Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Alps motoros potméter
Re: Alps motoros potméter
Előerősítőbe de már TKD 2511S lett helyette. Az azért jobb, de a többszörösébe került.
Van úgy legalábbis velem, hogy kitalálok valamit aztán évekig ülök rajta majd nem is úgy csinálom meg.
Nem volt annyira fontos a távszabályzás, működött anélkül is. Amikor kigondoltam csakis az ALPS jöhetett szóba, azóta persze megtaláltam más típusokat.
Van úgy legalábbis velem, hogy kitalálok valamit aztán évekig ülök rajta majd nem is úgy csinálom meg.
Nem volt annyira fontos a távszabályzás, működött anélkül is. Amikor kigondoltam csakis az ALPS jöhetett szóba, azóta persze megtaláltam más típusokat.
Lyra
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Re: Alps motoros potméter
Lehet tudni mibe lett volna?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Alps motoros potméter
Eladó a következő új potméter, fiókból.
ALPS RK27 Motoros forgó potméter, sztereo, 6 mm-es tengely, 2×10 KA hangerőszabályzó.
Ár: 6500 Ft+posta
ALPS RK27 Motoros forgó potméter, sztereo, 6 mm-es tengely, 2×10 KA hangerőszabályzó.
Ár: 6500 Ft+posta
Lyra