Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Eladó Ni50 Fe50 Permalloy por

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Az-X
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 62

Hozzászólás Szerző: Az-X »

Volt egy nagy tervem egy virtuális földelő doboz elkészítésére... évekig terveztem, gyűjtöttem hozzá az anyagokat, kísérleteztem...

A földelő doboz elkészült, picit más kivitelben mint ahogy azt először elterveztem, de tökéletesen teszi a dolgát.

Viszont a kivitelezésnél már elhagytam a korábban betervezett Permalloy port. Ennek nagyon egyszerű oka volt... az áttervezést követően a teljes elosztót feltöltöttem a virtuális föld anyagával, így viszont nem használhattam vas port.

A por összetétele 50% Fe és 50% Ni. Ez nem egy hétköznapi anyag, és nem is olyan egyszerű hozzájutni.
Mikor vásároltam, 2025 áprilisban, 1kg ~46.000Ft volt + áfa + szállítás... Azóta kb 30%-ot mentek fel ezek a nyersanyag árak.

Szeretném tovább adni valakinek aki fel is használná. Tisztában vagyok vele, hogy nem ez lesz a legkelendőbb portéka a piacon, de hátha valakinek vannak még hasonló ambíciói.

2db 1,5kg-os dobozban van, összesen 3kg. Teljesen bontatlan, fel sem nyitottam.

Irányár: 25.000Ft / kg (örülnék ha a 1,5kg-os csomagot nem kellene megbontanom :) )

Ha bárkit érdekelne, keressen meg! Az ár tekintetében biztosan meg tudunk egyezni.

Személyes átvétel Kerepes - Budapest - Törökbálint vonalon.
Futározásra az anyag kényességére való tekintettel nincs lehetőség!
Tel.: +3670-6047478
Permalloy.jpg
Permalloy.jpg (33.76 KiB) Megtekintve 161 alkalommal

Utoljára Az-X ugrasztotta előre 2026.07.05., vas. 14:47-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”