Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Penna-hírek
Moderátor: Penna-Poor
Penna-hírek
Az sem lehetetlen, hogy én hamarabb fogok Szegeden járni.
Akor valami kávézást be kell iktatni.
Még mindig várok a Danesi Goldra...
Jajj... nem azért mondtam. Kávéházi kávézásra gondoltam. Sajnos, igazi kávéházaknak itt híján vagyunk, az egytelen Bécsit bezárták... de ez már nagyon OFF.
Az sem rossz, de ettől még nem jött meg a Danesi, pedig nagyon várom .
Off.
Penna!!!
Többször lettél a színpadra hívva egy másik fórumon, valami Serge féle Technics lemezjátszó ürügyén.
Mi az?
On.
Link?
Penna-hírek
penna küldtem pü-et, mailt... de semmi.
Köszi.
Ha jól tudom országon kívül van hétfőn érkezik!
Már megjöttem, majd feldolgozom lassan az e-maileket és mindenkinek válaszolok.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Penna-hírek
Köszi.
szerintem ma érkezik haza, de ki tudja, hogy lesz-e ideje a fórumozásra.
Naim-ZU
Penna-hírek
Jajj... nem azért mondtam. Kávéházi kávézásra gondoltam. Sajnos, igazi kávéházaknak itt híján vagyunk, az egytelen Bécsit bezárták... de ez már nagyon OFF.
Off.
Penna!!!
Többször lettél a színpadra hívva egy másik fórumon, valami Serge féle Technics lemezjátszó ürügyén.
Mi az?
On.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Penna-hírek
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Penna-hírek
Köszi.
Az egység nem egyformák halmaza, hanem a különbözők harmonikus és tudatos egyesülése.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Penna-hírek
Köszi.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Penna-hírek
"Rádiót indítunk az Interneten: AZene256"
?? !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->
Még mindig küzdünk a hatóságokkal. Türelem. Idén még látok esélyt az elindításra.
Penna-hírek
"Rádiót indítunk az Interneten: AZene256"
?? !36_7_11.gif' />
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Penna-hírek
Penna-hírek
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
Penna-hírek
Penna-hírek
Penna-hírek
Jó a Squeezebox is, azokból is lesz nemsokára nálunk. Persze jó lehet még sok minden egyéb is, szerencsére igen erősen bővülnek manapság a lehetőségek. Ha egyszer Pesten jársz, látogass meg bennünket és akkor amit lehet és tudok megbeszéljük.
Köszönöm, élni fogok vele... csak már annyi minden dolgom lenne Bp-en, és annyira nem túl gyakran járok mostanában arra. De nem fogom kihagyni, csak lehet, hogy nem mostanában lesz.
Mindenesetre...
Penna-hírek
Jó a Squeezebox is, azokból is lesz nemsokára nálunk. Persze jó lehet még sok minden egyéb is, szerencsére igen erősen bővülnek manapság a lehetőségek. Ha egyszer Pesten jársz, látogass meg bennünket és akkor amit lehet és tudok megbeszéljük.
Köszönöm, élni fogok vele... csak már annyi minden dolgom lenne Bp-en, és annyira nem túl gyakran járok mostanában arra. De nem fogom kihagyni, csak lehet, hogy nem mostanában lesz.
Mindenesetre...
Penna-hírek
De, ez olyasmi, mint a Konnekt, csak nem Firewire, hanem USB csatlakozóval támadja a számítógépet.
Nyilvánvalóan, hangban, minőségben, szolgáltatásokban nem hasonlítható a Konnekthez, de sokak igényét így is kielégítheti, mint másod - vagy harmadlagos zenei forrás vagy mint olyan kiegészítő, ami a meglévő DAC felé kivezeti a számítógépet.
Azért örülök a kütyünek, mert szemben a többi pro audio interfésszel, nem kell hozzá kábelt barkácsolni, a meglévő interkonnektekkel elmegy, más pro audio interfészeken általában kis vagy nagy jack, esetleg xlr az analóg csatlakozás, nem RCA. Meg aztán az edirol a híres japán Roland nevű hangszergyártónak a leányvállalata, általában megbízható, formás audio, video eszközöket csinál, híven az anyacég jó híréhez. Az Edirol driverek pedig igen jók, a nagy USB2-es UA-101 nekem is sokáig a kedvencem volt, 2006-ban azzal meg egy Altmann DAC-kal demóztunk a hifi shón.
Hát, ez megint idegen világ nekem. A közelmúltig nekem csak a cd létezett. De nagyon sokaktól hallom, és látom is a fórumokon, hogy egyre többen térnek át erre, és van aki szerint a minőség sem marad el az asztali lejátszóktól, sőt...
Szóval elkezdtem gondolkodni valami Squeezbox vagy hasonló kütyün, de bevallom, nemigen van fogalmam, hogyan kell ebbe belevágni. Egy sima, mezei, alaplapi hangkártya van az istentelenül hangos gépemben. Viszont ha a cd játszóm javítására olyan összeget mondanak, ami nem éri meg, akkor komolyan elgondolkodok ezen. (Ha ehhez is van elméleti anyagod, pláne )
Penna-hírek
Egy kicsit fainabb volt a Hiltonos milieu
Szegény ember vízzel főz.
Penna-hírek
De, ez olyasmi, mint a Konnekt, csak nem Firewire, hanem USB csatlakozóval támadja a számítógépet.
