Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Penna-hírek
Moderátor: Penna-Poor
harom
3. vagy nem ez szamit :lol!:
lehet mashogy is talalni a dolgot, hogy jol essen.
Ez is lehet bizony. A hatás és a változás sokszor csak kozmetikai, a lényeget nem feltétlenül érinti.
Penna-hírek
harom
Ez is lehet bizony. A hatás és a változás sokszor csak kozmetikai, a lényeget nem feltétlenül érinti.
Penna-hírek
OFF:
Úgy látom az elmúlt jó pár napban míg nem tudtam csak részletekben idejönni, történhetett egysmás :lol!:
De az is igaz szerintem, hogy aki menni akar az úgyis megy... hiába a "szép szó"
"Ki szívét osztja szét" ... no, ezt nem lehet! Az ember szive csak egyfelé húz, de azt csak Ő maga döntheti el, hogy merre.
OFF:
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Penna-hírek
Szerintem nem vagy botfülü, csak kaki a rendszered!! :lol!: :lol!: :lol!:
És még jól is érzem magam vele :kiraly:
Erre igyunk!!
Mikor is???
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
-
Vendég
Penna-hírek
Ne menjen senki sehová, csak viselkedjen úgy, ahogy ő is elvárja másoktól.
Bejött az a kis réz?
Penna-hírek
Akkor ne is menjünk egy másik "Fórumra"?
Mééé... másik fórumra akarsz menni és nem is egyedül?? :lol!: :lol!: :lol!:
De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)
Penna-hírek
Talán ki tudok próbálni egy új, igen megfizethető igazi üvegszálakból álló Toslink kábelt is.
Mi a fene? Bár eddigi próbálkozásként eddig nem győződtem meg arról, hogy mindenképp üvegre van szükségem: lehet, hogy botfülű vagyok...
Bár már járt így más is a környezetemben.
Két eset lehetséges:
1. Vagy olyan jó a DAC bemenete, hogy eltünteti a különbségeket
2. Vagy olyan rossz, hogy nem mutatja :lol!:
Ui.: jó az aláírás! Különösen azok esetében igaz, akik a vita hevében nem információt adni vagy informálódni akarnak, hanem győzni :lol!:
Akkor ne is menjünk egy másik "Fórumra"?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
-
Vendég
Penna-hírek
jó az aláírás!
Ez egy sokat mondó mondás, nem tudom már hol olvastam évekkel ezelőtt....
-
Vendég
Penna-hírek
Szerintem nem vagy botfülü, csak kaki a rendszered!! :lol!: :lol!: :lol!:
És még jól is érzem magam vele :kiraly:
-
Vendég
Penna-hírek
Két eset lehetséges:
Van különbség. De nincs az az AKAROM!.... Ha esetleg valaki olyat mutatna nekem, hát nem is tudom....
Az EDIROL bemenetét pedig illene ismerned... :lol!:
Penna-hírek
harom
Talán ki tudok próbálni egy új, igen megfizethető igazi üvegszálakból álló Toslink kábelt is.
Mi a fene? Bár eddigi próbálkozásként eddig nem győződtem meg arról, hogy mindenképp üvegre van szükségem: lehet, hogy botfülű vagyok...
Két eset lehetséges:
Ui.: jó az aláírás! Különösen azok esetében igaz, akik a vita hevében nem információt adni vagy informálódni akarnak, hanem győzni :lol!:
Penna-hírek
Két eset lehetséges:
Penna-hírek
Mi a fene? Bár eddigi próbálkozásként eddig nem győződtem meg arról, hogy mindenképp üvegre van szükségem: lehet, hogy botfülű vagyok...Bár már járt így más is a környezetemben.
Szerintem nem vagy botfülü, csak kaki a rendszered!! :kiraly:
:lol!: :lol!: :lol!:
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
-
Vendég
Penna-hírek
Penna-hírek
Jó hírek, de sajna nincs kapásom a motyómra, így várnom kell a zöld feliratos termékek vásárlásával :lol!:
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Penna-hírek
Ma be lett raktározva a Naim szállítmány, HDX, Nait XS, Powerline, stb, stb. Tán jön holnap a japán szállítmány is, Nottingham lemezjátszóknak is meg kellene jönni, a Danley fele is itt lesz hétfőn, a másik fele hajózik januárban is, a Promitheus-szal még küzdünk. Ha minden igaz a hétvégén már kipróbálható és járatásra kész a ProAc Reference D Two is, a Lavry szállítmány már csak a két ünnep között jön ki a vámból. Szóval dübörög a gazdaság :kiraly: Talán ki tudok próbálni egy új, igen megfizethető igazi üvegszálakból álló Toslink kábelt is. A házimozis bemutató teremben meg a hétvégén beüzemelődik az új demó D-ILA projektor.
:lol!: :lol!: :lol!:
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Penna-hírek
Ma be lett raktározva a Naim szállítmány, HDX, Nait XS, Powerline, stb, stb. Tán jön holnap a japán szállítmány is, Nottingham lemezjátszóknak is meg kellene jönni, a Danley fele is itt lesz hétfőn, a másik fele hajózik januárban is, a Promitheus-szal még küzdünk. Ha minden igaz a hétvégén már kipróbálható és járatásra kész a ProAc Reference D Two is, a Lavry szállítmány már csak a két ünnep között jön ki a vámból. Szóval dübörög a gazdaság :lol!: Talán ki tudok próbálni egy új, igen megfizethető igazi üvegszálakból álló Toslink kábelt is. A házimozis bemutató teremben meg a hétvégén beüzemelődik az új demó D-ILA projektor.
