Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Orion HS-501 (Bolero)
Orion HS-501 (Bolero)
Köszönöm az érdeklődést! Elkelt!
Orion HS-501 (Bolero)
A mobilos elérhetőség megváltozott erre az új számra: 0670-671-92-71
Orion HS-501 (Bolero)
Háááát, ennek ebben a formában már nem sok köze van az eredeti HS-501-hez.
Hááááát ... nem szoktam hirdetésekbe bele írogatni, de ebben teljesen egyetértünk!
Nekem is volt HS 501-es hangfalpárom és most is keresek a garázsba, mert kondizáshoz jó lesz az is.
Szóval, ha HS 501-et keresek akkor olyat szeretnék venni ami KORHŰ! A hirdetett doboz korántsem az és ebben a formában nem hogy 50e Ft-ot nem ér, de még 20e Ft-ot sem! 50e Ft-ért a korhű és majdnem makulátlan állapotú HS 700-at szokták kínálni ...
http://logout.hu/cikk/az_orion_gyar_ter ... falak.html
-
Vendég
Orion HS-501 (Bolero)
Eredeti állapotában kettő darab MD 40 jelű 40 mm-es dóm való bele, mint középsugárzó. Ami jelenleg látható, az pedig a későbbi Orionok MT 40-ese. Lényegében ugyanaz a kettő, csak az MD-nél egy csillag alakú műanyag takarja a magát a kék dómot, az MT-hez meg egy ilyen tölcsér-szerű keretet kreáltak. A magas viszont valóban idegen...
Tény, hogy az MT40-es közép van benne, de hogy ez ugyanaz, mint az MD40, azt nem tudom. Lehet.
Akárhogyis, ez nem 501-es. Az 501-est 700/4,5kHz-en, az 511-est 700/4kHz-en váltották. Igazából mindegy...
Ami érdekesebb, hogy miért és pontosan mire lett cserélve ami nem eredeti, illetve a doboz belsejében is van-e változtatás.
- homonnaizsolt
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Orion HS-501 (Bolero)
OK, de ebben a két gyári dóm közép helyett van két valami, ami szerintem erősen nem középsugárzó!
Ha meg magassugárzó, és a hangváltó eredeti, akkor mit szólnak a közép helyett beépített valamik, hogy 500-700Hz-től kell(ene) dolgozniuk? Nem tudom pontosan hol vált az eredeti váltó, de valahol arrafelé.
Eredeti állapotában kettő darab MD 40 jelű 40 mm-es dóm való bele, mint középsugárzó. Ami jelenleg látható, az pedig a későbbi Orionok MT 40-ese. Lényegében ugyanaz a kettő, csak az MD-nél egy csillag alakú műanyag takarja a magát a kék dómot, az MT-hez meg egy ilyen tölcsér-szerű keretet kreáltak. A magas viszont valóban idegen...
Orion HS-501 (Bolero)
OK, de ebben a két gyári dóm közép helyett van két valami, ami szerintem erősen nem középsugárzó!
Ha meg magassugárzó, és a hangváltó eredeti, akkor mit szólnak a közép helyett beépített valamik, hogy 500-700Hz-től kell(ene) dolgozniuk? Nem tudom pontosan hol vált az eredeti váltó, de valahol arrafelé.
Az 511-nek ez a közepe. Sajnos.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Vasti
- Törzsvendég

- Értékelés: 384
Orion HS-501 (Bolero)
Nem, az az Orion HS 511 közepe duplán dobozonként és egy valamilyen magas. A gyári magasnak kisebb a membránja, a beépítettnek meg viszonylag nagy, ami 2 utas doboznál jó is lehetne, itt viszont ....
-
Vendég
Orion HS-501 (Bolero)
Nem, az az Orion HS 511 közepe duplán dobozonként és egy valamilyen magas. A gyári magasnak kisebb a membránja, a beépítettnek meg viszonylag nagy, ami 2 utas doboznál jó is lehetne, itt viszont ....
A magas meg szerintem Monacor Dt-99 talán.
-
Vendég
Orion HS-501 (Bolero)
Ez érdekes.
A közepek helyett is valamiféle magashangszórók lettek beépítve? Mert ekkora membránnal tuti, hogy nem középsugárzók...
Viszont akkor mi lett még átvariálva benne? Mert ez úgy néz most ki, hogy az eredeti(nek tűnő) mély, három magassal, ami kétféle ;-) A probléma viszont ott kezdődik, hogy ezek a mélyek kétutas hangfalba... Hááát, nem tudom ;-)
- Vasti
- Törzsvendég

- Értékelés: 384
Orion HS-501 (Bolero)
Ez érdekes.
A közepek helyett is valamiféle magashangszórók lettek beépítve? Mert ekkora membránnal tuti, hogy nem középsugárzók...
Viszont akkor mi lett még átvariálva benne? Mert ez úgy néz most ki, hogy az eredeti(nek tűnő) mély, három magassal, ami kétféle ;-) A probléma viszont ott kezdődik, hogy ezek a mélyek kétutas hangfalba... Hááát, nem tudom ;-)
-
Vendég
Orion HS-501 (Bolero)
Háááát, ennek ebben a formában már nem sok köze van az eredeti HS-501-hez.
Orion HS-501 (Bolero)
Szép napot! Eladó egy megkímélt állapotú Orion HS-501 (Bolero) hangfalpár.
A barátom megkért, szívességből hirdetem én.
Ára : 50.000 Ft
A képek az eladó hangfalpárról készültek.
Az állapotával kapcsolatban érdeklődni lehet: Vörös János Mobil:0670-241-7462