Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
Eladó Sylvania 6550 pár
Re: Eladó Sylvania 6550 pár
Természetesen KT88 és KT90 helyére minden további nélkül berakható, a mai kínai, orosz, szlovák gyártású csövektől, mind tartósságban és hangban jobb szerény véleményen szerint, ilyen csöveket ma már képtelenek gyártani sajnos
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......
Eladó Sylvania 6550 pár
Üdv !
Eladó a képen látható 2 db Sylvania 6550 (Made in USA) elektroncső, a csövek be lettek mérve, anódáramra és meredekségre. A mért értékek a csövekre ragasztott papíron láthatóak, teljesen hibátlanok, nem zajosak, egy órán keresztül egy Primaluna EVO100-as erősítőben járattam őket. Személyesen Kakucson vehető át, itt meg is lehet hallgatni, vagy Budapesten, a Vörösmarty téren tudom átadni, előre utalás esetén postai úton is tudom küldeni. Az ára 35000 Ft/db, lehetőleg egyben eladó.
Köszönöm, hogy benéztél.
Eladó a képen látható 2 db Sylvania 6550 (Made in USA) elektroncső, a csövek be lettek mérve, anódáramra és meredekségre. A mért értékek a csövekre ragasztott papíron láthatóak, teljesen hibátlanok, nem zajosak, egy órán keresztül egy Primaluna EVO100-as erősítőben járattam őket. Személyesen Kakucson vehető át, itt meg is lehet hallgatni, vagy Budapesten, a Vörösmarty téren tudom átadni, előre utalás esetén postai úton is tudom küldeni. Az ára 35000 Ft/db, lehetőleg egyben eladó.
Köszönöm, hogy benéztél.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.