Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kenwood KT-3500 vintage tuner
Re: Kenwood KT-3500 vintage tuner
29990 ft az ára
Utoljára kupecke ugrasztotta előre 2025.11.23., vas. 13:08-kor.
Re: Kenwood KT-3500 vintage tuner
Saját képek, nem a legjobbak..., teló hirtelenjében, élőben sokkal, sokkal szebb
Kenwood KT-3500 vintage tuner
Kenwood KT-3500 vintage tuner, megkímélt , szép állapotban eladó. Másik topicban is írtam, az "irodai rendszerem" egyszerűsítése folytán eladó sorba kerülnek korosabb, de jóhangú, hibátlan működésű készülékeim.
Kép egyelőre netes, figyelemfelhívó, de érdeklődés eseten természetesen küldök sajátot is. A streamerek világában itthon én is többször internet rádiózom, de ha nem megy el, majd hazahozom, bekötöm, hangja imádni való
e-bay-en 100 ojróért olyan leütöttet árulnak, amit meg sem néznék, ez itthon van, elvihető tesztelhető.
Gyártó: Kenwood
Modell: KT-3500
Típus: Hangoló
Építési évek: 1967 - 1969
Gyártva: Japán
Szín: Fekete
Energiafogyasztás: 15 W
Méretek (Sz x Ma x Mé): 330 x 105 x 237 mm
Súly: 5 kg
Új ár kb.: 440 DM
Ára 35 e ft, átvehető Oktogon, Nyugati Pu, Érd, ill. kettő között, megbeszélés szerint. Lehetőleg nem postáznám, de nem zárkózom el tőle, beszéljünk.
szerk.
közben találtam egy telós saját képet, ezt csatolom egyelőre
Kép egyelőre netes, figyelemfelhívó, de érdeklődés eseten természetesen küldök sajátot is. A streamerek világában itthon én is többször internet rádiózom, de ha nem megy el, majd hazahozom, bekötöm, hangja imádni való
e-bay-en 100 ojróért olyan leütöttet árulnak, amit meg sem néznék, ez itthon van, elvihető tesztelhető.
Gyártó: Kenwood
Modell: KT-3500
Típus: Hangoló
Építési évek: 1967 - 1969
Gyártva: Japán
Szín: Fekete
Energiafogyasztás: 15 W
Méretek (Sz x Ma x Mé): 330 x 105 x 237 mm
Súly: 5 kg
Új ár kb.: 440 DM
Ára 35 e ft, átvehető Oktogon, Nyugati Pu, Érd, ill. kettő között, megbeszélés szerint. Lehetőleg nem postáznám, de nem zárkózom el tőle, beszéljünk.
szerk.
közben találtam egy telós saját képet, ezt csatolom egyelőre