tell Vilmos nyitánya zárja a felvételt. Elképesztő mit tudtak ezek az olsz fiúk és mit raktak le a progresszív beat asztalára a 70-es évek második feléig.
"Holdra bámulj, vakablak."
Szuper.
Progresszív Rock
Szuper.
Progresszív Rock
Zseniális!!!!
Progresszív Rock
Fiatalok, Ausztrálok, és zseniálisak!
https://plini.bandcamp.com/
...és márciusban élőben láthatóak lesznek budapesten
Pioneer PL-51
Pioneer SX-525
Pioneer HPM-300
- rastamahakala
- Nincs visszaút
Progresszív Rock
egy izgalmas album a 70-es évekből
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 583
Progresszív Rock
Most vettem észre Tidal-on, hogy a február 10-re igért ötödik Blackfield albumról 3 szám elérhető a nagyközönség részére: Family Man/How was your ride?/Sorrys c. számok...
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
JBL 4333
Progresszív Rock
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 272
Progresszív Rock
Hát, ez több mint aranyos!
Sikerült a prágai, szeptemberi King Crimson szeptember 14-i koncertjére eljutnom. Döntően az első korszakuk muzsikáját adták le most. Ízelítőül egy kis videó-t sikerült készítenem róla: https://www.facebook.com/otto.csiky/vid ... 743737946/
"Holdra bámulj, vakablak."
- rastamahakala
- Nincs visszaút
Progresszív Rock
itt a magyar progresszív underground
- huszti-zsolt
- Törzsvendég
- Értékelés: 2587
Progresszív Rock
Politizáljunk elegánsan!
Mikor is íródott..?!
Progresszív Rock
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
- arzachel
- V.I.P.
- Értékelés: 747
Progresszív Rock
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
- arzachel
- V.I.P.
Progresszív Rock
http://teamrock.com/news/2016-12-08/eme ... es-aged-69
Basszus.....Hihetetlenül jó énekelt fiatal korában.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
Progresszív Rock
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
Progresszív Rock
Ez korrekt lett, ajánlom megfülelésre!
"Az orgona egy könnyű hangszer: a megfelelő billentyűt a megfelelő időben kell lenyomni,és a hangszer magától játszik." /Bach/
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 583
Progresszív Rock
November 18-án jelenik meg az ötödik Blackfield.
...most szembesültem azzal, hogy az ötödik Blackfield lemez megjelenését áttették 2017. február 10-re ... ez van... addig is pörög a korábbi 4 lemez
Linn Majik DS
JBL 4333
JBL 4333
A jó hír az, hogy rajta van a Pompeii koncert! Bónusz CD-ként van benne!
A rossz hír az, hogy sajnos elrontották ezt is. Úgy döntöttek, hogy az Echoes két részét egybegyúrják . Ezért megváltozott a számok sorrendje, a Careful With That Axe, Eugene-nel indul az egész, ami szokatlan. A Mademoiselle Nobs pedig egy az egyben hiányzik. Van viszont rajta egy alternatív Careful verzió is. Így néz ki a CD:
01 - Careful With That Axe, Eugene [Live at Pompeii] 6:45
02 - Set the Controls for the Heart of the Sun [Live at Pompeii] 10:35
03 - One of These Days [Live at Pompeii] 5:50
04 - A Saucerful of Secrets [Live at Pompeii] 12:45
05 - Echoes [Live at Pompeii] 24:56
06 - Careful With That Axe, Eugene (Alternative Version) [Live at Pompeii] 6:06
A legnagyobb probléma viszont az, hogy a hangszínt cseszték el, annyira rá van adva a magas kiemelés, hogy szinte bántja a fület.
Megörültem mikor olvastam hogy rajta van,de ahogy olvastam tovább,egyre egyre hagyott alább az öröm.
Kár érte,mert ez egy szuper koncert volt,és igazán megérdemelt volna egy jó minőségű full kiadást.Nem is értem.
Progresszív Rock
A rossz hír az, hogy sajnos elrontották ezt is. Úgy döntöttek, hogy az Echoes két részét egybegyúrják . Ezért megváltozott a számok sorrendje, a Careful With That Axe, Eugene-nel indul az egész, ami szokatlan. A Mademoiselle Nobs pedig egy az egyben hiányzik. Van viszont rajta egy alternatív Careful verzió is. Így néz ki a CD:
A legnagyobb probléma viszont az, hogy a hangszínt cseszték el, annyira rá van adva a magas kiemelés, hogy szinte bántja a fület.
Megörültem mikor olvastam hogy rajta van,de ahogy olvastam tovább,egyre egyre hagyott alább az öröm.
Kár érte,mert ez egy szuper koncert volt,és igazán megérdemelt volna egy jó minőségű full kiadást.Nem is értem.
Progresszív Rock
A Pompeii nincs rajta véletlenül?Ezt vadászom már cd-én egy ideje,de sehol semmi.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th
Progresszív Rock
A Pompeii nincs rajta véletlenül?Ezt vadászom már cd-én egy ideje,de sehol semmi.
- arzachel
- V.I.P.
Progresszív Rock
Neked bizony igazad van.Nekem úgy tűnik,hogy a lóvé most kell de gyorsan,mert a túlvilágra nem lehet magunkkal vinni...még jó
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
Progresszív Rock
Sziasztok!
Kicsit meglepődve tapasztalom, hogy a Pink Floyd The Early Years box set-tel kapcsolatban nincs eddig hozzászólás.
Kinek mi a véleménye?
Marha jó anyagokat adtak ki rajta, de ha szabad kicsit panaszkodni, szerintem a Pink Floyd menedzsment valahogy mindig rossz marketing stratégiát követ. Túllőnek a célon szerintem, azzal hogy ennyi mindent egyben adnak ki és ilyen áron. Szerintem összességében jobban/könnyebben vinnék ha az egyes csomagokat, koncerteket külön-külön adnák ki. Így éreztem ezzel már a Wembley 1974 koncert kiadásával is, ahelyett hogy szétvágták 3 felé (Dark Side, Wish You, és most az Echoes) ,a koncertet egyben kiadták volna, koherens lenne.
Ebben a boxban is, A Stockholm 1967-es koncert, a John Latham session, a Zabriskie session, a BBC 1970 , a BBC 1971-es anyag, mind-mind külön külön release-t is megérdemelt volna, így kicsit ömlesztve van minden egyben. Kicsit elvesz az élményből számomra. Ráadásul akkor egyszerre kevesebbet költene az ember, nem tűnne akkora kiadásnak, és a gyűjtő szenvedély jobban is érvényesülne.
Na mindegy kipanaszkodtam magam.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th