Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung Galaxy S7 fekete eladó
A telefon elkelt.
tv:sony 55 w755c, bluray:sony bdp-s 480, mediaplayer:zidoo x10
avr:cambridge audio azur 650r, hangfal:front:b&w 603s3,center:b&w lcr 60s3,surr:b&w 601s3, kábel:inakustik reference ls 602 biamp,
sub:polkaudio psw 110,
zene:pc - jriver -smsl x-usb - audio gd nfb 15 - beyerdynamic dt 990 pro 250 ohm
Eladóvá vált szeretett Samsung Galaxy S7 telefonom, Iphone-ra váltás miatt (még lehet,hogy megbánom :-) ). A készülék T mobil függő, a letiltás ellen garanciát vállalok akár írásban is.
A telefon nagyon szép állapotú, mondhatni mikrókarc mentes. Első perctől fogva fóliás a kijelzője és tokban van tartva ( természetesen a tokot adom hozzá ).
Jelenleg az Android 7.0 rendszer fut rajta, amit folyamatosan frissítenek. Működése közben semmilyen anomáliát nem tapasztaltam, meglepően pörgősen működik a telefon.
Tartozékai:
- doboz
- gyári töltő + adatkábel
- gyári füles (bontatlan)
- otg adapter (bontatlan)
- sim tű
- dokumentációk. (tehát komplett,ahogy az üzletben vennéd át)
A készülékhez még 2018.03.11.-ig Samsung garancia tartozik, aminek az igazolását természetesen átadom a vásárlást igazoló számlával együtt.
A telefon Budapesten a 16. kerületben található. A személyes átvételt preferálnám, de a postázástól sem zárkózom el. Postázást kizárólag előre utalás után a vevő felelősségére tudom vállalni.
Az ára 85 ezer forint. Az állapotát és a tartozékokat tekintve szerintem reális. Cserébe nem tudok beszámolni most semmit, kizárólag kp jöhet számításba.
Tel: 20 négy9öt negyven220 (tmobil). Hétközben este 6 után vagyok elérhető.
tv:sony 55 w755c, bluray:sony bdp-s 480, mediaplayer:zidoo x10
avr:cambridge audio azur 650r, hangfal:front:b&w 603s3,center:b&w lcr 60s3,surr:b&w 601s3, kábel:inakustik reference ls 602 biamp,
sub:polkaudio psw 110,
zene:pc - jriver -smsl x-usb - audio gd nfb 15 - beyerdynamic dt 990 pro 250 ohm