Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Arturia Essential 61 - Midi billentyűzet + ajándék
-
Csurga
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
- Kapcsolat:
Re: Arturia Essential 61 - Midi billentyűzet + ajándék
Elkelt a cucc, köszönöm.
-
Csurga
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
- Kapcsolat:
Arturia Essential 61 - Midi billentyűzet + ajándék
Ára: 65000
Eladó nagyjából 3 hetet használt MIDI billentyűzetem, eredeti dobozzal és kábelével. Ajándékba adok az új vevőnek egy speciális kábelt, ami USB-C - MIDI (IN + OUT), értéke 6.000 Ft körül volt és lehet vele akár telefonról is applikációkat használni (pl. oktató szoftverek, én így használtam). A kijelzőn még fólia, nem tudom mennyire adják át a képek, de gyári új minőség (fólia a kijelzőn, lásd 3. kép) és a tavalyi Covid időszakban vettem hirtelen fellángolásból. Kiszállítás az árban, ha leütöd alku nélkül.
Bolti ára valahol 90.000 Ft környékén van.
Elérhetőségeim (mindenkepp keress, ritkan vagyok itt sajnos):
- Telefon: harmincas 2867246
- Mail: csurga(kukac)kepszerkesztes.com
A zongorához járó licenceket nem tudom adni, ezt beaktiváltam (mondjuk sokat nem tudtam használni sajnos).
Leírás:
Billentyűk száma: 61
Billentyűk mérete: Standard
Billentyűzet: Dynamická
Billentyűzet felszíne: Sima
Elemes üzem: Nem
Bemenetek: Sustain
Kimenetek: Midi Out
Szín: Fehér
USB_midi: Igen
Csomag tartalma: Kontroller, USB kábel
Szélesség: 882 mm
Mélység: 248 mm
Magasság: 76 mm
Tömeg: 3, 3 kg
Része az adapter: Nem
Eladó nagyjából 3 hetet használt MIDI billentyűzetem, eredeti dobozzal és kábelével. Ajándékba adok az új vevőnek egy speciális kábelt, ami USB-C - MIDI (IN + OUT), értéke 6.000 Ft körül volt és lehet vele akár telefonról is applikációkat használni (pl. oktató szoftverek, én így használtam). A kijelzőn még fólia, nem tudom mennyire adják át a képek, de gyári új minőség (fólia a kijelzőn, lásd 3. kép) és a tavalyi Covid időszakban vettem hirtelen fellángolásból. Kiszállítás az árban, ha leütöd alku nélkül.
Bolti ára valahol 90.000 Ft környékén van.
Elérhetőségeim (mindenkepp keress, ritkan vagyok itt sajnos):
- Telefon: harmincas 2867246
- Mail: csurga(kukac)kepszerkesztes.com
A zongorához járó licenceket nem tudom adni, ezt beaktiváltam (mondjuk sokat nem tudtam használni sajnos).
Leírás:
Billentyűk száma: 61
Billentyűk mérete: Standard
Billentyűzet: Dynamická
Billentyűzet felszíne: Sima
Elemes üzem: Nem
Bemenetek: Sustain
Kimenetek: Midi Out
Szín: Fehér
USB_midi: Igen
Csomag tartalma: Kontroller, USB kábel
Szélesség: 882 mm
Mélység: 248 mm
Magasság: 76 mm
Tömeg: 3, 3 kg
Része az adapter: Nem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Csurga 2021.09.19., vas. 19:36-kor.