Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
3x Burson V6 Vivid Dual (Diszkrét OPAMP)
- thomasrc
- Újonc fórumos
- Értékelés: 2
- Kapcsolat:
Re: 3x Burson V6 Vivid Dual (Diszkrét OPAMP)
Köszönöm szépen a lehetőséget, elkelt a termék. 

- thomasrc
- Újonc fórumos
- Kapcsolat:
Sziasztok,
Valamilyen technikai malőr miatt nem kaptam semmilyen értesítést a hirdetéssel kapcsolatosan, ezért most elkezdem pótolni az elmaradásomat. Többen kerestetek időközben többféle csatornán is, ezért most elkezdek sorrendben haladni. Úgy látom, hogy Banajanos az első érdeklődő, ha ő nem viszi el, akkor haladok sorban... Bocsánat a lámaságomért, de tényleg fura helyzet alakult ki.
Kommunikációra a privát üzenetet preferálom, mert az utólag visszakereshető, ezért inkább ott keressetek. De az emaileket is megkaptam, aki úgy keresett meg. Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést.
Gyorsan válaszolva egy kérdésre, ami felmerült és mindenkit érint: A hangkártya nem a hirdetés tárgya, csak a 3 db. OPAMP. Azt a képet csak azért tettem be, hogy vizuálisan látható legyen hogyan néz ki beszerelve.
Valamilyen technikai malőr miatt nem kaptam semmilyen értesítést a hirdetéssel kapcsolatosan, ezért most elkezdem pótolni az elmaradásomat. Többen kerestetek időközben többféle csatornán is, ezért most elkezdek sorrendben haladni. Úgy látom, hogy Banajanos az első érdeklődő, ha ő nem viszi el, akkor haladok sorban... Bocsánat a lámaságomért, de tényleg fura helyzet alakult ki.
Kommunikációra a privát üzenetet preferálom, mert az utólag visszakereshető, ezért inkább ott keressetek. De az emaileket is megkaptam, aki úgy keresett meg. Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést.

Gyorsan válaszolva egy kérdésre, ami felmerült és mindenkit érint: A hangkártya nem a hirdetés tárgya, csak a 3 db. OPAMP. Azt a képet csak azért tettem be, hogy vizuálisan látható legyen hogyan néz ki beszerelve.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9146
Átraktam a hirdetést a helyére.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Szia.Emailt most sajnos csak a banajanos6@gmail.com címre tudok fogadni.Előre is köszi.
Üdvözlöm.Kérhetnék egy telefonszámot?
- thomasrc
- Újonc fórumos
- Kapcsolat:
3x Burson V6 Vivid Dual (Diszkrét OPAMP)
Eladó 3 db. Burson V6 Vivid Dual diszkrét opamp.
Amit röviden tudni kell róla, hogy a diszkrét opampok sokkal jobb hangminőséget nyújtanak, mint a hagyományos társaik. Jómagam 6 éven keresztül használtam teljes megelégedéssel és csak azért adom el, mert idén megjelent a V7-es változata.
Amit a Burson Audio-ról tudni kell, hogy Ausztrália legismertebb hifis vállalata. Sajnos Mo.-ra vámot kell fizetni a termékeik iránt, ezért felénk annyira nem elterjedt márka.
Szakmaibb hangulatú kibeszélő az alábbi linken található a V6-ról angol nyelven:
https://www.head-fi.org/threads/burson- ... ws.854912/
Az eladásra kínált opamp dual változat. Megvétel előtt tájékozódj róla, hogy használható-e az eszközödben, ill. van-e elég hely a foglalat körül! Hangkártyák esetén a takaróelem visszaszerelését gátolja, illetve belelóg az alatta lévő slotba, ezért közvetlenül a hangkártya alá nem célszerű más perifériát betervezni.
DAC-ban is használható, ha tudja fogadni és van hely a beszerelésére.
Kiváló ASUS Essence STX és STX II hangkártyák upgradejéhez.
Opamp Model: V6 Vivid
Design: Fully Discrete
Min Voltage: ±3.5V / 7 VDC
Max Voltage: ± 16.5V / 33 VDC
Current Consumption: 14mA
Unity Gain Stable: Yes
Reverse Voltage Protection: Yes
Ára: 54 000 Ft.
Átvételi lehetőségek:
* Személyesen, Nagykanizsán
* Futárszolgálat (GLS, Foxpost, Posta)
Képek:
Amit röviden tudni kell róla, hogy a diszkrét opampok sokkal jobb hangminőséget nyújtanak, mint a hagyományos társaik. Jómagam 6 éven keresztül használtam teljes megelégedéssel és csak azért adom el, mert idén megjelent a V7-es változata.
Amit a Burson Audio-ról tudni kell, hogy Ausztrália legismertebb hifis vállalata. Sajnos Mo.-ra vámot kell fizetni a termékeik iránt, ezért felénk annyira nem elterjedt márka.
Szakmaibb hangulatú kibeszélő az alábbi linken található a V6-ról angol nyelven:
https://www.head-fi.org/threads/burson- ... ws.854912/
Az eladásra kínált opamp dual változat. Megvétel előtt tájékozódj róla, hogy használható-e az eszközödben, ill. van-e elég hely a foglalat körül! Hangkártyák esetén a takaróelem visszaszerelését gátolja, illetve belelóg az alatta lévő slotba, ezért közvetlenül a hangkártya alá nem célszerű más perifériát betervezni.
DAC-ban is használható, ha tudja fogadni és van hely a beszerelésére.
Kiváló ASUS Essence STX és STX II hangkártyák upgradejéhez.
Opamp Model: V6 Vivid
Design: Fully Discrete
Min Voltage: ±3.5V / 7 VDC
Max Voltage: ± 16.5V / 33 VDC
Current Consumption: 14mA
Unity Gain Stable: Yes
Reverse Voltage Protection: Yes
Ára: 54 000 Ft.
Átvételi lehetőségek:
* Személyesen, Nagykanizsán
* Futárszolgálat (GLS, Foxpost, Posta)
Képek: