Nem tudtam, hogy ide kellene raknom a hírdetésemet.
Nyilván senki nem fog itt házimozi erősítőt keresni.
Köszönöm a kiigazítást.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer VSA-AX10Ai
- sportakusz
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6172
Re: Pioneer VSA-AX10Ai
Ez így hibás, ezért átkerült a helyére.sportakusz írta: ↑2025.04.06., vas. 17:25
A kalibrációt is elvégzi. ( a SR, SW kimenetet nem tudja mérni mivel nem ad hangot)
Hibája: a háttér csatorna illetve a SW kimeneten nincs hang.
Kizárólag optikai bemenettel használtam.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- AmericanWerewolf
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 28
Re: Pioneer VSA-AX10Ai
Kár érte, de sajna ezt át fogják tenni a "Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok" közé.
- sportakusz
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Pioneer VSA-AX10Ai
Eladó Pioneer VSA-AX10Ai házimozi erősítő. 150 000 Ft.
Leányfalun átvehető ( nem póstázom és nem szállítom) köszi a megértést.
Az erősítőt itt vettem a fórumon.
Gyári doboza, távirányítója és töltője, bemérőmikrofonja és hálózati kábele valamint Magyar nyelvü használati leírása ( utólag nyomtatott) rendelkezésre áll.
Az erősítő kijelzője éles nincs hiba.
A távirányító kijelzője szintén rendben van.
A kalibrációt is elvégzi. ( a SR, SW kimenetet nem tudja mérni mivel nem ad hangot)
Nagyon szépen köszönöm, ha kizárólag privát üzenetben de leginkább telefonon (30kilenc6tizen3410) érdeklődsz.
Leányfalun átvehető ( nem póstázom és nem szállítom) köszi a megértést.
Az erősítőt itt vettem a fórumon.
Gyári doboza, távirányítója és töltője, bemérőmikrofonja és hálózati kábele valamint Magyar nyelvü használati leírása ( utólag nyomtatott) rendelkezésre áll.
Az erősítő kijelzője éles nincs hiba.
A távirányító kijelzője szintén rendben van.
Nagyon szépen köszönöm, ha kizárólag privát üzenetben de leginkább telefonon (30kilenc6tizen3410) érdeklődsz.