Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony Xperia Z3 Compact
Sony Xperia Z3 Compact
Megvan még..?
Storm Audio ISP3D 20CH-Cavern, Christie HD6K-M, Severtson Cinema White Microperf 150" 16:9, 5xIMG STA 2000D, 2xTulun Play TIP10000q, HTPC - MadVR, DIY 9.8.6, Adamantium Audio Dark 2.0
Sony Xperia Z3 Compact
70.000 mindenestől. A bumper illetve az üveg màr nem hibàtlan. A telefon az. A többit vagy hasznàlod vagy nem. Az előlapot le fogom, szedni, mert az màr nem szép. Fóliàt viszont tudok adni, ràrakni.
Sony Xperia Z3 Compact
Ok! Ezt tudtam, de azt gondoltam, hogy Te több darabot vagy mást is rendelsz és így a szállítási költség kevesebb. Nem értem, hogy ez itt nálunk miért nem kapható.Megy pü! Most tényleg!
Sony Xperia Z3 Compact
Ok! Ezt tudtam, de azt gondoltam, hogy Te több darabot vagy mást is rendelsz és így a szállítási költség kevesebb. Nem értem, hogy ez itt nálunk miért nem kapható.
Sony Xperia Z3 Compact
Itt lehet kapni. Ajàndèk front vagy hàtsó üveg"fóliàval". 33$ plusz szàllítàs. Ez 10.000 ft felett lesz így.http://www.twdevilcase.com/en/index.php ... 1&pid=5013
Vagy az aliexpressen is lehet
Ment pü
Sony Xperia Z3 Compact
Szia,
Keresem a neten a Z3-as telefonomhoz jónak tűnő DEVILCASE keretet és így találtam rád.
Tudnál a beszerzében segíteni? 10 rugóért vevő lennék.
Itt lehet kapni. Ajàndèk front vagy hàtsó üveg"fóliàval". 33$ plusz szàllítàs. Ez 10.000 ft felett lesz így.http://www.twdevilcase.com/en/index.php ... 1&pid=5013
Vagy az aliexpressen is lehet
Sony Xperia Z3 Compact
Szia,
Keresem a neten a Z3-as telefonomhoz jónak tűnő DEVILCASE keretet és így találtam rád.
Tudnál a beszerzében segíteni? 10 rugóért vevő lennék.
Sony Xperia Z3 Compact
Februárig még garanciás!
Sony Xperia Z3 Compact
Vagy 75.000 nélküle
Sony Xperia Z3 Compact
Vagy 75.000 nélküle
Sony Xperia Z3 Compact
85.000 ft bumperrel
Sony Xperia Z3 Compact
A bumper nèlkül 85.000 ft, és tudok adni egy műanyag tokot hozzà.85.000 ft bumperrel
Sony Xperia Z3 Compact
Rajta van a Devilcase bumper(33$), illetve Devilcase üveg képernyő ill. hátlapvédő(9,5$/db). A lencsén is van védő.(3.5$\csomag,3 db van benne)
A telefon hibátlan. T-mobilos. Nekem ugyan nem írta meg akitől vettem, de nála cserélve lett a képernyő, az üveg. Én is beadattam gariba, mert nem jól hallott engem az, akit felhívtam. Itt nem kellett semmit cserélni, csinálni, ezt szoftveresen megoldották. Ezt csak, hogy kerek legyen a történet.
A kiegészítőkért kb 20.000 ft-ot fizettem szállítással együtt. Ezekkel maximálisan védve van a telefon. Ankiegészítőkről megvan a számla, illetve a csomagolása azoknak amiket felraktam(üveg elő-hátlapvédő, bumper). A lencsevédőből még van 2.
Ja igen. Így az ára viszont 95.000 Ft. Még februárig garanciás. .
Képek lentebb!
A bumper nèlkül 85.000 ft, és tudok adni egy műanyag tokot hozzà.
Sony Xperia Z3 Compact
Egyébként nagyon jó találmány ez az üveg"fólia". Nem érzékelhető, hogy rajta van, viszont ugyan olyan mutatós, mint nélküle. A szépsége nem veszik el. És hát ez azért nagyobb védelmet biztosít, mint a sima fólia. A keret is nagyon jó. A lencsevédőről pedig azt hiszem nem kell beszélni, hogy mekkora előny, hogy van rajta. Nem tud karcolódni a lencse. Ebből ráadásul van tartalék pluszban.
Sony Xperia Z3 Compact
Lehet kèrni piros kerettel is!
Sony Xperia Z3 Compact
Még eladó
Sony Xperia Z3 Compact
Rajta van a Devilcase bumper(33$), illetve Devilcase üveg képernyő ill. hátlapvédő(9,5$/db). A lencsén is van védő.(3.5$\csomag,3 db van benne)
A telefon hibátlan. T-mobilos. Nekem ugyan nem írta meg akitől vettem, de nála cserélve lett a képernyő, az üveg. Én is beadattam gariba, mert nem jól hallott engem az, akit felhívtam. Itt nem kellett semmit cserélni, csinálni, ezt szoftveresen megoldották. Ezt csak, hogy kerek legyen a történet.
A kiegészítőkért kb 20.000 ft-ot fizettem szállítással együtt. Ezekkel maximálisan védve van a telefon. Ankiegészítőkről megvan a számla, illetve a csomagolása azoknak amiket felraktam(üveg elő-hátlapvédő, bumper). A lencsevédőből még van 2.
Képek lentebb!
Sony Xperia Z3 Compact
Még kép:
Sony Xperia Z3 Compact
Szia!
Jól értem, hogy Te is használtan vetted?
Magyarországi telefon?
Milyen színű?
Esetleg pár képet tölthetnél fel a telefonról.
Üdv Attila
Ezek a válaszok engem is érdekelnek...
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 275
Sony Xperia Z3 Compact
Szia!
Jól értem, hogy Te is használtan vetted?
Magyarországi telefon?
Milyen színű?
Esetleg pár képet tölthetnél fel a telefonról.
Üdv Attila
Ezek a válaszok engem is érdekelnek...
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!