Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Penna-hírek
Moderátor: Penna-Poor
Penna-hírek
Kellemes Ünnepeket! :lol!:
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
- DigitalSTD
- Fórumlakó

- Értékelés: 4
Penna-hírek
Boldog Karacsonyt mindenkinek!!
Penna-hírek
Békés Karácsonyt MINDENKINEK!
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Penna-hírek
Minden kedves -általam ismert, és nem ismert - Penna dolgozónak békés, boldog Karácsonyt kívánok innen is. :lol!:
Köszönjük és kívánunk hasonlókat, lesz karácsonyi lap is, de addig is mondjuk a 2006-os karácsonyi, hátha még valaki nem látta :lol!:
Penna-hírek
Minden kedves -általam ismert, és nem ismert - Penna dolgozónak békés, boldog Karácsonyt kívánok innen is. :lol!:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Penna-hírek
Az Űrközi jövevény névjegye:
UFÓ!!!! :lol!: :lol!:
Penna-hírek
Ma be lett raktározva a Nottingham Analogue szállítmány :lol!:
Remélem nem sokára látunk majd fotókat is róluk :lol!:
Hát még ha meg is hallgatjuk!!!
:lol!:
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
Penna-hírek
Ma be lett raktározva a Nottingham Analogue szállítmány :lol!:
Remélem nem sokára látunk majd fotókat is róluk :lol!:
Penna-hírek
A hétvégén be lett üzemelve egy PS3 (mint Blu-RAy és DVD player) és egy D-ILA HD projektor a házimozi bemutatóteremben. Jelenleg Naim n-Vi-vel és Proac D80 frontokkal meg ProAc szubbal szól. A hangon még majd dolgozunk egy kicsit, de képileg igen ott van a cucc. :lol!:
Penna-hírek
Megjött a Naim szállítmány is, benne a Nait XS integráltakkal. Megjött az első Naim Powerline hálózati kábelünk is, ezt tegnap este betettem a Lavry DAC-ba otthon, egy kis járódás okán.
Ez a kábel igen jó :lol!:
Egy lépéssel közelebb tolta a Lavry-t a Naim CDS3/555PS irányába, meghökkentően hasonló módon szólnak. Nem is értem. :lol!:
Pontosan ugyanazt a nagyon stabil ritmikát adja a használata, mint amit a nagy Naim cd játszók és előfokok tudnak. Igazi alapzata lesz a zenének.
Penna-hírek
MIvel hétfőn érkezik a Nottingham Analogue lemezjátszó szállítmány, ezért talán addig sem érdektelen egy Nottingham Dais fotó :lol!:
A 9 és a 12 inches Nottingham Acespace karok vannak rajta.
Penna-hírek
Akkor ne is menjünk egy másik "Fórumra"?
Mééé... másik fórumra akarsz menni és nem is egyedül?? :kiraly: :lol!: :lol!:
Örülök, hogy - egy kivételes esetet leszámítva - itt olyan nagy az egyetértés.
Illetve nem is, hanem a megértés.
A másikkal nem kell egyetérteni, hanem "csak" megérteni, gondolom én. :lol!:
Igen, talán ez a lényeg. Nem kellenek győztesek és vesztesek. Már pedig páran a nagyobb hangúak közül, mintha inkább ezt a részét éreznék fontosnak.
Penna-hírek
Szerintem nem vagy botfülü, csak kaki a rendszered!! :lol!: :lol!: :lol!:
És még jól is érzem magam vele :kiraly:
Erre igyunk!!
Mikor is??? :foto:
Viszont:
A CD nem kell hallgatózásra?(Steps Ahead w. Eliane Elias)
Még a lányom is szeretene beszélni Veled hörcsög ügyben!
Penna-hírek
Mééé... másik fórumra akarsz menni és nem is egyedül?? :kiraly: :lol!: :lol!:
Örülök, hogy - egy kivételes esetet leszámítva - itt olyan nagy az egyetértés.
Illetve nem is, hanem a megértés.
A másikkal nem kell egyetérteni, hanem "csak" megérteni, gondolom én. :lol!:
-
Vendég
Penna-hírek
Van olyan fórum, ahol a "város" sokszor mintha kicsi lenne az ott lakóknak. :lol!:
Igen, ez a találó kifejezés... :lol!: :lol!:
-
Vendég
Penna-hírek
Ha hajlandó vagy a hangfalkábelről a speakon csatlakozókat lecsavarozni, majd a kipróbálás után vissza, akkor adok belőle egy meghallgatás erejéig, ilyenem éppen van itthon :lol!:
Van mostanában épp elég csavar az életemben, köszi!
Liquid?
:lol!:
Penna-hírek
Mééé... másik fórumra akarsz menni és nem is egyedül?? :lol!: :lol!: :lol!:
Azt hiszem, csak, mint elrettentő példát emlegetett más fórumot a doktor bácsi :kiraly:
Penna-hírek
Talán ki tudok próbálni egy új, igen megfizethető igazi üvegszálakból álló Toslink kábelt is.
Mi a fene? Bár eddigi próbálkozásként eddig nem győződtem meg arról, hogy mindenképp üvegre van szükségem: lehet, hogy botfülű vagyok...
Bár már járt így más is a környezetemben.
Két eset lehetséges:
1. Vagy olyan jó a DAC bemenete, hogy eltünteti a különbségeket
2. Vagy olyan rossz, hogy nem mutatja :lol!:
Ui.: jó az aláírás! Különösen azok esetében igaz, akik a vita hevében nem információt adni vagy informálódni akarnak, hanem győzni :lol!:
Van olyan fórum, ahol a "város" sokszor mintha kicsi lenne az ott lakóknak. :lol!:
Penna-hírek
Az Edirol - nak nemcsak a bemenetét, de a kimenetét is elég jól ismerem. Egyszer odaadhatom kipróbálni majd a Toslink kábelt, amivel én is használtam anno.
Rendben, de szól, hogy utánfutót is vigyek. Mostanság elég sok mindent ígértél... :lol!:
Ha hajlandó vagy a hangfalkábelről a speakon csatlakozókat lecsavarozni, majd a kipróbálás után vissza, akkor adok belőle egy meghallgatás erejéig, ilyenem éppen van itthon :lol!:
-
Vendég
Penna-hírek
Az Edirol - nak nemcsak a bemenetét, de a kimenetét is elég jól ismerem. Egyszer odaadhatom kipróbálni majd a Toslink kábelt, amivel én is használtam anno.
Rendben, de szól, hogy utánfutót is vigyek. Mostanság elég sok mindent ígértél... :lol!:
Penna-hírek
Két eset lehetséges:
1. Vagy olyan jó a DAC bemenete, hogy eltünteti a különbségeket
2. Vagy olyan rossz, hogy nem mutatja :lol!:
Van különbség. De nincs az az AKAROM!.... Ha esetleg valaki olyat mutatna nekem, hát nem is tudom....
Az EDIROL bemenetét pedig illene ismerned... :lol!:
-
Vendég
Penna-hírek
A hatás és a változás sokszor csak kozmetikai, a lényeget nem feltétlenül érinti.
Ezt érzem az üvegnél. Most szokok egy műanyagot, 1600Ft-ért vettem, gondoltam jó lesz tartaléknak, plusz használom amíg meg nem találom az "igazit".
Állítólag a Harmonic 90dodóért űber.... (vagy 80?? :lol!: )
-
Vendég
Penna-hírek
Erre igyunk!! Mikor is??? :lol!:
Bármikor. Mikor jársz erre? :lol!: