Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Eladó Lumia 925, Blade Razor, Xiaomi Note 5, Uhans mobil
- rukh
- Fórumlakó
- Értékelés: 50
Re: Eladó Lumia 925, Blade Razor, Xiaomi Note 5, Uhans mobil
A Note 5 elkelt, a többi együtt 7 eFt.
Üdv mindenkinek,
Rukh
- rukh
- Fórumlakó
- Értékelés: 50
Eladó Lumia 925, Blade Razor, Xiaomi Note 5, Uhans mobil
Eladók a képen látható mobilok. Műszakilag mindegyik kifogástalan, dobozuk, töltőjük megvan:
Xiaomi Note 5: itthoni vásárlás, második tulaja vagyok, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan, két tok van hozzá (a hátlapon kinyitható támasztékkal, így asztalon vízszintesen is megáll). Ára: 8 eFt.
Razor Blade: régi "legenda", második tulaj vagyok. Megvétele után nem sokkal a képernyőt cseréltettem, utána gyakorlatilag a polcra került, egyszer volt használatban pár napig. Műszakilag, esztétikailag kifogástalan. Ára: 4 eFt.
Uhans A101: külföldről származik, kissé ütütt-kopott a tokja, a képernyőt (LCD-t) védő vékony lemez törött, műszakilag kifogástalan, egyszer akkut cseréltem benne. Ára: 1 eFt.
Card Phone: külföldről vettem, játékszer, de rendben működik . Ára: 1 eFt.
A Nokia-Xiaomi-Razor ára együtt 14 eFt + adom hozzá az Uhanst és a Card Phonet.
Szolnokon találhatók, postázom is, budapesti átvétel megoldható.
Nokia Lumia 925: Westel boltban vettem, kifogástalanul működik, az egyik felső sarkán kopott. Át akartam alakítani vezetéknélkül tölthetősre, ehhez megvettem a megfelelő hátlapot, de a projekt elmaradt. Carl Zeiss optikai rendszerrel szerelve (kiváló HD videókat készít). Ára: 5 eFt.Xiaomi Note 5: itthoni vásárlás, második tulaja vagyok, műszakilag és esztétikailag is kifogástalan, két tok van hozzá (a hátlapon kinyitható támasztékkal, így asztalon vízszintesen is megáll). Ára: 8 eFt.
Razor Blade: régi "legenda", második tulaj vagyok. Megvétele után nem sokkal a képernyőt cseréltettem, utána gyakorlatilag a polcra került, egyszer volt használatban pár napig. Műszakilag, esztétikailag kifogástalan. Ára: 4 eFt.
Uhans A101: külföldről származik, kissé ütütt-kopott a tokja, a képernyőt (LCD-t) védő vékony lemez törött, műszakilag kifogástalan, egyszer akkut cseréltem benne. Ára: 1 eFt.
Card Phone: külföldről vettem, játékszer, de rendben működik . Ára: 1 eFt.
A Nokia-Xiaomi-Razor ára együtt 14 eFt + adom hozzá az Uhanst és a Card Phonet.
Szolnokon találhatók, postázom is, budapesti átvétel megoldható.
Üdv mindenkinek,
Rukh