Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Toroidos tápegység alkatrésznek

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Fordítókorongos
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 14
Kapcsolat:

Re: Toroidos tápegység alkatrésznek

Hozzászólás Szerző: Fordítókorongos »

peppe79 írta:
2025.07.31., csüt. 11:36
HEXFRED egyenirányítás kerámia szűréssel és 30.000uF puffer kondi, válogatott tripla stabi, 6A kapacitással.
Üdvözlöm! A felhasznált alkatrészekről szeretnék egy kicsit érdeklődni.
Milyen fesz.stabilizátor IC, kerámia szűrőkondi és puffer lett felhasználva a tápegységhez(ha nem titok)?
Köszönettel:Árpád

peppe79
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 63

Toroidos tápegység alkatrésznek

Hozzászólás Szerző: peppe79 »

Fiókürítés keretében, eladó egy dobozolt toroid táp, amit anno még a médialejátszómhoz készített egy fórumtársunk.

A műszaki tartalma, ha minden igaz (legalábbis, nekem így írta le a jellemzőit): 50VA toroid trafó, HEXFRED egyenirányítás kerámia szűréssel és 30.000uF puffer kondi, válogatott tripla stabi, 6A kapacitással.
De nem vagyok hozzáértő, inkább csatolok képet a beltartalmáról.

A nyák és a trafó rögzítése, úgy látom, a doboz lemezére patronos ragasztóval lett rögzítve.
Ennél fogva, a személyes átvételt jobban preferálom, postázni csak a vevő felelősségére tudom.

Az ára legyen mondjuk 10e Ft.

Személyes átvétel Makón vagy Szegeden.
Csatolmányok
1000000495.jpg
1000000497.jpg

Válasz küldése

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”