Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Ultimate csőkészlet ThivanLabs integrált erősítőkhöz

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
erisza
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 192

Re: Ultimate csőkészlet ThivanLabs integrált erősítőkhöz

Hozzászólás Szerző: erisza »

Irányár 230.000,- Ft

Ez az alábbi részletezett csomagra vonatkozik, de egyedi igények alapján változtatni lehet az összeállításon...

Utoljára erisza ugrasztotta előre 2026.07.17., pén. 08:33-kor.
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...

erisza
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 192

Ultimate csőkészlet ThivanLabs integrált erősítőkhöz

Hozzászólás Szerző: erisza »

Sziasztok!

A kedves ThivanLabs integrált erősítő tulajdonosok figyelmébe ajánlom az alábbi készletet, amely bármelyik típust (Leopard 813, Lion 805, Eagle 845, Swan 211, Magpie 811, Flamingo 300B) egy szinttel feljebb léptet. Mindegyik integrálthoz az előfok szekcióban 1 db 12AU7, 1 db 6SN7, és egy pár 6V6 cső kell. Összeállítottam az ultimate készletet ezekhez az erősítőkhöz:

1. A valaha készített legjobb hangú (és ultra ritka!) 12AU7:
Valvo címkés Philips Copenhagen ECC82 (hegesztett anód, D-getter, 1953-as koppenhágai gyártás, alsó K6P kóddal)
2. Az egyik legjobbnak tartott 6SN7:
Ken-Rad 6SN7GT VT-231 (fekete eltolt lépcsős anód, katonai kivitel, 1944 decemberi gyártású cső az USA-ból)
3. A Baby-Blues (6V6) kategória legendája:
Visseaux 6V6GT pár (fekete lemez, füstölt üveg, fém bázis, 1951-es francia gyártás)

Irányár (hogy legyen miből alkudni): 240.000,- Ft

Személyesen átvehető Komáromban, Győrben, esetleg BP környékén. FoxPost is mehet, de nem javaslom az értéke miatt.

Érdeklődni privát üzenetben vagy levélben kérném, de ha valaki csak telefonon szeret egyeztetni, akkor 06-30-767-8887

Köszönöm, hogy elolvastad!

Üdv.
Szabolcs
ThivanLabs_Tubes_01.jpg
ThivanLabs_Tubes_02.jpg
Néhai apám szokta mondani: "Tanulj fiam, mert ha nem, akkor csöves leszel!". Hát, én tényleg tanultam, de a végére így is csöves lettem...

Válasz küldése

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”