Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Region free DVD player
Region free DVD player
A nintaus.hu oldalon megtalálod a régiókód feltörési módot.
Region free DVD player
Simon!
"Természetesen egy lemezere semmit nem lehet visszaírni"
ez így nem teljesen igaz! Visszalehet, de csak ALKOHOLOS FILCCEL és befolyásoltság alatt!
Region free DVD player
Csak szombat este volt.
Természetesen egy lemezere semmit nem lehet visszaírni, nemhogy a régiókódot. Egy lejátszó semmit nem változtat meg maximum képes arra, hogy bármilyen régiókóddal ellátott lemezt lejátszik.
Region free DVD player
Nekem több mint egy éve van Nintausom, de még mindig nem jöttem rá hogy ír lemezre ez a lejátszó. Vagy egyáltalán bármilyen lejátszó. Ez engem komolyan érdekel kedves Templár Simon. :smile47:
Region free DVD player
És a Nintaus távján melyik gombbal lehet makrovision mentesíteni a dvd-t??? És ha véletlenül egy makrovision mentes dvd-re alkalmazzuk az eljárást, akkor nem rontja el a lemezt????? Vagy esetleg ilyenkor a makrovision mentesítés helyett rá teszi????
Region free DVD player
R1-ből R2-t az életben nem tudsz Nintaussal gyártani,ugyanis csak lefelé kompatibilis a rendszer,Pl.:
R4-böl R3,R2,R1...stb.
Region free DVD player
Söt már Lucas saját régiókódját az R2D2-t is ismeri!
Region free DVD player
Egy Nintaussal bármit lehet. Megadod neki, hogy R1-ből R2-őt akarsz és visszaírja a lemezre a régiókódot.
Region free DVD player
miért beszélsz hülyeségeket?
hogy a fenébe lehetne "konvertálni" egy dvd lemezt egyszál lejátszóval?
Region free DVD player
itt találsz egy pár lejátszót amit távirányítóról régiófüggetleníthetsz:
http://www.dvdanswers.com/index.php?r=0&s=3&p=v
Region free DVD player
A nintaussal tudod konvertalni oda vissza a filmet.A tobbi csak lejatsza
Region free DVD player
Azt hiszem a dimarson az lfg és a nintaus ilyenek...
Region free DVD player
Mo-on forgalmazott, kaphato regiomentes asztali DVD lejatszot keresek. Tud valaki ajanlani?
Ki mit tud a Vestel markaju lejatszokrol?
Koszi a hozzaszolasokat! :smile47: