Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha KX-670
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 6
Yamaha KX-670
Elkelt a régi vásárlómnak!
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Írtam privátot ezeket ott kéne megbeszélni.
Yamaha KX-670
Érdekelne a bontott cuccokkal együtt. Mennyi kérnél postával együtt?
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Igen, minden megvan és postázható is.
Yamaha KX-670
Megvan hozzá az új fej is és a kibontott mechanika is? Illetve postázás megoldható?
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Üdv!
Igen volt cserélve, teljesen új van benne, pár órát ment csak még. A szíj is új. A fej egyedül ami az eredeti maradt, mert bár volt új fejem hozzá, beszerelés és beállítás után nem vált be, azimuth hibás volt. A régi gyári, pedig szinte tökéletes és alig kopott, tehát inkább maradt az.
Yamaha KX-670
Szia!
Érdeklődnék, hogy ezen a készüléken volt a mechanika cserélve, vagy az eredetivel van szerelve?
Köszönöm!
üdv.
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Újra nyitva!A maradék 1 db továbbra is eladó, dobozával, leírásával. Ára 25 ezer.
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Az egyik elkelt, így zárom, köszönöm a lehetőséget. A másik majd talán felkerül egy másik hirdetésben.
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Meglepetésnek szántam a kedves vásárolónak, de leírom, hogy az egyikbe teljesen új, null kilométeres komplett mechanika került. Új fejek, új görgő, motorok, minden új és gyári! Yamaha raktárból származik az alkatrész, teljesen eredeti!
Yamaha KX-670
Bár ez egy a kazettás éra végéről származó modell és itt-ott meglátszik rajta már a korszakra jellemző "könnyítés" is. Ettől még funkcionálisan és hangilag egy nagyon jó magnó. Ami kis odafigyeléssel még sokáig az is maradhat. Érdemes elolvasni róla a ZokiAudio-n írtakat.
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Külsőleg van köztük különbség? (Kopás, karcok, stb.)
Működés közben meg lehet tekinteni őket?
Ezek mikori gyártásúak?
Van különbség igen, az egyiknek a teteje sokkal szebb fekete, a másik enyhén kopottabbnak tűnik. Feltűnő karc nincs rajtuk, csak ha nagyon akarom és szemből megvilágítom, akkor bele lehet kötni. Működés közben persze meg lehet, csak én vidéken vagyok, Miskolcon.
A gyártási ideje 1993 - 1996 ig volt ennek a modellnek.
- Andromedius
- Nincs visszaút
- Értékelés: 4
Yamaha KX-670
Külsőleg van köztük különbség? (Kopás, karcok, stb.)
Működés közben meg lehet tekinteni őket?
Ezek mikori gyártásúak?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
- Falconer72
- Lefelé a lejtőn
Yamaha KX-670
Üdv!
Eladó 2db Yamaha KX-670 magnódeck. Az egyikhez a doboza és leírása is megvan.Árak: dobozos, használati útmutatóval 30e, a másik "csupasz" 25e.