Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Thomson DTH 4500 Macrovision Free?
thomson dth 4500as lejacco regiokod mentesitese ami nalam mukodott ->
1. Bekapcsolod a lejaccot, es kinyitod a talcat.
2. Megfogod a taviranyitot, es megnyomod a "REPEAT" gombot.
3. Bepotyogod a taviranyiton: 38767 (a tv-n meg fog jelenni egy 02 felirat ha minden igaz)
4. A taviranyiton megnyomod a 9-es gombot ( a TV-n is meg fog jelenni)
5. Megnyomod az OPEN/CLOSE gombot a DVD (!) lejaccon.
6. Megnyomod a Kikapcsolas gombot a taviranyiton.
Enniy az egesz. Nalam muxik. Sok sikert.
Thomson DTH 4500 macrovision mentesítésében tudna valaki segíteni?(Ha lehetséges egyáltalán.)
Köszi!
Holnapra megnézem (remélem nem felejtem el), de repeat gombnak kell lennie rajta. 4500-asod van?
Doki
Ha megnyomom a Menü gombot, előugrik egy nagycsomó baromság és huába ütöm be a 167-et, nem kínálja fel a régió választási lehetőségeket. Valamit elcsesztem?
Doki!
Nem találok REP-gombot a távirányítón. Hol a bánatban van?
Help!
Azon gondolkoztam, hogy a Macrovision kikapcsolása is hasonló módon történhet valahogy, csak más kóddal, nem a 167-tel. Majd kutatok még a neten, de ha valakinek van még infója, ne tartsa magában.
Köszönöm!
Köszi! El nem basztam, minden bejött, de a Macro-t nem kapcsolta ki. Azért ez is nagy előrelépés! Simán ment az egész. :smile7:
Lemez nélkül bekapcs
Menü gomb megnyomása
Beirni távirányítóval 167
Ekkor kiírja a régiokod választási lehetőségeket, de te agyiket sem választod, hanem 0-át nyomsz.
Ekkor kiírja, hogy ALL, azaz minden régio ok.
Ezután ok-t nyomsz, majd kikapcs.
Visszakapcsnál már jó lesz. A macrovision is eltünik.
Ha vissza akarod állítani, ugyanezt csináld, csak ne 0-át nyomj, hanem 2-t.
Tudtok esetleg ilyet Thomson DTH210E-re is? Hol lehet ilyen leírást találni?
Megprobaltam sajnos csak regiofuggetlen lett a dvd, de a macrovisiont nem kapcsolta ki.Ugy nez ki hogy eszt csak dekoderrel tudom megoldani.
THomson DVD DTH 4500 - hoz tud valaki macrovision free kódot?. Please help me.!?!