Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saba HiFi Studio 8050 rádióerősítő
Re: Saba HiFi Studio 8050 rádióerősítő
Szia, válaszoltam 
Szia!
Írtam Pü-t.
Írtam Pü-t.
10500 Ft. az ára
Az ár tehát 11.000 Ft.
Vidék, elég távol Bp.-től, de küldhető. Ha érdekelne, priviben megbeszéljük.
Üdv!
Üdv!
Udv merre van a cucc Bp vagy videk?
Sanyi
Sanyi
Hello!
Ezt nem tudtam róla, köszi a dicséretet, és hogy megosztottad velünk a tapasztalatot a készülékről.

Ezt nem tudtam róla, köszi a dicséretet, és hogy megosztottad velünk a tapasztalatot a készülékről.
- dyno
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Üdv
a hirdetésedet annyival kiegésziteném hogy 1973-ban az év rádiója cimet kapta ami a német piacon nem kis dolog.Gondolván a most is forgalmazott simphonic készülékekre. A videoton orfeusa/ v prometeusa után a hangzásától hanyatt estem.Szubjektiv hangzás megitélésében felülmúlta az eredeti
quad erősitőt meg egy jó párat de sajna eladtam.
Mindez 1985-körül történt.A hangfalam akkor pedig egy Huszti Zsolt által készitett remekmü volt.
Nekem nosztalgia.
üdv.
Ha
a hirdetésedet annyival kiegésziteném hogy 1973-ban az év rádiója cimet kapta ami a német piacon nem kis dolog.Gondolván a most is forgalmazott simphonic készülékekre. A videoton orfeusa/ v prometeusa után a hangzásától hanyatt estem.Szubjektiv hangzás megitélésében felülmúlta az eredeti
quad erősitőt meg egy jó párat de sajna eladtam.
Mindez 1985-körül történt.A hangfalam akkor pedig egy Huszti Zsolt által készitett remekmü volt.
Nekem nosztalgia.
üdv.
Ha
11.000 FT az ár.
Árváltozás: 11500 Ft. Mutatós, szép darab. A belső világításai is működnek, a skálánál picit gyengébb.
Saba HiFi Studio 8050 rádióerősítő
Eladó címben említett készülék. Szép állapotban van, műszakilag is elfogadható, talán kis belső kontakttisztítás nem ártana már neki, de jól működik. Ja igen, a balance húzóka hiányzik, de funkcionál ha egy pöcökkel benyúlva tolom le-fel. Átalakítás, belenyúlás nyoma nem látható rajta, amennyire meg tudom állapítani eredeti állapotban van kívül-belül. Ár: 12000 Ft. Küldés megoldható, saját felelősségre.
Kép: Üdv!
Kép: Üdv!