Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Moderálás szabályai

Ebben az al-Fórumban a szerződött Kereskedők és Gyártók számára biztosítjuk a megjelenési és kapcsolattartási lehetőséget.
AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ez a mai nap úgysem erről szól, hanem arról, hogy Béla milliói és az én eddigi munkám éppen most száll füstbe. Van valakinek tippje, hogy innen hogyan tovább? Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben.

Béla! Hogy mit várok Tőled? Garanciákat. Pl. arra, hogy valóban állod a szavad. Mert amik ide le lettek írva, általad többször is semmissé lettek nyilvánítva. Eddig bíztam Benned.

Mivel a mai napon az általam vállalt célok teljesítése sokkal nehezebbé vált, mint valaha is, erősen újra kell gondolnunk a feltételeket.

Ezt jó lenne ha kifejtenéd részletesebben.
A mai nap elkövettem egy hibát,hogy rászóltam egy kereskedőre,hogy ne rakjon be 6 képet egy hangfalról.Ha ezt tudom,hogy ekkora kalamajka lesz belőle,akkopr nem teszem.
Ami ezután történt az már mind ebből következett.
Én amit vállaltam azt betartottam.
Idő előtt megvettem az AVX-et.
Mit nem csináltam meg amit ígértem?
A mai nap ígéretet adtam arra,hogy kint nem írogatok többet és hogy a Boss eltörölve.
Mit tegyek még?

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Ez a mai nap úgysem erről szól, hanem arról, hogy Béla milliói és az én eddigi munkám éppen most száll füstbe. Van valakinek tippje, hogy innen hogyan tovább? Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben.
szerintem nem tortent semmi extra
3 nap mulva senki nem emlekszik az egeszre, most is csak 10 addict gorcsol meg masik 10 aki imadja a balhet
a "milyen plazmat vegyek" felhasznalok nem latnak az egeszbol semmit

minden megy tovabb
nem kell tulreagalni

belat sertette hogy olyat csinal valaki amiert ot baszkodtak regen
en is igy forumoztam 10 eve

belejon majd
o v e r p o w e r e d

Vendég

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Mindenesetre a mit csinálsz most-ban is eléggé forrnak az indulatok...
elkellne ott is pár megnyugtató szó

pagrus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 3

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: pagrus »

...Van valakinek tippje, hogy innen hogyan tovább? Legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. ...
Fapaci, senki nem vak itt, a nehézségek láthatók, ha valami nem megy gyorsvonati sebességgel, megy, mint a személyvonat, lényeg, hogy odaérjünk. Nem hiszem, hogy bárki számonkéri rajtad, amiről nem tehetsz.

pagrus
Fórumlakó
Fórumlakó

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: pagrus »

Szerintem mindenki nyugodjon le egy kicsit.Jó lenne,ha csinálnánk valami időbeosztást...

Az időbeosztás arra jó, hogy az attól való eltérés számonkérhető legyen, az meg nyugtalanságot szül Szerintem mindenki teszi a dolgát, fölösleges kapkodni, stresszelni.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11476
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

kerestem mi lehet az de az egesz oldalt hozza be, nem ugrik a hozzaszolasra beidezned? kivancsi vagyok, nem emlekszem ra hogy tolem kerdeztel volna ezzel kapcsolatban
de lehet hogy atsiklottam felette

Beírtam a pontos idejét. Mindegy, Mobbo, elhiszem, hogy nem vetted észre. Nem hangsúlyoztam talán ki eléggé, mert nem hittem, hogy pont ezzel lesz gond.

Béla! Hogy mit várok Tőled? Garanciákat. Pl. arra, hogy valóban állod a szavad. Mert amik ide le lettek írva, általad többször is semmissé lettek nyilvánítva. Eddig bíztam Benned.

Mivel a mai napon az általam vállalt célok teljesítése sokkal nehezebbé vált, mint valaha is, erősen újra kell gondolnunk a feltételeket.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

korabban kellett volna mondanod talan, hogy ilyen jogosultsagszervezest szeretnelerrol nem volt szo kb. tegnapig
en legalabbis akkor hallottam eloszor

Visszakerestem (2007 Sep 15 , 20:29)

http://www.avx.hu/forum/index.php?showt ... t&p=543472

Ez 9 napja volt.

kerestem mi lehet az de az egesz oldalt hozza be, nem ugrik a hozzaszolasra
beidezned? kivancsi vagyok, nem emlekszem ra hogy tolem kerdeztel volna ezzel kapcsolatban
de lehet hogy atsiklottam felette
o v e r p o w e r e d

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

a mostani skint bala csinalta, ha sok rovatot akarsz kellenek gombok is hozzacsak eszembejutott

Nem kell, a headline fog a rovatokra mutatni.

ezt valahogy meg tudnad mutatni hogy lenni?
valami hasonlo oldal vagy ilyesmi

Igen, éjfél után. Talán.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

ezt toroljetek szerintem amig nem kesohttp://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=10758&hl=

Hát igen, a nemzetközi helyzet fokozódik. Aki ezt nem látta előre, szerintem erősen szálljon magába!

