Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pioneer SX-450 receiver eladó
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6490
Re: Pioneer SX-450 receiver eladó
A topik átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1291
Re: PIONEER SX-450 receiver eladó
Több ilyet raktam rendbe, kis segítség a vevőjelöltnek:
A fa oldalakat célszerű furnéroztatni
8 voltos skálaizzó kell bele, vagy ellenállás a 6.3 ashoz, mert hamar kiég. Led nem néz ki jól benne.
A stereo lámpához rizsszemizzó, tudok helyet hozzá.
Ezekben üveg van elől, nagyon be kell csomagolni postázáshoz!
A fa oldalakat célszerű furnéroztatni
8 voltos skálaizzó kell bele, vagy ellenállás a 6.3 ashoz, mert hamar kiég. Led nem néz ki jól benne.
A stereo lámpához rizsszemizzó, tudok helyet hozzá.
Ezekben üveg van elől, nagyon be kell csomagolni postázáshoz!
Pioneer SX-450 receiver eladó
Eladó a címben szereplő készülék.
Javításra szorul: egyik végfok torzít, fa oldallapok burkolata sérült.(képeken látható)
Rádió működik, a sztereo lámpa nem világít.
Ára: 20000,-Ft + postaköltség.
Győr-Budapest között személyesen át tudom adni valamelyik vasútállomáson.(gratis)
Javításra szorul: egyik végfok torzít, fa oldallapok burkolata sérült.(képeken látható)
Rádió működik, a sztereo lámpa nem világít.
Ára: 20000,-Ft + postaköltség.
Győr-Budapest között személyesen át tudom adni valamelyik vasútállomáson.(gratis)