Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sansui 9090DB Monster-Receiver eladó

Minimum 30 éves készülékek
Lezárt
Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Kisszabó »

Köszönöm - Zárom!
Sex & Girls & Rock 'n Roll

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Köszönöm szépen Mishow!

... nem olvastam amit írtál, úgy mondták mások, hogy a hátam mögött kibeszélsz...!

Sycambria
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 48

Hozzászólás Szerző: Sycambria »

8 órája, mishow írta:

Aki tudja, mi ez, az nem fog fennakadni az árán, aki meg nem tudja, annak úgysem tudod elmagyarázni. Ez nem az a kategória, amikor valaki azt gondolja, hogy egy régi alapgépet csak azért, mert valami csoda folytán NOS állapotban fennmaradt, a csillagos egekbe árazhat (volt itt is ilyen).

Ez itt kérem a monster kategória egyik “Szent Grálja” és ennek ára van 

Gabi pedig az egyik legkorrektebb fórumtárs, akivel 10+ éves aktív fórumozásom során találkoztam - de ezt csak szigorúan a háta mögött mondom

Ha jól értem, ez a szép ketyere ma elindul külföldre, ott biztosan gyorsan elkel majd! 

A Sansui receiverek további "Szent Gráljai" a G-33000; G-22000; G-9000; és nem utolsósorban a legnagyobb quadro rádióerősítő, amit valaha gyártottak, a QRX-9001-es.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2733

Hozzászólás Szerző: mishow »

Aki tudja, mi ez, az nem fog fennakadni az árán, aki meg nem tudja, annak úgysem tudod elmagyarázni. Ez nem az a kategória, amikor valaki azt gondolja, hogy egy régi alapgépet csak azért, mert valami csoda folytán NOS állapotban fennmaradt, a csillagos egekbe árazhat (volt itt is ilyen).

Ez itt kérem a monster kategória egyik “Szent Grálja” és ennek ára van 

Gabi pedig az egyik legkorrektebb fórumtárs, akivel 10+ éves aktív fórumozásom során találkoztam - de ezt csak szigorúan a háta mögött mondom

Ha jól értem, ez a szép ketyere ma elindul külföldre, ott biztosan gyorsan elkel majd! 

szlali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 111

Hozzászólás Szerző: szlali »

milyenek ezek a győriek ki gondolta volna

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Szerintem térjünk vissza a tárgyhoz...

Fater666
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 113

Hozzászólás Szerző: Fater666 »

46 minutes ago, Kisszabó said:

Ez nem reklám, csak tájékoztatás! próbáltam itthon olcsóbban adni, mint amennyiért kint mennek jelenleg a leharcoltak...

Olyan sokan mondták, mi a fenének rakod fel AVX-re, azoknak ott semmi nem jó... és tényleg! Belekötnek az élő fába is!

Pedig semmi rosszat nem mondtam, de legaláb a győriek nyomhatták a "minusz gombot". 

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

8 hours ago, Fater666 said:

"(gondolom itt most sokan sokkot kapnak, de csak összehasonlításképp épp van egy eladó a német ebay-en, ami jól össze van karcolva, és az eladó szerint elég sűrűn protection módba vágja magát - vagyis ilyenkor nem szól. Szóval ilyen áron mennek.)"

Ez nem reklám, csak tájékoztatás! próbáltam itthon olcsóbban adni, mint amennyiért kint mennek jelenleg a leharcoltak...

Olyan sokan mondták, mi a fenének rakod fel AVX-re, azoknak ott semmi nem jó... és tényleg! Belekötnek az élő fába is!

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

21 hours ago, Zenekedvelő said:

Anno az én Pio Rt909 gépemet is szépen lehúzták, (tisztelet a kivételeknek!) meg, hogy ennyiért stb. stb. Érdekes csak elvitték. Grat hozzá, gyönyörű, és remélem jó kezekbe kerül ez a kincs.

(Nekem is hiányzik, hogy eladtam, de a pénz nagy úr!)

Emlékszem rá...

Köszönöm!

Fater666
V.I.P.
V.I.P.

14 hours ago, szlali said:

hol itt a reklám ?

"(gondolom itt most sokan sokkot kapnak, de csak összehasonlításképp épp van egy eladó a német ebay-en, ami jól össze van karcolva, és az eladó szerint elég sűrűn protection módba vágja magát - vagyis ilyenkor nem szól. Szóval ilyen áron mennek.)"

Zenekedvelő
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Zenekedvelő »

3 órája, Kisszabó írta:

Sajnos itt kb 50 embert kivéve, - akiket nagyon tisztelek, és abból 20-at személyesen is ismerek - csak megszólják általában az eladni kívánt "portékát"... (nyilván ezt most senki ne vegye magára, de sokszor látni a hozzászólásokban)

Itt semmi nem elég jó, semmi nem elég hibátlan, és semmi nem elég olcsó!

Ezért írtam, hogy az esélytelenek nyugalmával árulom itt, de így legalább elmondható, hogy az elmúlt 5 évben volt egy darab ilyen készülék eladó... és kb még 5 évig nem lesz!

Anno az én Pio Rt909 gépemet is szépen lehúzták, (tisztelet a kivételeknek!) meg, hogy ennyiért stb. stb. Érdekes csak elvitték. Grat hozzá, gyönyörű, és remélem jó kezekbe kerül ez a kincs.