Na ez aztán igazán breaking NEWS!! :lol!:
Altmann PHONO
Hű. Akkor már megint kunyerálnom kell.
Koldulással tervezed rá összehozni a pénzt?? :lol!:
Á, én ennél sokkal bonyolultabban működök, hisz tudod...
Hát van benne valami ... :lol!:
Penna-hírek
Altmann PHONO
Á, én ennél sokkal bonyolultabban működök, hisz tudod...
Hát van benne valami ... :lol!:
Azon még mindíg nem térek a napirendre, hogy 3 inches papír magassugárzót használ :lol!:
nem egy "divatos" megoldás...
WLM uj La Scala szeriajaban 2 colos papir Visaton van, szoval azert latni ilyet!
Ez meg jobb lehet a nagyobb atmero miatt mert nagyobb igy az erzekenysege, mint azt irja is a honlapon 93-96 korul van hangfal erzekenysege ami nagyon kellemes :lol!:
A papír magassugárzóknak azért szűk körben még mindig megvan a maguk kultusza. Mint az ovális papírközépsugárzóknak is.
Penna-hírek
Azon még mindíg nem térek a napirendre, hogy 3 inches papír magassugárzót használ :lol!:
WLM uj La Scala szeriajaban 2 colos papir Visaton van, szoval azert latni ilyet!
Ez meg jobb lehet a nagyobb atmero miatt mert nagyobb igy az erzekenysege, mint azt irja is a honlapon 93-96 korul van hangfal erzekenysege ami nagyon kellemes :lol!:
A papír magassugárzóknak azért szűk körben még mindig megvan a maguk kultusza. Mint az ovális papírközépsugárzóknak is.
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Penna-hírek
-
Vendég
Penna-hírek
Altmann PHONO
Penna-hírek
Altmann PHONO
A hangfal szerintem hangvalto nelkul lenne erdekes egy 3-way active rendszerben BYOB erositessel :lol!:
Gondolkodtam már ilyesmin korábban, kellene egy pár akku hozzá.
Penna-hírek
A hangfal szerintem hangvalto nelkul lenne erdekes egy 3-way active rendszerben BYOB erositessel :lol!:
Gondolkodtam már ilyesmin korábban, kellene egy pár akku hozzá.
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Penna-hírek
Altmann PHONO
A design szerintem ugyanabban a műhelyben készült, mint az eddigiek :lol!:
Márciusban hallottuk Dankó Péterrel a prototípust Charles Altmann műhelyében :lol!:
Pontosan az a kerekség, egész-ség volt a hangjában, mint amit olyan sokan szeretnek az Altmann DAC hangjában. Főképpen blues volt a zene, amit a fejlesztésénél használt egy iMac-ről lejátszva. A blues és jazz kedvelől igen nagyon szeretni fogják a dobozt. Pontosan úgy szólt, mint amit képzelni szoktunk a hatvanas évek tökéletes "vintage" hangjáról, ahogy csak a hatvanas évek legjobb LP-jei képesek szólni a megfelelő rendszerben, semmi keménység a hangban, finom és lágy, de nincs híján az energiának és a felbontásnak sem. Egy meglehetősen nagy csupasz falú, visszhangos helységben hallgattuk, ahol beszéd közben zavaró volt visszhang, de ahogy megszólaltak a hangfalak, ez a zavaró hatás eltűnt.
Azon még mindíg nem térek a napirendre, hogy 3 inches papír magassugárzót használ :kiraly:
A 6.5 inches papír középsugárzó sem mondható általánosnak. Láttunk nála hasonlóan nagy méretű ovális középsugárzót és papír ovális magasat is, de azokat ma már üzemszerűen nem lehet beszerezni.
Charles Altmann a DAC és az erősítő után Phono és a hangfal esetében sem preferálta a konvencionális megoldásokat. Ötlet és kreativitás rulez :lol!:
Penna-hírek
Altmann PHONO
Márciusban hallottuk Dankó Péterrel a prototípust Charles Altmann műhelyében :lol!:
Pontosan az a kerekség, egész-ség volt a hangjában, mint amit olyan sokan szeretnek az Altmann DAC hangjában. Főképpen blues volt a zene, amit a fejlesztésénél használt egy iMac-ről lejátszva. A blues és jazz kedvelől igen nagyon szeretni fogják a dobozt. Pontosan úgy szólt, mint amit képzelni szoktunk a hatvanas évek tökéletes "vintage" hangjáról, ahogy csak a hatvanas évek legjobb LP-jei képesek szólni a megfelelő rendszerben, semmi keménység a hangban, finom és lágy, de nincs híján az energiának és a felbontásnak sem. Egy meglehetősen nagy csupasz falú, visszhangos helységben hallgattuk, ahol beszéd közben zavaró volt visszhang, de ahogy megszólaltak a hangfalak, ez a zavaró hatás eltűnt.
Azon még mindíg nem térek a napirendre, hogy 3 inches papír magassugárzót használ :kiraly:
A 6.5 inches papír középsugárzó sem mondható általánosnak. Láttunk nála hasonlóan nagy méretű ovális középsugárzót és papír ovális magasat is, de azokat ma már üzemszerűen nem lehet beszerezni.
Charles Altmann a DAC és az erősítő után Phono és a hangfal esetében sem preferálta a konvencionális megoldásokat. Ötlet és kreativitás rulez :lol!:
-
Vendég
Penna-hírek
Altmann PHONO