Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco New Phalanx 302A (hibás)
Re: Heco New Phalanx 302A (hibás)
Elkelt, köszönöm a lehetőséget.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6172
Re: Heco New Phalanx 302A (hibás)
A topik átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Heco New Phalanx 302A (hibás)
Eladásra kínálom a képeken látható Heco New Phalanx 302A típusú szubot.
Kialakítása passzív membrános, vagyis egy 30cm-es aktív hangszóró és egy 30cm-es passzív membrán van a dobozban egymásnak háttal.
Ezért reflex nyílás nincs rajta.
Sajnos hibás!!!
Jelet kapva az erősítő része bekapcsol, de hang nem jön ki belőle...
Nekem nincs kedvem vele foglalkozni, ezért ha valaki lát benne fantáziát és van affinitása a javítására, annak úgy gondolom ez egy jó alkalom lehet.
A szub egyébként kinézetre új, karcmentes állapotban van, doboza, mindene meg van.
Első tulajdonosa vagyok, itthon vásároltam újonnan a forgalmazótól.
Irányár: 35.000Ft
Budapest IX. kerületben lehet átvenni, postázni a súlya miatt nem szeretném.
Érdeklődni privátban vagy 06húsz3102796.
Kialakítása passzív membrános, vagyis egy 30cm-es aktív hangszóró és egy 30cm-es passzív membrán van a dobozban egymásnak háttal.
Ezért reflex nyílás nincs rajta.
Sajnos hibás!!!
Jelet kapva az erősítő része bekapcsol, de hang nem jön ki belőle...
Nekem nincs kedvem vele foglalkozni, ezért ha valaki lát benne fantáziát és van affinitása a javítására, annak úgy gondolom ez egy jó alkalom lehet.
A szub egyébként kinézetre új, karcmentes állapotban van, doboza, mindene meg van.
Első tulajdonosa vagyok, itthon vásároltam újonnan a forgalmazótól.
Irányár: 35.000Ft
Budapest IX. kerületben lehet átvenni, postázni a súlya miatt nem szeretném.
Érdeklődni privátban vagy 06húsz3102796.