Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Krell kav 400xi
- Codi
- V.I.P.

- Értékelés: 297
Re: Krell kav 400xi
Szia. Igen tudom. Néztem is anno, de sajnos nem..
Úgy tűnik jelentkezett egy "orvos". Holnap eldől a beteg utazik e hozzá.
Nincs semmim, de az stabil 8 ohm.
Helló!
Tudtad, hogy lehet végfok üzemmódba is tenni? Próbáltad esetleg úgy is?
Tudtad, hogy lehet végfok üzemmódba is tenni? Próbáltad esetleg úgy is?
- Codi
- V.I.P.

Többen is kérdezték, ezért leírom:
- nincs szétszedve, nem volt szétszedve, nem lóg a bele.
- távirányító van, gyári doboza nincs.
- olyan helyen vettem (nyilvános magán eladás), ahol gari és reklamálás lehetősége sajnos nincs.
- vizuálisan 10 /9 állapotú.
- ezüst színű (nem fekete)
- este teszek fel saját képe(ke)t.
- nincs szétszedve, nem volt szétszedve, nem lóg a bele.
- távirányító van, gyári doboza nincs.
- olyan helyen vettem (nyilvános magán eladás), ahol gari és reklamálás lehetősége sajnos nincs.
- vizuálisan 10 /9 állapotú.
- ezüst színű (nem fekete)
- este teszek fel saját képe(ke)t.
- Codi
- V.I.P.

Krell kav 400xi
Eladnám foglalkozós Krell KAV 400xi integrált erősítőmet alkatrészként.
Vételt követően derült ki, hogy beteg. Valószínű végfok problémája van / lehet. Reklamálni nem volt módom..
Rendszerbe kötve nem zárlatos, nem füstöl, nem szabályozhatóan - de halkan tán szólt is...
Sajnos kapcsolási rajzot nem sikerült felhajtani, de a gyártóhoz javításra elvileg visszaküldhető a Krell honlap szerint.
Én elengedtem. Önmagában sok eleme külön külön is felhasználható, de aki érez bátorságot és van képessége biztosan tud kezdeni vele érdemi dolgot, vagy klónnak is sok eleme jó lehet. Távja is megvan, nem leharcolt..
Érdemi és használható elemeire tekintettel 110 000 HUF -ért elengedem.
Személyes átvételnek örülnék, de csomagként is feladom. Súlya miatt a posta + külön fizetendő.
Kérem privátban érdeklődni.
Helyileg Székesfehérvár.
Vételt követően derült ki, hogy beteg. Valószínű végfok problémája van / lehet. Reklamálni nem volt módom..
Rendszerbe kötve nem zárlatos, nem füstöl, nem szabályozhatóan - de halkan tán szólt is...
Sajnos kapcsolási rajzot nem sikerült felhajtani, de a gyártóhoz javításra elvileg visszaküldhető a Krell honlap szerint.
Én elengedtem. Önmagában sok eleme külön külön is felhasználható, de aki érez bátorságot és van képessége biztosan tud kezdeni vele érdemi dolgot, vagy klónnak is sok eleme jó lehet. Távja is megvan, nem leharcolt..
Érdemi és használható elemeire tekintettel 110 000 HUF -ért elengedem.
Személyes átvételnek örülnék, de csomagként is feladom. Súlya miatt a posta + külön fizetendő.
Kérem privátban érdeklődni.
Helyileg Székesfehérvár.