Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Yamaha CDX-410

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Lezárt
damagedone
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 94

Re: Yamaha CDX-410

Hozzászólás Szerző: damagedone »

A próba lemez sem "kutya", ezért bocs a belevau, a "Vacant" a kedvenc tesztelős számom róla és a rá következő zúzda. :smile53:
Sikeres adás-vételt!

qqbenq
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: qqbenq »

Kedves Tamás,

Elnézést a késői válaszért, a lejátszó még megvan, ha még érdekli kérem hívjon fel: +36 húsz 822 56 huszonhat.

Köszönöm,
Bence

tomasooo111

Hozzászólás Szerző: tomasooo111 »

Megvan meg a cd lejatszo? Nem ismerem az oldalt azt sem mutatja az uzenet atment e.

Tamas

tomasooo111

Hozzászólás Szerző: tomasooo111 »

Sziaa, erdekelne a lejatszo, szeretem a kihivasokat. Az jo, ha eletjelet azert mutat.
+36303156407

Tamas

qqbenq

Yamaha CDX-410

Hozzászólás Szerző: qqbenq »

Egy nagy tábla egészmogyorós milkáért elvihető a címben is említett Yamaha CDX-410 CD lejátszó távirányító és tápkábel nélkül, személyes átvétellel, Pomázról.

A lejátszó bekapcsol, lemezeket ritkán beolvas - de leginkább nem.
A fotózásnál érezte a vesztét, így nem csak beolvasta, le is játszotta a berakott lemezt, fülhallgató kimeneten keresztül még csak nem is volt hallható olvasási hiba, szólt rendben, de számot váltani már nem tudott - de ahogy írtam, ez a ritka eset, alapvetően nem olvas be lemezeket.

A gombok és a nyitómechanika szépen működnek, a lézerfejet mozgatja, a lemez felpörgetése tűnik nekem nehézkesnek, de nem vagyok szakértő - azt javasolom olyan vigye el, aki nem ijed meg, ha esetleg a motort ki kell cserélni (de lehet teljes tévúton járok), vagy akinek alkatrésznek hasznos.

Külseje nem makulátlan, de nem is vállalhatatlan, a fotókon szerintem rosszabbul mutat mint a valóságban.

Ha érdekel, kérlek küldj egy üzenetet, utána telefonon tudunk majd egyeztetni.
yamaha_6.jpg
yamaha_5.jpg
yamaha_4.jpg
yamaha_3.jpg
yamaha_2.jpg
yamaha_1.jpg

Lezárt

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”