Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung Galaxy s23 garanciás
- atis
- V.I.P.

- Értékelés: 307
Re: Samsung Galaxy s23 garanciás
Köszönöm a lehetőséget, ezt bizony megvették 
- atis
- V.I.P.

Re: Samsung Galaxy s23 garanciás
Megnéztem: 2026. májusig garanciás.
- atis
- V.I.P.

Samsung Galaxy s23 garanciás
Sziasztok!
Garanciás Samsung Galaxy S23 eladó.
Yettel-es dolgozótól vásároltam adás-vételi szerződéssel, saját tulajdon volt.
2023. májusi a készülék, 10 hónapos.
Korábban S10+ telefonom volt, de pofára esett, megrepedt a kijelző. Az S23 vásárlásakor nem mértem fel kellőképpen, de a sima S23 méretre számomra kicsinek bizonyul sajnos.
Ezért S23 Ultra készülékre (szintén garanciális, nem szürke importos, megbízható helyről származó) ráfizetéssel cserélném. Annak a mérete inkább megfelelő lenne számomra.
Szegeden átvehető, napi használatban van. A személyes átvételt javasolnám, már csak az adás-vételi szerződés megírása miatt is.
A drágábbik hydro-gél fóliát rakattam rá, illetve egy normális készüléket védő tokot is vettem hozzá.
Az ár 195.000,- forint.
Garanciás Samsung Galaxy S23 eladó.
Yettel-es dolgozótól vásároltam adás-vételi szerződéssel, saját tulajdon volt.
2023. májusi a készülék, 10 hónapos.
Korábban S10+ telefonom volt, de pofára esett, megrepedt a kijelző. Az S23 vásárlásakor nem mértem fel kellőképpen, de a sima S23 méretre számomra kicsinek bizonyul sajnos.
Ezért S23 Ultra készülékre (szintén garanciális, nem szürke importos, megbízható helyről származó) ráfizetéssel cserélném. Annak a mérete inkább megfelelő lenne számomra.
Szegeden átvehető, napi használatban van. A személyes átvételt javasolnám, már csak az adás-vételi szerződés megírása miatt is.
A drágábbik hydro-gél fóliát rakattam rá, illetve egy normális készüléket védő tokot is vettem hozzá.
Az ár 195.000,- forint.