Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Technics SL-MC410 CD váltó (111 lemez) + RS-TR deck
Re: Technics SL-MC410 CD váltó (111 lemez) + RS-TR deck
Szia!
Ha aktuális még a hirdetés, engem érdekelne.
Ha aktuális még a hirdetés, engem érdekelne.
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 9
Technics SL-MC410 CD váltó (111 lemez) + RS-TR deck
Eladó a címben említett 2 készülék. Kb. 10 éve nem használtam őket, csak elpakolva pihentek a gardróbban. Mikor elpakolásra kerültek még tökéletesen működtek... Most viszont már nem.
CD: teljesen jól működik most is, lejátsza a CD-ket, írottat is, gyári távja is megvan és az is jól működik. Viszont néha mellényúl, azaz nem a kiválasztott CD-t kezdi el lejátszani, hanem a mellette lévőt.
Deck: gondolom az ékszíj lehet a gond, illetve én balga nem vettem ki a kazettákat belőle és mostanra beszorultak. Az egyiket ki tudtam szabadítani, de a másikat egyelőre nem. Így az az ajtó jelenleg nem nyílik. Öreg készülékek, szerintem nagyon szép állapotban. Ami említésre méltó esztétikai makula lehet, azt fotóztam.
Az elmúlt 10 évben nem használtam őket, így fel szeretném szabadítani a helyüket.
A készülékek Gárdonyban vannak, Székesfehérvár - Budapest - Esztergom vonalon mozgok rendszeresen, egyeztethetünk szállítással kapcsolatban.
A két készülék együtt 30.000 Ft.
CD: teljesen jól működik most is, lejátsza a CD-ket, írottat is, gyári távja is megvan és az is jól működik. Viszont néha mellényúl, azaz nem a kiválasztott CD-t kezdi el lejátszani, hanem a mellette lévőt.
Deck: gondolom az ékszíj lehet a gond, illetve én balga nem vettem ki a kazettákat belőle és mostanra beszorultak. Az egyiket ki tudtam szabadítani, de a másikat egyelőre nem. Így az az ajtó jelenleg nem nyílik. Öreg készülékek, szerintem nagyon szép állapotban. Ami említésre méltó esztétikai makula lehet, azt fotóztam.
Az elmúlt 10 évben nem használtam őket, így fel szeretném szabadítani a helyüket.
A készülékek Gárdonyban vannak, Székesfehérvár - Budapest - Esztergom vonalon mozgok rendszeresen, egyeztethetünk szállítással kapcsolatban.
A két készülék együtt 30.000 Ft.