Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Konica-Minolta magicolor 1600w színes lézernyomtató

Elektronikai alkatrészek, szerszámok, műszerek, készülékházak, hangsugárzó kabinetek, hibás / működésképtelen készülékek, működőképes de nem dobozolt panelek / készülékek, csövek
Lezárt
d2905
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Konica-Minolta magicolor 1600w színes lézernyomtató

Hozzászólás Szerző: d2905 »

Eladó a címben szereplő - most éppen működésképtelen - nyomtató.
A hiba kapcsán nem tudok egyértelmű és világos hibaleírást adni, mert még abban sem vagyok teljesen biztos, hogy a hardver hibás-e vagy sem. Évekig úgy használtuk, hogy csak a feleségem gépéről volt hajlandó nyomtatni, az enyémről nem, pedig megpróbáltam az én gépemre számtalanszor felrakni/újrahúzni a driver-t. Mindkét gépen ugyanolyan operációs rendszer volt. Aztán volt úgy, hogy csak egy kis netbook-ról volt hajlandó dolgozni, semmi másról nem. Azután ismét működött a feleségem gépéről. Szóval teljesen kiszámíthatatlan.
Az utóbbi időben már semmiről sem működött, pedig bekapcsolás után rendesen megforgatja a tonereket, meg minden, a feleségem gépe látja is mint eszközt, csak éppen nem nyomtat.
Azt szeretném, hogy valaki, tőlem jobban hozzáértő ember működésre bírná és még használatban lenne egy jó ideig.

Ezért egy jelképes 5eFt az ára.

Azért nem kevesebb, mert nem szeretném, hogy olyasvalaki vinné el, aki csak kibelezné és kiszedné belőle az elektronikát alkatrésznek, tényleg szeretném hogy még működjön valakinél. Másrészt benne van még egy fekete/fehér toner is (nem tudom, mennyi volt vele nyomtatva).

Átvenni csak személyesen lehet Bp XV.ker-ben. Olyanok keressenek privát üzenetben, akik tényleg megpróbálják majd működésre bírni.
Csatolmányok
20240317_101102_.jpg
20240317_101102_.jpg (110.51 KiB) Megtekintve 158 alkalommal

Lezárt

Vissza: “Híradástechnikai alkatrészek, hangszórók, csatlakozók, aljzatok”