A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
HEXFRED egyenirányítás kerámia szűréssel és 30.000uF puffer kondi, válogatott tripla stabi, 6A kapacitással.
Üdvözlöm! A felhasznált alkatrészekről szeretnék egy kicsit érdeklődni.
Milyen fesz.stabilizátor IC, kerámia szűrőkondi és puffer lett felhasználva a tápegységhez(ha nem titok)?
Köszönettel:Árpád
Fiókürítés keretében, eladó egy dobozolt toroid táp, amit anno még a médialejátszómhoz készített egy fórumtársunk.
A műszaki tartalma, ha minden igaz (legalábbis, nekem így írta le a jellemzőit): 50VA toroid trafó, HEXFRED egyenirányítás kerámia szűréssel és 30.000uF puffer kondi, válogatott tripla stabi, 6A kapacitással.
De nem vagyok hozzáértő, inkább csatolok képet a beltartalmáról.
A nyák és a trafó rögzítése, úgy látom, a doboz lemezére patronos ragasztóval lett rögzítve.
Ennél fogva, a személyes átvételt jobban preferálom, postázni csak a vevő felelősségére tudom.