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

No és azon kívül, hogy ide írogatok, mit tehetek, mire van lehetőségem főnökként?
a mostani skint bala csinalta, ha sok rovatot akarsz kellenek gombok is hozza
csak eszembejutott

ezt valahogy meg tudnad mutatni hogy lenni?
valami hasonlo oldal vagy ilyesmi
o v e r p o w e r e d

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

korabban kellett volna mondanod talan, hogy ilyen jogosultsagszervezest szeretnelerrol nem volt szo kb. tegnapig

Visszakerestem (2007 Sep 15 , 20:29)

http://www.avx.hu/forum/index.php?showt ... t&p=543472

Ez 9 napja volt.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

ezt toroljetek szerintem amig nem keso
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=10758&hl=
o v e r p o w e r e d

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

No és azon kívül, hogy ide írogatok, mit tehetek, mire van lehetőségem főnökként?
csak eszembejutott

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

- a rovatosodason tul, a szerkesztok a hir-bekuldo/szerkesztoi reszben: jelen pillanatban minden szerkeszto lat minden cikket, ez igy maradhat?
Ha nagy gond a megváltoztatása, akkor igen.
  - en a hetvegen kezdtem kicsit atnezni az oldal programjat..., mivel jelen pillanatban csak az eles kornyezet van nem merek benne semmilyen modositast elkezdeni. ez eleve veszelyes, es nem produktiv - ezt abban az esetben lehetne bevallalni, ha az oldal 3 programozoja (3 ember csinalta) tenne ezt, es nem egy kivulallo aki most latja eloszor a kodot.

Az általam ismert tervben, javaslatomban ez szerepelt. Ha jól érzékelem, patthelyzet van az átalakítást illetően.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

A csapat nem profi szerkesztőkből, webfejlesztőkből áll. Ha nem megy másként, megoldom én, csak azt nem értem, ez miért most derül ki.
korabban kellett volna mondanod talan, hogy ilyen jogosultsagszervezest szeretnel
errol nem volt szo kb. tegnapig

ird le pontosan mit hogyan szeretnel, reszletesen

a 7 rovaton kivul semmi mas valtozas nem lesz? a rovatok minden tartalma kesz van az indulasra? csak fel kellene tolteni a cikkeket?
o v e r p o w e r e d

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

csak eszembejutott
o v e r p o w e r e d

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

Jó lenne,ha csinálnánk valami időbeosztást. Mikor mi fog történni.
Rendben, íme:

1. Ma éjfélkor lemondok, ha nem kapok megnyugtató válaszokat a kérdéseinkre. Ez nem fenyegetés, csak számomra értelmetlen ez a szélmalomharc.

Mi a kérdés.
Már írtam neked,hogy ma Andrea előkészítette a szerződésed.
Tőlem mit vársz?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Moderálás szabályai

Hozzászólás Szerző: Tami »

szerintem az lenne az optimalis ha a meglevo cimlappal indulnatok el, kicsit fel lehet dobni bannerekkel, par uj dobozzal, valami uj fejleccel, lead-rendszerrel, stb.
Én ragaszkodom a rovatos átalakításhoz. Mobbo nekem azt írta néhány hete, hogy ezt pofonegyszerű megoldani. Ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor én sem tudom azt, amire vállalkoztam.

- a rovatosodason tul, a szerkesztok a hir-bekuldo/szerkesztoi reszben: jelen pillanatban minden szerkeszto lat minden cikket, ez igy maradhat?
- en a hetvegen kezdtem kicsit atnezni az oldal programjat..., mivel jelen pillanatban csak az eles kornyezet van nem merek benne semmilyen modositast elkezdeni. ez eleve veszelyes, es nem produktiv
- ezt abban az esetben lehetne bevallalni, ha az oldal 3 programozoja (3 ember csinalta) tenne ezt, es nem egy kivulallo aki most latja eloszor a kodot.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

segitekez egyertelmu
de uj kodrol nem volt szo, abban maradtunk hogy tamira bizza bela a feladatot

Én Veled együtt azt javasoltam, vonjuk be geoffot az átalakításba. Hogy ez nem történt meg, az nem rajtam múlott.
szerintem te vagy a fonok, bela radbizott mindent (ide volt leirva ez is) az uj struktura a te fejedben van meg, te mondod meg mi hogy legyen a cimlapon
Ti pedig közlitek szept. 24-én, hogy ez nem fog mostanában összejönni.

