Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivi W6A hangszóró pár+egyéb elektronika
Re: Hivi W6A hangszóró pár+egyéb elektronika
A hangszóró pár elkelt!
Köszönöm a kiegészítést!
Mátol 9.000- forintért lehet megvenni ezeket a hangszórókat
Mátol 9.000- forintért lehet megvenni ezeket a hangszórókat
Gyári adatok a hangszórókról:
Mivel eladni szeretném, nem árulni a portékát, ezért a hangszóró pár új ára 10.000.-
Hivi W6A hangszóró pár+egyéb elektronika
Sziasztok!
Eladnám a címben szereplő, épp csak a bejáratott hangszóró páromat.
5 évvel ezelőtt vettem őket, de azóta elő sem vettem őket, most csak a helyet fogják a szekrényben.
Irányár: 15.000.-
Igény esetén a páros mellé adok egy kisméretű erősítőt, mivel nekiálltam bejáratni őket és a neten megtalálható kapcsolási rajz alapján épített mérőmikrofon elektronikát is. Talán a mikrofon kapszula is megvan hozzá valahol.
Személyesen Pécsen átvehető, igény szerint a környéken házhoz is szállítom. Postázás is megoldható ha nagyon muszáj a vevő terhére.
Köszi, hogy benéztél!
Eladnám a címben szereplő, épp csak a bejáratott hangszóró páromat.
5 évvel ezelőtt vettem őket, de azóta elő sem vettem őket, most csak a helyet fogják a szekrényben.
Irányár: 15.000.-
Igény esetén a páros mellé adok egy kisméretű erősítőt, mivel nekiálltam bejáratni őket és a neten megtalálható kapcsolási rajz alapján épített mérőmikrofon elektronikát is. Talán a mikrofon kapszula is megvan hozzá valahol.
Személyesen Pécsen átvehető, igény szerint a környéken házhoz is szállítom. Postázás is megoldható ha nagyon muszáj a vevő terhére.
Köszi, hogy benéztél!