Újra 30.000 Ft
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
iPhone 8 64 GB
- keresztes33
- Fórumlakó

- Értékelés: 65
- keresztes33
- Fórumlakó

Re: iPhone 8 64 GB
25.000 Ft
- keresztes33
- Fórumlakó

Csak avx tagoknak az iPhone ára a mai naptól 30.000 Ft!
Kérdezték az akkumulátor jelenlegi állapotát százalékosan, amivel nem nagyon foglalkoztam eddig.
Mint írtam, kb. 2,5 évvel ezelőtt cseréltek benne akksit 10 ezerért - közben megtudtam, hogy ennyiért csak utángyártottat szerelnek be. De tökéletesen működött az elmúlt időszakban...
Mint írtam, mára már csak egy napot bír ki nálam, minden reggel töltöm.
Így nehezen értelmezhető, hogy a százalékos érték még mindig 100%-ot mutat...
Kérdezték az akkumulátor jelenlegi állapotát százalékosan, amivel nem nagyon foglalkoztam eddig.
Mint írtam, kb. 2,5 évvel ezelőtt cseréltek benne akksit 10 ezerért - közben megtudtam, hogy ennyiért csak utángyártottat szerelnek be. De tökéletesen működött az elmúlt időszakban...
Mint írtam, mára már csak egy napot bír ki nálam, minden reggel töltöm.
Így nehezen értelmezhető, hogy a százalékos érték még mindig 100%-ot mutat...
- keresztes33
- Fórumlakó

Az ár mostantól fix 38.000 Ft + posta
- keresztes33
- Fórumlakó

iPhone 8 64 GB
Eladó egy szép állapotban lévő kártyafüggetlen, kifogástalanul működő, szürke iPhone 8 64 GB mobil.
Elöl üvegfólia, hátul szilikontok védte, a kereten lévő, használatból eredő kisebb kopásnyomok az előző tulajnál keletkeztek, de egyáltalán nem zavaróak. Az üvegfólián csak mikrokarcok láthatók.
Az akkumulátor lassan cserére szorul, jelenleg egy reggeli töltéssel elmegy egy napot közepes (telefon, messenger, email) használat mellett.
A telefon megtekinthető, kipróbálható Dombóvár Járásban, de Foxpost, MPL is lehetséges.
Ár: 42.000 Ft + posta
Elöl üvegfólia, hátul szilikontok védte, a kereten lévő, használatból eredő kisebb kopásnyomok az előző tulajnál keletkeztek, de egyáltalán nem zavaróak. Az üvegfólián csak mikrokarcok láthatók.
Az akkumulátor lassan cserére szorul, jelenleg egy reggeli töltéssel elmegy egy napot közepes (telefon, messenger, email) használat mellett.
A telefon megtekinthető, kipróbálható Dombóvár Járásban, de Foxpost, MPL is lehetséges.
Ár: 42.000 Ft + posta