Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung Galaxy S6 - 2 hetes - két év hivatalos garancia
Na még egy kicsit lejjebb: 112e Ft
Utolsó, FIX ár: 114e Ft
Új ár: 119e Ft
Arany színben jó kis ajándék lehet nőnek,de tényleg türkiszákékben a legszebb
Nekem ez sokkal jobban tetszik, direkt választottam ilyet. (De legszívesebben a türkizkéket vettem volna, ha a Telekom árulja.)
Természetesen tiszteletben tartom a te véleményedet, én csak az enyémet mondtam ! Nyilván nem egyezhet mindenki ízlése, de ha fekete lett volna már nálam lenne, erre céloztam
..., de kár hogy nem fekete
Nekem ez sokkal jobban tetszik, direkt választottam ilyet. (De legszívesebben a türkizkéket vettem volna, ha a Telekom árulja.)
..., de kár hogy nem fekete
Új ár: 122e Ft
Eladó:
Samsung Galaxy S6 32GB - arany színben
Telekomos, Egy összegben vásárolt (Dominós) (2016.01.12). 2 év garanciával.
- Mikrokarc mentes, ÚJ ÁLLAPOTBAN- Minden papírral (garancia és számla)- Minden eredeti tartozékkal- Nem lehet letiltani!
Az ára azért annyi amennyi, mert gyakorlatilag egy új készülékkel megegyező állapotot kapsz, majdnem két év hivatalos magyarországi garanciával van és letilthatatlan.
Tudom, hogy a GSM bolti (kamu) garanciás telefonokat már olcsóbban is meg lehet venni, de csak a miheztartás végett, a Samsung azokat nem szervizeli és egy kijelző csere pl. 60-70e Ft.
Szintén olcsóbban vehetsz előfizetéses (részletre vett) telefont is, amivel ugyancsak kellemetlen meglepetések érhetik az embert, ha az eredeti vevő nem fizeti a számláit.
Kipróbáltam már néhány Androidos csúcsmodellt egyébként, és eddig nekem ez tetszett a legjobban
Természetesen vásárlás előtt kipróbálható, de garantálom, hogy csalódás mentes. Sajnálom eladni, de kell másra a pénz.
Szegeden átvehető. Futáros küldés lehetséges - előre utalás után.
Ár: 132e Ft