Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
olcsón elvihető HM erősítő alkatrésznek
Re: olcsón elvihető HM erősítő alkatrésznek
Zárom, új gazdájánál kezd új életet...
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2938
- Kapcsolat:
Re: olcsón elvihető HM erősítő alkatrésznek
Írtam püt.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
http://saboaudio.eu
olcsón elvihető HM erősítő alkatrésznek
Sziasztok!
Egy Onkyo DR-90 DVD-és házimozi erősítőt jelképes összegért, 1000ft vagy egy nagy Milka csokiért elvihető Budapesten, Csepelen.Esetleg a Hungarária körúton még megoldom az átadást...
Első gazdája vagyok, de már csak félre van rakva. Gyárilag csak gyári DVD-ét játszik le, nem érzékeli a távot.
De van benne egy szép nagy hűtőborda és egy EI vasmagos trafó. Alkatrésznek jó lehet. :-)
Illetve azért működik, pl a rádió része így is megy, meg gyári DVD-ét a gombokkal el lehet índítani; műhelybe, garázsba...
Szóval kit érdekel?
Egy Onkyo DR-90 DVD-és házimozi erősítőt jelképes összegért, 1000ft vagy egy nagy Milka csokiért elvihető Budapesten, Csepelen.Esetleg a Hungarária körúton még megoldom az átadást...
Első gazdája vagyok, de már csak félre van rakva. Gyárilag csak gyári DVD-ét játszik le, nem érzékeli a távot.
De van benne egy szép nagy hűtőborda és egy EI vasmagos trafó. Alkatrésznek jó lehet. :-)
Illetve azért működik, pl a rádió része így is megy, meg gyári DVD-ét a gombokkal el lehet índítani; műhelybe, garázsba...
Szóval kit érdekel?
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901