Üdv!
Csak a gyári mérési lap van hozzá.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Akció: Psvane KT88 Acme quad csövek eladók
-
carloton83
- Újonc fórumos

- Értékelés: 1
Re: Akció: Psvane KT88 Acme quad csövek eladók
Szia!
Aktuális mérési adatok vannak hozzá?
Aktuális mérési adatok vannak hozzá?
-
carloton83
- Újonc fórumos

Üdv,
Elnézést, de teljesen elkerülte a figyelmemet az érdeklődésed az Acme csövek iránt.
A csöveket július végén vásároltam és csak tesztelve voltak, így max 15-20 órát mentek.
Gyári mérési lap van hozzá, melyen az anódáram értéke 40mA.
Ha még aktuális, várom jelentkezésedet.
Köszönettel
Elnézést, de teljesen elkerülte a figyelmemet az érdeklődésed az Acme csövek iránt.
A csöveket július végén vásároltam és csak tesztelve voltak, így max 15-20 órát mentek.
Gyári mérési lap van hozzá, melyen az anódáram értéke 40mA.
Ha még aktuális, várom jelentkezésedet.
Köszönettel
Szia. Mennyi idősek, mennyi üzem óra lehwt bennük? Milyen mérési eredmények lettek?
Köszönettel
Köszönettel
-
carloton83
- Újonc fórumos

Akció: Psvane KT88 Acme quad csövek eladók
A PSVANE zászlóshajója az ACME ( CSÚCSPONT ) sorozat! A titán szita anód gyorsan elnyeli a működés során keletkező gázmolekulákat, ezzel fenntartja a vákumot így az élettartam is nagymértékben megnő!! A vízcsepp alakú áramvonalas héjnak ( búrának ) gyorsabb a hőelvezetése, ezáltal stabilabb és hosszabb lesz az élettartam. A hangminőség lágy, fantasztikus dinamikájú, az emberi hang pedig kiemelkedően varázslatos. A ACME sokkal szélesebb és mélyebb hangteljesítményű mint a WE KT88 PLUS. Mérési lappal ( 2025. 04.hó ) és eredeti dobozában.
Ára: 205.000 HUF
Személyesen átvehető Budapest 14. kerületben , adott esetben postázva vagy csomagküldő céggel is lehetséges utánvétellel.
Ára: 205.000 HUF
Személyesen átvehető Budapest 14. kerületben , adott esetben postázva vagy csomagküldő céggel is lehetséges utánvétellel.