Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lg G2 (D802-32gb.)

Telefonok, tabletek, headsetek, töltők, tokok
Lezárt
kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Lg G2 (D802-32gb.)

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Bocs az offért: megéri?
Ezt meg nem tudom mondani neked.

Denonavr
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 278

Lg G2 (D802-32gb.)

Hozzászólás Szerző: Denonavr »

Mehet rá a lolli

Bocs az offért: megéri?
Dunaudio Sing4you, AMPAPA D1, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Lg G2 (D802-32gb.)

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Mehet rá a lolli

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 78

Lg G2 (D802-32gb.)

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Üdv!

lenne 2 darab kérdés ami más számára is fontos lehet

Független-e?
és hogy helyileg merre van?

Üdv.!
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem erre a tényleg fontos információra, sajnos kifelejtettem a hirdetésből, hogy a készülék gyárilag független.
Helyileg Tömörkényen élek, de adott esetben Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Csongrád, Szentes, Szeged is szóba jöhet.

Roberto11
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 359

Lg G2 (D802-32gb.)

Hozzászólás Szerző: Roberto11 »

Üdv!

lenne 2 darab kérdés ami más számára is fontos lehet

Független-e?
és hogy helyileg merre van?

LG 77C5,Marantz Cinema 40,Parasound Halo A51,DUNE Max Vision 4K
Focal 1038BE,Focal CC1008BE,JMlab Electra SR900
JL Audio F112 v1,REL HT1205 MKII

HfK: Dévay Máté(MDA),Audioqusest DB14/4
Hdmi:Audioquest Diamond,Furutech HF-X-NCF
Táp: Dévay Máté(MDA)
XLR: Neotech NEI-3001lll, Audioquest Mackenzie

tapaizo
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 78

Lg G2 (D802-32gb.)

Hozzászólás Szerző: tapaizo »

Úgy gondoltam márkán belüli továbblépés miatt, megpróbálom eladni különösen nagy becsben tartott LG G2(D802-32gb.) telefonomat, a készülék fekete és 2014. 10. 21.-én lett vásárolva 1 év garanciával.

A telefont mint ahogy fentebb is írtam, különösen nagy becsben tartottam, ezért tökéletesen gyári állapotban van, mindenféle sérülés, karcok nélkül!! éppen ezért fotót nem tettem fel, ugyanis el kell képzelni egy vadonatúj gyári állapotban lévő telefont, és ez olyan, mindazonáltal igény esetén természetesen szívesen készítek jó minőségű fotókat róla, amit privát mail címre elküldök, de adott esetben a személyes szemrevételezésnek jobban örülnék

A külső esztétika mellett nagyon fontosnak tartom megjegyezni, hogy a készülékkel soha! nem volt semmilyen szoftveres mókolás, buherálás, rótolás, stb., ezen a téren is ellenőrizhetően gyári az állapota, jómagam sosem szerettem az efféle beavatkozásokat, meggyőződésem, hogy ami gyári és amit a későbbiek folyamán a gyár biztosít hozzá, különböző hivatalos csatornákon keresztül, pl. frissítéseket, ezek szavatolják egy adott készülék üzembiztosságát, és ennél a készüléknél ez meg is van, nyugodt szívvel adom el bárkinek! Ez egy tökéletesen bejáratott, kitűnő akku idővel rendelkező telefon.
Ha egy minden tekintetben gyári, újszerű telefont keres valaki, és ez történetesen LG G2, akkor ez az!

Köszönöm, ha végig olvastad!

iá. 65.000ft.

Lezárt

Vissza: “Mobilkészülékek, táblagépek és tartozékaik (kínál-keres)”