Eladó egy fent nevezett szerkezet. Első tulajdonosa vagyok , kb 1983-ban vásároltam. Már vagy 15 éve leszoktam a rádió hallgatásról . Becsomagoltam , elraktam , hátha meggondolom magam. Néhány hete elővettem , kíváncsi voltam , működik-e még. Hát nem működött . Csak sercegett , sistergett , ezért becsomagoltam , és elvittem Bese Attilához, hogy tegye rendbe. A művelet sikerült

, a szerkezet rendbe téve várja új gazdáját .
A DSCF0001.JPG csatolmány már nem érhető el.
Ezek az alkatrészek lettek kicserélve:
A DSCF0011.JPG csatolmány már nem érhető el.
Sajnos azért maradtak még apróságok , ezeket megpróbáltam lefényképezni.
A jobb hátsó sarkán rozsda foltok láthatóak , biztos valami kitűnő lemezt használtak az Orionnál.

- DSCF0001.JPG (105.26 KiB) Megtekintve 3379 alkalommal
A memoria-ajtó egyik zsanérja letört , ezt egy kis Leokoplasztal pótoltam . Működik , és becsukva nem is látszik .
A kis piros tekerentyű , amivel a memóriát hangolni lehet , egyelőre nincs meg ( valamelyik dobozkám mélyén bujkál biztos) , de egy kis méretű csavarhúzóval elvégezhető a művelet.

- DSCF0008.JPG (94.9 KiB) Megtekintve 3376 alkalommal
A készülék hátulján nem történt beavatkozás. Eredeti csatlakozók maradtak . Adom hozzá a DIN csatlakozót , csak két RCA-t kell ráforrasztani.

- DSCF0011.JPG (114.49 KiB) Megtekintve 3377 alkalommal

A skála nem túl szép. A bal oldala enyhén meghomályosodott valamitől , a 100-as alatt valaki még a gyárban otthagyta az újlenyomatát

- DSCF0007.JPG (100.77 KiB) Megtekintve 3377 alkalommal

Hát ezek amiket fontosnak tartottam megemlíteni , remélem nem felejtettem ki semmit.
Legyen a kikiáltási ára 25000 Ft.
Gyömrőn található , de a Keleti-ig még el tudom cipelni. Nem szeretném postázni , mert szerintem elég rozoga szerkezet , valószínűleg a tervezőnek sem volt célja hogy bombabiztos legyen a cucc...