Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
6N30P-DR
Re: 6N30P-DR
120 a két cső ára.
RM
RM
- Tulsemere
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 75
Ez költői kérdés volt....
és nem neked szólt, hanem azoknak akik tőle vennének csöveket a most futó hirdetése alapján.
és nem neked szólt, hanem azoknak akik tőle vennének csöveket a most futó hirdetése alapján.
Azt gondolom, hogy erről Őt kell megkérdezned.
Ez a cső nálam van és a kép amit itt látsz a sajátomról készült.
Üdv
RM
Ez a cső nálam van és a kép amit itt látsz a sajátomról készült.
Üdv
RM
- Tulsemere
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 75
Érdekes, hogy minden csövet ugyan azzal a képpel hirdeti a korábbi tulajdonos.
Az alábbi egy most is futó hirdetése és abban is azok a csövek vannak feltüntetve eladóként amit már neked korábban eladott.
viewtopic.php?f=68&t=227169
Ez hogy lehet?
Az alábbi egy most is futó hirdetése és abban is azok a csövek vannak feltüntetve eladóként amit már neked korábban eladott.
viewtopic.php?f=68&t=227169
Ez hogy lehet?
KB. a harmada ment le a teljes futasnak az ár így legyen a fele...
125 e ft
RM
125 e ft
RM
6N30P-DR
Eladó a címben említett orosz cső.
Innen vettem és kb. 10 órát használtam ezen felül egy Trafomatic Head 2 fejhallgató erősítőben. (Előtte egy Arc-ban volt, így pontos a futás teljesítmény.)
viewtopic.php?f=68&t=213053&p=2932580&h ... P#p2932580
150 e ft
Kakucson átvehető, posta erősen csak a vevő felelősségére (nem szívesen), esetenként megyek Budapestre is.
Érd.: itt priviben
RM
Innen vettem és kb. 10 órát használtam ezen felül egy Trafomatic Head 2 fejhallgató erősítőben. (Előtte egy Arc-ban volt, így pontos a futás teljesítmény.)
viewtopic.php?f=68&t=213053&p=2932580&h ... P#p2932580
150 e ft
Kakucson átvehető, posta erősen csak a vevő felelősségére (nem szívesen), esetenként megyek Budapestre is.
Érd.: itt priviben
RM