elveszunk a reszletekben azt erzem
Én már elvesztem. Nem ezért jöttem ide, de itt valódi munkára van a legkevesebb lehetőségem.

geoff sok penzbe kerul, plusz allandoan repked foldreszek kozott
varjuk meg amig osszejon sok nagy feladat amit megoldhat egyszerre
taminak kellene ertekelni hogy mi tul bonyesz a feladatok kozul, azokat kesobbre kellene halasztani

en olyat is el tudok kepzelni hogy blog szeruen mindent TAG-elni kellene, es kesobb a tag-eket kereshetove tenni, de ez se rovat szerkezet
tul sok rovat ritka frissitessel nem lesz nagyon statikus? hwsw-n 1 rovatban minden, de a cikkek feltuno kiemeleseket kapnak
ez itt nem mukodhet?
na mind1, csak hangosan gondolkozom

szoval ne kelljen egymastol elkuloniteni a szerkesztoket hozzaferesben, ez egyszerusit a dolgon (remelem) attol felsz hogy rosszindulatuan beleirnak egymas cikkebe?
o v e r p o w e r e d

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

Jó lenne,ha csinálnánk valami időbeosztást. Mikor mi fog történni.
Rendben, íme:

1. Ma éjfélkor lemondok, ha nem kapok megnyugtató válaszokat a kérdéseinkre. Ez nem fenyegetés, csak számomra értelmetlen ez a szélmalomharc.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

amivel baj van szerintem az a jogosultsagok es a hozzaferesek korlatozasa, hogy mindenki csak a sajatjaba tudjon belepniszerk.rendszerekben ez nem megszokott, nem ugy epulnek fel hogy egymastol vedjek a szerkesztoket

emiatt nem olyan egyszeru
ha ez nem kell, szerintem megoldhato

Ha ez nincs, nem probléma. Nem egymástól védem a szerkesztőket, hanem magamat a plussz munkától, hogy ne kelljen naponta rendezgetnem a rossz helyre feltöltött cikkeket. A csapat nem profi szerkesztőkből, webfejlesztőkből áll. Ha nem megy másként, megoldom én, csak azt nem értem, ez miért most derül ki.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

Szerintem mindenki nyugodjon le egy kicsit.
Jó lenne,ha csinálnánk valami időbeosztást.
Mikor mi fog történni.
Én nem tudom,hogy mi kell a weboldal átalakításhoz.
Pénteken vettük át a jogot.Ma hétfő van.Semmi gond nincs.

Én a jövőben befogom a pofámat és semmit sem írok,csak az ATC topicban és itt.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

segitekez egyertelmu
de uj kodrol nem volt szo, abban maradtunk hogy tamira bizza bela a feladatot

Én Veled együtt azt javasoltam, vonjuk be geoffot az átalakításba. Hogy ez nem történt meg, az nem rajtam múlott.
szerintem te vagy a fonok, bela radbizott mindent (ide volt leirva ez is) az uj struktura a te fejedben van meg, te mondod meg mi hogy legyen a cimlapon
Ti pedig közlitek szept. 24-én, hogy ez nem fog mostanában összejönni.

elveszunk a reszletekben azt erzem
Én már elvesztem. Nem ezért jöttem ide, de itt valódi munkára van a legkevesebb lehetőségem.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Moderálás szabályai

szerintem az lenne az optimalis ha a meglevo cimlappal indulnatok el, kicsit fel lehet dobni bannerekkel, par uj dobozzal, valami uj fejleccel, lead-rendszerrel, stb.
Én ragaszkodom a rovatos átalakításhoz. Mobbo nekem azt írta néhány hete, hogy ezt pofonegyszerű megoldani. Ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor én sem tudom azt, amire vállalkoztam.

5-7 aloldalt irtal
ez megoldhato
amivel baj van szerintem az a jogosultsagok es a hozzaferesek korlatozasa, hogy mindenki csak a sajatjaba tudjon belepni
szerk.rendszerekben ez nem megszokott, nem ugy epulnek fel hogy egymastol vedjek a szerkesztoket

emiatt nem olyan egyszeru
ha ez nem kell, szerintem megoldhato
o v e r p o w e r e d

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Moderálás szabályai

Fapacitól pedig azt várom,hogy lássuk az első jelét a váétozásnak.
Ez nevetséges. 3 hete mást sem teszek, mint beszámolok a fejleményekről, tárgyalásaimról, összehozom a szerkesztőséget, beterelem a leggázosabb kereskedőket a kertopicba, leírom a további terveimet... és teszem mindezt a saját szakálamra úgy, hogy sem szerződésem, sem garanciám, sem hivatalos felhatalmazásom nincs semmire.

Csak nekem tűnik úgy, hogy nem nálam van a labda? Ahogy Mobbo írta: mit tegyek még?

Vissza: “Kereskedők és Gyártók valamint Támogatók”