Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Panasonic RV32

Vendég

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok! SOS segtség kellene! mpg2-ből kellene DVD formátum nekem. Tudtok Pesten a XI.kerben olyat, aki ezzel foglalkozik?
Előre is nagyon köszi!

Vendég

Panasonic RV32

Most néztem egy Pana katalógusban, hogy 50 ezerbe kerül a kódfrí verzió. Ezek szerint megoldható a dolog. Vajon a szervíz megcsinálná a függetlenítést egy régebbi tipuson is?Ha valakinek van tapasztalata azt szivesen venném.

Tenkjú!

most akartam venni egy cod-free verziót. öröm az ürömben, hogy ez sem teljesen cod-free, ugyanis az 1-es régiókódos lemezek közül nem mindegyiket tudja lejátszani, ez a bizonyos RCE (dupla védelem) miatt, amit néhány kiadó rátesz néhány lemezére. a chip-et pedig nem lehet kicserélni benne.
nem a szervízben régiófüggetlenítik, hanem gyárilag ilyen (olyan chipet raknak bele, de hogy akkor már miért nem módosítják, vagy eleve olyat tennénk bele, ami nem okoz ilyen gondot). nintausba például rakhatsz bármilyen 1-es lemezt, mindent lejátszik.
így disznóság free-kódosan árulni, és ezért rátenni + 12 ezer Ft-ot.
most akarok írni nekik ezügyben.

Karády
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: Karády »

Most néztem egy Pana katalógusban, hogy 50 ezerbe kerül a kódfrí verzió. Ezek szerint megoldható a dolog. Vajon a szervíz megcsinálná a függetlenítést egy régebbi tipuson is?
Ha valakinek van tapasztalata azt szivesen venném.

Tenkjú!
TV: JVC 28' Erősítő:Denon AVR-1705 DVD:Pana RV32 Vidijó: Aiwa FX 5200 Mély: WH210 Hang: Wharfedale Valdus 400, 200, Center:WH20, BCenter:Valdus

derceto
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: derceto »

...egyaltalán, jó az az rv-32höz ?
Most hogy mondod... nem.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: arty »

...egyaltalán, jó az az rv-32höz ?

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

Panasonic RV32

Láttam/olvastam, hogy valaki megszerezte a Panasonic szervízlemezt, amellyel elvileg lehet régiót állítani, és kidobta a netre. DC-n már össze is futottam a 4G-s image-el, de hát kicsit sokáig tart leszedni.

Megvan már valakinek? Le tudná másolni? Nagyon hálás lennék!

Vendég

Panasonic RV32

Itt keresd

assholeer
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: assholeer »

hello, nekem is ehhez a masinához kéne trükk régiómentesítéshez, és ne mondd, hogy kereső nagyokos, mert lehet, hogy én hibám, de nem találtam semmit, és ha már amúgy is van itt egy ilyen topik, ide jöhetne a segítség.

köszi

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: arty »

van már egy ilyen topik, aláirásomban pedig link a keresőre

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

sekigahara
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Panasonic RV32

Hozzászólás Szerző: sekigahara »

Kedves segítőkész ifjak és senior tagozat! Szakértő egyedek segítségét kérem, egy bizonyos Panasonic RV32 típusú lejátszó régiófüggetlenítése végett (nem az enyém a gép, csak szívességet teszek). Hogy s mint megy ez?
Ha valaki rendelkezik tapasztalattal, kérem, értesítsen (email, az lenne a legjobb).
Előre is köszi,

GZ

Válasz küldése

Vissza: “Régiómentesítés”