Nyilvánvalóan, hangban, minőségben, szolgáltatásokban nem hasonlítható a Konnekthez, de sokak igényét így is kielégítheti, mint másod - vagy harmadlagos zenei forrás vagy mint olyan kiegészítő, ami a meglévő DAC felé kivezeti a számítógépet.
Azért örülök a kütyünek, mert szemben a többi pro audio interfésszel, nem kell hozzá kábelt barkácsolni, a meglévő interkonnektekkel elmegy, más pro audio interfészeken általában kis vagy nagy jack, esetleg xlr az analóg csatlakozás, nem RCA. Meg aztán az edirol a híres japán Roland nevű hangszergyártónak a leányvállalata, általában megbízható, formás audio, video eszközöket csinál, híven az anyacég jó híréhez. Az Edirol driverek pedig igen jók, a nagy USB2-es UA-101 nekem is sokáig a kedvencem volt, 2006-ban azzal meg egy Altmann DAC-kal demóztunk a hifi shón.
Hát, ez megint idegen világ nekem. A közelmúltig nekem csak a cd létezett. De nagyon sokaktól hallom, és látom is a fórumokon, hogy egyre többen térnek át erre, és van aki szerint a minőség sem marad el az asztali lejátszóktól, sőt...
Szóval elkezdtem gondolkodni valami Squeezbox vagy hasonló kütyün, de bevallom, nemigen van fogalmam, hogyan kell ebbe belevágni. Egy sima, mezei, alaplapi hangkártya van az istentelenül hangos gépemben. Viszont ha a cd játszóm javítására olyan összeget mondanak, ami nem éri meg, akkor komolyan elgondolkodok ezen. (Ha ehhez is van elméleti anyagod, pláne )
- DigitalSTD
- Fórumlakó
- Értékelés: 4
Penna-hírek
Egy kicsit fainabb volt a Hiltonos milieu
Penna-hírek
Edirol UA-1EX USB Audio interface.
Penna, elnézést, ha butaságot kérdezek... most kezdek csak ilyemi után nézelődni, érdeklődni... ez nem egy külső hangkártya, mint a Konnekt8, ugye?
Most, hogy vacakol a cd játszóm, kezdek gondolkodni, hogy veszek valami kütyüt, amivel szgépről tudnék zenét hallgatni.
Penna-hírek
Penna, elnézést, ha butaságot kérdezek... most kezdek csak ilyemi után nézelődni, érdeklődni... ez nem egy külső hangkártya, mint a Konnekt8, ugye?
Most, hogy vacakol a cd játszóm, kezdek gondolkodni, hogy veszek valami kütyüt, amivel szgépről tudnék zenét hallgatni.
Penna-hírek
Találtam egy igen érdekes kis apróságot, azoknak, akik viszonylag kevés pénzből szeretnének viszonylag jó minőségben számítógépről zenét hallgatni.
RCA dugós analóg ki - és bemenete van, meglévő kábelek így jól használhatóak vele. Nemcsak az operációs rendszerbe épített USB audio driverekkel működik, de van saját meghajtó szoftvere is aminek segítségével szemben az USB interfészek egy jelentős részével, ez tud 96k/24 bit mintavételezéssel is működni. Van rajta Toslink csatlakozó is, ami ki - és bemenet egyaránt lehet, ez a 3.5 jack Toslink kimeneti csatlakozó a fejhallgató csatlakozó is. Van rajta hangerő szabályzás is (még nem tudom, hogy analóg vagy digitális-e) így akár végfokra is csatlakoztatható közvetlenül. Analóg bemenetről történő felvételkészítésnél a hangerő potival lehet állítani a bejövő szintet.
Fut Mac OS X (Leopard is) alatt, Windows XP 32, 64 és Vista 32 és 64 alatt is. Sőt Windows 2000 és Mac OS 9 is támogatott. A Windows Vista verziós driverek támogatják a 2.x ASIO interfészt is.
A legjobb, hogy mindezt vicces pénzen meg lehet venni: 21.000.- Ft bruttó az ára, ha minden igaz. Remélem a jövő héten már lesz belőle kipróbálható, megvehető darab. Aki LP-t akar csak úgy szórakozásból digitalizálni 96k mintavételezéssel a számítógépre, valószinűleg nem tud vele nagyon mellé fogni. Az Edirol USB driverek elismerten igen jók, a hozzáértők szerint általában jobbak, mint az operációs rendszer driverek. Én még nem próbáltam, de a jövő héten teszek vele egy kisérletet majd.
Penna-hírek
Régi vágyunk volt, hogy megjelenjen választékunkban Simon Yorke S9 és S10 lemezjátszója. Ez most teljesülni látszik.
Fotók? Bejáratás?
Kérjünk majd meg? :vazeg:
Arra gondoltam, hogy kell-e majd a gépről olyan, mint amiket küldtem..... Kelljen!
Tulajdonképpen kellhet is ....
Penna-hírek
Régi vágyunk volt, hogy megjelenjen választékunkban Simon Yorke S9 és S10 lemezjátszója. Ez most teljesülni látszik.
Fotók? Bejáratás? :vazeg:
Kérjünk majd meg?
Arra gondoltam, hogy kell-e majd a gépről olyan, mint amiket küldtem..... Kelljen!
Gatula a blogodhoz.
És azok a képek....jó az a 35ös makro.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Penna-hírek
Fotók? Bejáratás?
Kérjünk majd meg?