Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kef Concord

Minimum 30 éves készülékek
Burtsa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 37

Kef Concord

Hozzászólás Szerző: Burtsa »

Eladó KEF Concord hangsugárzó pár, nagymonitor.

Műszakilag hibátlanok, külsőre is szépnek mondanám, sehol komolyabb karc vagy leverődés, sarkai is épek.
Az alján látszanak használati nyomok egyedül.
Évekkel ezelőtt cseréltem valamire, azóta nem is használtam. Tegnap bekötöttem, meglepően szép hangja van, de nincs helye sehol sem, pedig zavarás nélkül, hosszan hallgatható, talán úgy mondják, zenei.
Az értékével bajban vagyok. Próbáltam kutakodni utána, de a külföldi oldalak árai nálunk ugye nem reálisak.
Valamit muszáj íni, így legyen 100.000.-Ft. A fórum szabályzata nem engedi az árat kritizálni, de ha valaki privátban segít ebben, megköszönöm! (Tudatlanságom okán egyszer jóval ára alatt adtam egy el hangszedőt -valaki nagyon örült neki :) )
Ugyanakkor 20-30 ezer forintért nem adnám el, egyszer biztosan jó lesz valahová :)
Olyan nehezek, hogy csakis személyes átvétel lehetséges Miskolcon és a környéken.
Köszönöm!
Csatolmányok
image_50412801.JPG
image_50402305.JPG
image_16900865.JPG

Utoljára Burtsa ugrasztotta előre 2025.12.07., vas. 14:57-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Vintage / retro hifi (kínál-keres)”