Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akai 4000DS MKII
- kópé
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Akai 4000DS MKII
Jegelve.
- kópé
- Újonc fórumos

Szia! Küldtem privát üzenetet az elérhetőségeimmel.soralatetguru írta: ↑2020.05.26., kedd 20:10Szia!
Én vagyok Fater ismerőse, sikerült belépnem. Én megvenném, küldök érte valakit, tehát nem kell postabiztos csomagolás, csak be kell tenni majd a csomagtartóba. Alkatrésznek mindenképp jó lenne, még így képek nélkül is, de természetesen megpróbálnám életre kelteni, ha lehetséges.
Nem vagyok itt jártas, hogyan tudunk kapcsolatba kerülni? Milyen adatomat adhatom meg?
- soralatetguru
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Szia!
Én vagyok Fater ismerőse, sikerült belépnem. Én megvenném, küldök érte valakit, tehát nem kell postabiztos csomagolás, csak be kell tenni majd a csomagtartóba. Alkatrésznek mindenképp jó lenne, még így képek nélkül is, de természetesen megpróbálnám életre kelteni, ha lehetséges.
Nem vagyok itt jártas, hogyan tudunk kapcsolatba kerülni? Milyen adatomat adhatom meg?
Szia!
Egy ismerősömet érdekelné a magnó.
Priviben küldenél egy telefonszámot?
Üdv!
Egy ismerősömet érdekelné a magnó.
Priviben küldenél egy telefonszámot?
Üdv!
- kópé
- Újonc fórumos

Akai 4000DS MKII
Eladó a fent említett készülék, alkatrésznek vagy javítási alapnak. Esztétikai állapota jónak mondható, a plexi fényes, kisebb hajszálkarcokkal, a készüléken kisebb használati nyomokkal. Képeket teszek fel amint van alkalmam.
Jelenleg nem áll módomban kipróbálni, legutóbbi bekapcsoláskor (ez pár éve volt) a lejátszás működött, felvételnél a balansz nem volt tökéletes. A fej némileg korrodált.
Az ára legyen jelképes 1000 HUF, egyelőre csak Pécsi személyes átvétellel. Ha 1-2 héten belül nincs helyben jelentkező, postázom is, ez esetben kénytelen leszek némileg emelni az áron.
Jelenleg nem áll módomban kipróbálni, legutóbbi bekapcsoláskor (ez pár éve volt) a lejátszás működött, felvételnél a balansz nem volt tökéletes. A fej némileg korrodált.
Az ára legyen jelképes 1000 HUF, egyelőre csak Pécsi személyes átvétellel. Ha 1-2 héten belül nincs helyben jelentkező, postázom is, ez esetben kénytelen leszek némileg emelni az áron.