Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony CDP-350 CD játszó hibás
Sony CDP-350 CD játszó hibás
Eladó a képeken látható Hibás Sony CDP-350 cd játszó 1987-ből.
A készülék eredeti, javításmentes állapotban van, tisztességes felépítésű gép.
Esztétikailag a fedelén vannak karcolások, igyekeztem mindent megmutatni a képeken.
Hibája, hogy a cd olvasás közben a legkisebb érintés a készülék házán, vagy az asztalon egy koppintás és elkezd a számok között ugrálni.
Általában olvassa a lemezeket, (ez a képeken is látszik) de néha önmagától is ugrál a trackek között.
Valószínűleg olvasófej cserére szorul. Lézerfej tisztítást nem végeztem rajta, elment tőle a kedvem.
Donornak, vagy javításra ajánlom alkatrész árban.
Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
Ára beton fix: 7000 Ft
A készülék eredeti, javításmentes állapotban van, tisztességes felépítésű gép.
Esztétikailag a fedelén vannak karcolások, igyekeztem mindent megmutatni a képeken.
Hibája, hogy a cd olvasás közben a legkisebb érintés a készülék házán, vagy az asztalon egy koppintás és elkezd a számok között ugrálni.
Általában olvassa a lemezeket, (ez a képeken is látszik) de néha önmagától is ugrál a trackek között.
Valószínűleg olvasófej cserére szorul. Lézerfej tisztítást nem végeztem rajta, elment tőle a kedvem.
Donornak, vagy javításra ajánlom alkatrész árban.
Nagyon gondos csomagolás után tudom küldeni a vevő terhére.
Ha szükséges, további képeket tudok még küldeni, felmerülő kérdésekre szívesen válaszolok.
Ára beton fix: 7000 Ft
JBL! / Crown / Harman/Kardon / Sony /AKG