(Nekem is hiányzik, hogy eladtam, de a pénz nagy úr!)

szlali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 111

Hozzászólás Szerző: szlali »

nagyon szép gép volt szerencsém látni hallani!

hol itt a reklám ?

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

23 hours ago, goodman said:

Most igazán megleptél. Azt hittem, hogy örök darab lesz nálad. Sok sikert az eladáshoz! Valaki nagyon jól fog járni vele.

Kiváló készülék, gyönyörű állapotban és gyönyörű hanggal. Az eladó pedig egy igazi úriember. Csak bátran! Ilyet nem találni minden héten az apróban.

Köszönöm!  Hidd el nagyon fog hiányozni, de ha kell a pénz, akkor kell a pénz... :(((

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sajnos itt kb 50 embert kivéve, - akiket nagyon tisztelek, és abból 20-at személyesen is ismerek - csak megszólják általában az eladni kívánt "portékát"... (nyilván ezt most senki ne vegye magára, de sokszor látni a hozzászólásokban)

Itt semmi nem elég jó, semmi nem elég hibátlan, és semmi nem elég olcsó!

Ezért írtam, hogy az esélytelenek nyugalmával árulom itt, de így legalább elmondható, hogy az elmúlt 5 évben volt egy darab ilyen készülék eladó... és kb még 5 évig nem lesz!

Giorgio12
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 432

Hozzászólás Szerző: Giorgio12 »

Azért szerintem ez a reklámszöveg keveseket ragad magával itt az Avx-en. Amúgy szép szerkezet

Ezt hogyan érted?

Itt az AVX-en milyen szöveg ragadja magával a tisztelt közönséget?

Fater666
V.I.P.
V.I.P.

2 hours ago, Kisszabó said:

Sziasztok Kedves Fórumtársak!

Az esélytelenek nyugalmával hirdetem eladásra ezt a gyönyörű Receivert...

Pénteken utazik németországba, gondoltam teszek egy próbát, hátha valaki érdeklődik iránta, mert itthon már régóta nincs eladó!

Szerintem senkinek nem kell bemutatni, a Sansui akkori csúcsa volt, Dolby-s Rádiós-erősítő, 2x125 W/8 Ohm, 3 pár hangfalat tud kezelni, akár többet is egyszerre, stb. A maga kis 25kg-ával igazi Monster Receiver. Kifogástalan állapotban, van, minden működik rajta, az összes izzó 1 éve lett cserélve, nem serceg - csak szépen szól! Adom hozzá a leírását, a kapcsolási rajzát, és a szervíz füzetét!

Biztosan nagyon fog hiányozni, de jelenleg nincs időm zenét hallgatni, és sajnos a pénz is kell...

Adatok: (nem Dolby-s)

http://www.classic-audio.com/sansui-9090-p-755.html

Az ára 1100 EURO vagy annak megfelelő HUF. Ez csak péntekig áll, utána már nem lesz M.O.-on a Receiver!

(gondolom itt most sokan sokkot kapnak, de csak összehasonlításképp épp van egy eladó a német ebay-en, ami jól össze van karcolva, és az eladó szerint elég sűrűn protection módba vágja magát - vagyis ilyenkor nem szól. Szóval ilyen áron mennek.)

Azért szerintem ez a reklámszöveg keveseket ragad magával itt az Avx-en. Amúgy szép szerkezet. 

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 509

Hozzászólás Szerző: goodman »

Most igazán megleptél. Azt hittem, hogy örök darab lesz nálad. Sok sikert az eladáshoz! Valaki nagyon jól fog járni vele.

Kiváló készülék, gyönyörű állapotban és gyönyörű hanggal. Az eladó pedig egy igazi úriember. Csak bátran! Ilyet nem találni minden héten az apróban.

Hobo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 245

Hozzászólás Szerző: Hobo »

Csodás !!!

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Csatlakozók:

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Még pár kép:

Kisszabó
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sziasztok Kedves Fórumtársak!

Az esélytelenek nyugalmával hirdetem eladásra ezt a gyönyörű Receivert...

Pénteken utazik németországba, gondoltam teszek egy próbát, hátha valaki érdeklődik iránta, mert itthon már régóta nincs eladó!

Szerintem senkinek nem kell bemutatni, a Sansui akkori csúcsa volt, Dolby-s Rádiós-erősítő, 2x125 W/8 Ohm, 3 pár hangfalat tud kezelni, akár többet is egyszerre, stb. A maga kis 25kg-ával igazi Monster Receiver. Kifogástalan állapotban, van, minden működik rajta, az összes izzó 1 éve lett cserélve, nem serceg - csak szépen szól! Adom hozzá a leírását, a kapcsolási rajzát, és a szervíz füzetét!

Biztosan nagyon fog hiányozni, de jelenleg nincs időm zenét hallgatni, és sajnos a pénz is kell...

Adatok: (nem Dolby-s)

http://www.classic-audio.com/sansui-9090-p-755.html

Az ára 1100 EURO vagy annak megfelelő HUF. Ez csak péntekig áll, utána már nem lesz M.O.-on a Receiver!

(gondolom itt most sokan sokkot kapnak, de csak összehasonlításképp épp van egy eladó a német ebay-en, ami jól össze van karcolva, és az eladó szerint elég sűrűn protection módba vágja magát - vagyis ilyenkor nem szól. Szóval ilyen áron mennek.)

Lezárt

Vissza: “Vintage / retro hifi (kínál-keres)”