Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Technics SU-A6MK2 előerősitő
Elkelt.
Egy Technics 9060as végfok van itt eladó az AVX-en, azzal összeengedve lehet egy szuper hang jönne ki végeredménynek, bár nem az a végfok párja eredetileg, szóval lehet az is, hogy hülyeséget írtam...
Azért ehhez az se-a5 (esetleg se-a6) illene, melyek rendelkeznek azokkal a szép nagy kijelzőkkel.
Egy Technics 9060as végfok van itt eladó az AVX-en, azzal összeengedve lehet egy szuper hang jönne ki végeredménynek, bár nem az a végfok párja eredetileg, szóval lehet az is, hogy hülyeséget írtam...
Lehetséges, bár nem volt még szerencsém 9060-hoz, de két jó minőségű Technics házasításából rossz hang nem születhet, szerintem!
A végfok megvan hozzá?
99000 80000
A végfok megvan hozzá?
Sajnos nincs, csak maga az előerősítő.
A végfok megvan hozzá?
Jó cucc!!A film is jó!!!!
Köszi, a hangzása jó!!!
-
Vendég
Eladó a fent említett minőségi előerősítő. Állapota szép, működése hibátlan, hangzása 10/10.
Ára. 99 ezer forint. Saját videó a működéséről https://www.youtube.com/watch?v=N0AOFpGmhlk
További nagy felbontású képeket, kérésre email címre tudok küldeni .
Jó cucc!!A film is jó!!!!
További elérhetőség: [email protected]
Eladó a fent említett minőségi előerősítő. Állapota szép, működése hibátlan, hangzása 10/10.
Ára. 99 ezer forint. Saját videó a működéséről https://www.youtube.com/watch?v=N0AOFpGmhlk
További nagy felbontású képeket, kérésre email címre tudok küldeni .