Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Penna-hírek
Moderátor: Penna-Poor
-
Vendég
Penna-hírek
Csak jelzem, hogy tettem egy 55-60.000 forintot érő felajánlást a gondolkodós topikban, annak, aki átnézi kb 560 darab av fórumos hsz-emet. Evidence hálózati kábelt lehet nyerni, Oyaide dugókkal, ha valaki elég figyelmes.
A részletek a gondolkodós topikban. Most érdemes gondosan elolvasni a hsz-eimet
Nem találom. Ez valami régebbi hsz, vagy ezt is törölték? :/
Már törölték, kb száz hozzászólással együtt. Sőt, mint a közre igen veszélyes topikot már le is zárták
A gondolkodás megtiltva.
Ebben mondjuk nem tom mi a logika. Ha az le lett zárva, akkor a többi miért nem, és ha úgyis kitörlésre kerültek a "cikis" hsz-ek, akkor miért lett lezárva?
Penna-hírek
Kár lenne őket, mindannyiunkat elveszíteni.
Valószínűleg egy kicsit kisebb lenne itt a mozgás ha egy újabb tere alakulna ki a közösségünknek.
Ezt is értem.
Penna-hírek
Kár lenne őket, mindannyiunkat elveszíteni.
Valószínűleg egy kicsit kisebb lenne itt a mozgás ha egy újabb tere alakulna ki a közösségünknek.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- hifis
- Törzsvendég

- Értékelés: 356
Penna-hírek
Feri! Már a múltkori bonyodalmak után is ajánlottam, kellene egy saját bejáratú fórum. A Penna topik nem az AVX miatt népszerű. Nagyon könnyű az interneten egy linkre ugrani, szerintem önállóan is mindenki megtalál, aki eddig is megtette. Azt gondolom, ez a mindenki meglehetősen sok hifist takar, sokkal többet, mint aki aktívan is részt vesz benne. Kár lenne őket, mindannyiunkat elveszíteni.
-
Vendég
Penna-hírek
Csak jelzem, hogy tettem egy 55-60.000 forintot érő felajánlást a gondolkodós topikban, annak, aki átnézi kb 560 darab av fórumos hsz-emet. Evidence hálózati kábelt lehet nyerni, Oyaide dugókkal, ha valaki elég figyelmes.
Bizony.
-
Vendég
Penna-hírek
Penna-hírek
Ősszeraktam a kedvenc audio linkeimet egy helyre.
Hogy lehet azt megoldani, hogy ha az egyik oldal frissül, akkor azt egy apró ikonocska villogása jelzi?
A mélyhangos topik, meg az analóg hang digitalizálás és a kiállítási topik kimaradt, de azok biztosan nem kedvencek Amúgy kösz.
Hát tényleg nem az, de ott a helye!!
Penna-hírek
Hogy lehet azt megoldani, hogy ha az egyik oldal frissül, akkor azt egy apró ikonocska villogása jelzi?
A mélyhangos topik, meg az analóg hang digitalizálás és a kiállítási topik kimaradt, de azok biztosan nem kedvencek Amúgy kösz.
Hát tényleg nem az, de ott a helye!!
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Penna-hírek
- JENŐ
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 2
Penna-hírek
Én is gyorsan betettem a címet a kedvencekbe.
Penna-hírek
Szuper vagy!
Kutya séta?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
-
Vendég
Penna-hírek
Szuper vagy!
Penna-hírek
Tényleg nem látom ezt a lapot?
Tényleg?
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
Penna-hírek
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
-
Vendég
Penna-hírek
Aymara??
Ajjjj maradjatok még egy kicsit!!!!
Igen az Aymara
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=11094
Penna-hírek
Na kis témába vágó kérdés.Ha jól láttam forgalmazzátok még a Classé termékeit...
Audio Replas, Accuphase, Acrolink,Acoustic Revive, Acoustic Masterpiece, Air Tight, Audience, Audio Refinement, Altmann, Audio Research, CAIG,Castle, Crystal Cloud, Danley Sound Labs, DEQX, EAR - Yoshino, Evidence Audio, Fukutomi, Immutable Music - Transfiguration, iPod, Kimber Kable, Korg, Leben, Mana, M-Audio, MC2 Audio, My Sonic Labs, Michell, NAIM, Nirvana, Nottingham Analogue Systems, Oyaide, Parasound, Pirelli, ProAc, Promitheus Audio, SAEC, Shakti, TCElectronic, Theta Digital, Yamamoto, Zu Audio
Classé??
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
-
Vendég
Penna-hírek
Na kis témába vágó kérdés.Ha jól láttam forgalmazzátok még a Classé termékeit.Melyik a legolcsóbb CD játékosa neki, és minőségben milyen szintet takar? Mert azt tudom, h a legolcsóbb sem olcsó Amíg kint éltem sok termékét hallottam, tipusra nem emlékszem, meg ez már nem ma volt.Nagyon megszerettem őket.Ezért is érdekel a mai helyzetük, minőségi helyük a piacon.
Olyanok válaszát várom akik ismerik a mai termékeket, vagy pedig Penna válaszát, ha van még kedve írogatni.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Penna-hírek
Nem lehet valahogy személyreszabni a forum kinézetét, hogy ismét összeálljon a kép? Esetleg kedvenc topicok, vagy ilyesmi?
Ja, megvan. Témakövetés pl.
így kissé nehezebb nyomon követni kedvenc topicjaimat.
Nem lehet valahogy topic és altopic dolgot csinálni, de nem a ker részben?
Naim-ZU
-
Vendég
Penna-hírek
Nem lehet valahogy személyreszabni a forum kinézetét, hogy ismét összeálljon a kép? Esetleg kedvenc topicok, vagy ilyesmi?
Ja, megvan. Témakövetés pl.
Penna-hírek
Altmann user az általunk is árult hálózati tápokkal autó akku helyett Mindent ezekről hajt.
Hmmm ha még tenne egy kis Shaktit meg Foq-ot lehet hogy elcsodálkozna az ember, én is hasnló dogokat élek meg...
A nagy Shakti is ráférne, a kis Shakti meg a Fo.Q mellett.
Mellesleg nálam a leghatékonyabb Fo.Q kiegészítőnek az G-51 kompozit anyagú lapos alátét bizonyult. 50mm átmérőjű és 1 mm vastag, a készülék lába alá vagy ha van valami alátét a készülék alatt, akkor aközé és a polc közé kell tenni, de jól működhet kisebb hangszóró alatt is (csak olyanom most nincs otthon) illetve akkor ha két készüléket egymás tetejére kell tenni. Az okozott változás nem könnyen írható le, de úgy lesz levegősebb a hangkép, hogy közben halkan is tartása marad.
Penna-hírek
Altmann user az általunk is árult hálózati tápokkal autó akku helyett Mindent ezekről hajt.
Hmmm ha még tenne egy kis Shaktit meg Foq-ot lehet hogy elcsodálkozna az ember, én is hasnló dogokat élek meg...
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Penna-hírek
Altmann user az általunk is árult hálózati tápokkal autó akku helyett
Mindent ezekről hajt.
Penna-hírek
A kérésedre (ami fénysebességgel törlődött) általam beidézett PÜ-ben (ami szintén fénysebességgel törlődött) ez az első mondat volt, de mindegy ezen nem veszünk össze.
Megkértél valamire és megcsináltam.
Ennyi.
Jóccakát.
Ezt meg is köszöntem.