Sikeres adás-vételt!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Yamaha CDX-410
- damagedone
- Fórumlakó

- Értékelés: 94
Re: Yamaha CDX-410
A próba lemez sem "kutya", ezért bocs a belevau, a "Vacant" a kedvenc tesztelős számom róla és a rá következő zúzda.
Sikeres adás-vételt!
Sikeres adás-vételt!
- qqbenq
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Kedves Tamás,
Elnézést a késői válaszért, a lejátszó még megvan, ha még érdekli kérem hívjon fel: +36 húsz 822 56 huszonhat.
Köszönöm,
Bence
Elnézést a késői válaszért, a lejátszó még megvan, ha még érdekli kérem hívjon fel: +36 húsz 822 56 huszonhat.
Köszönöm,
Bence
-
tomasooo111

Megvan meg a cd lejatszo? Nem ismerem az oldalt azt sem mutatja az uzenet atment e.
Tamas
Tamas
-
tomasooo111

Sziaa, erdekelne a lejatszo, szeretem a kihivasokat. Az jo, ha eletjelet azert mutat.
+36303156407
Tamas
+36303156407
Tamas
- qqbenq

Yamaha CDX-410
Egy nagy tábla egészmogyorós milkáért elvihető a címben is említett Yamaha CDX-410 CD lejátszó távirányító és tápkábel nélkül, személyes átvétellel, Pomázról.
A lejátszó bekapcsol, lemezeket ritkán beolvas - de leginkább nem.
A fotózásnál érezte a vesztét, így nem csak beolvasta, le is játszotta a berakott lemezt, fülhallgató kimeneten keresztül még csak nem is volt hallható olvasási hiba, szólt rendben, de számot váltani már nem tudott - de ahogy írtam, ez a ritka eset, alapvetően nem olvas be lemezeket.
A gombok és a nyitómechanika szépen működnek, a lézerfejet mozgatja, a lemez felpörgetése tűnik nekem nehézkesnek, de nem vagyok szakértő - azt javasolom olyan vigye el, aki nem ijed meg, ha esetleg a motort ki kell cserélni (de lehet teljes tévúton járok), vagy akinek alkatrésznek hasznos.
Külseje nem makulátlan, de nem is vállalhatatlan, a fotókon szerintem rosszabbul mutat mint a valóságban.
Ha érdekel, kérlek küldj egy üzenetet, utána telefonon tudunk majd egyeztetni.
A lejátszó bekapcsol, lemezeket ritkán beolvas - de leginkább nem.
A fotózásnál érezte a vesztét, így nem csak beolvasta, le is játszotta a berakott lemezt, fülhallgató kimeneten keresztül még csak nem is volt hallható olvasási hiba, szólt rendben, de számot váltani már nem tudott - de ahogy írtam, ez a ritka eset, alapvetően nem olvas be lemezeket.
A gombok és a nyitómechanika szépen működnek, a lézerfejet mozgatja, a lemez felpörgetése tűnik nekem nehézkesnek, de nem vagyok szakértő - azt javasolom olyan vigye el, aki nem ijed meg, ha esetleg a motort ki kell cserélni (de lehet teljes tévúton járok), vagy akinek alkatrésznek hasznos.
Külseje nem makulátlan, de nem is vállalhatatlan, a fotókon szerintem rosszabbul mutat mint a valóságban.
Ha érdekel, kérlek küldj egy üzenetet, utána telefonon tudunk majd egyeztetni.